Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Káposztás-paszuly recept

Káposztás-paszuly recept

A Káposztás-paszuly hozzávalói:
2 kg sertés láb, vagy 1 kg tarja, vagy 1 disznó fej
1 kg savanyúkáposzta
50 dkg tarkabab
3 dl tejfől
1 db vöröhagyma
só bors
olaj
liszt
füszerpaprika


A Káposztás-paszuly elkészítési módja:
A babot előző nap beáztatjuk A lábas aljára tesszük a káposztát,jól meg tisztitott húst rá helyezzük, erre tesszük a babot és az összevágott vöröshagymát, és annyi vizet, hogy ellepje,feltesszük főzni, mikor felforrt,takarékra veszük a lángot,és kb 2-3 órát főzzük,/kuktába 1 óra/. Majd készitünk egy rántást kevés füszerpaprikával, és berántjuk, beletesszük a tejfőlt is és felfőzzük.Forron tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A káposztás-paszuly elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook