Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Káposztasali recept

Káposztasali recept

A Káposztasali hozzávalói:
1 kis fej édeskáposzta
cukor

köménymag
1 fej vöröshagyma
ecet


A Káposztasali elkészítési módja:
a káposztát nagyon vékonyan ,éles késsel csíkokra vágjuk ,a hagymát is.Egy edénybe tesszük és enyhén sót szórunk rá,közbe megforgatjuk a káposztát a kezünkkel,hogy mindenhol sós legyen.30 percig állni hagyjuk.Felforralunk egy fazékba kb. 3 liter vizet,amibe a köményt ,cukrot,ecetet is beletettük,(izlés szerint).Ráöntjük az enyhén sózott káposztára a forró lét,.. . már csak arra kell várnunk,hogy kihüljön,mert azonnal fogyasztható!

Ezerszer többet ér mint a bolti!
3 hétig is eltartható a hütőbe.
finom ,finom,finom


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A káposztasali elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook