Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kolozsvári-káposzta recept

Kolozsvári-káposzta recept

A Kolozsvári-káposzta hozzávalói:
70 dkg lapocka
70 dkg savanyúkáposzta
1 nagyobb vöröshagyma
1 EK fűszerpaprika
só bors
1 cikk fokhagyma
MK majoranna (Mokkáskanál)
Mk öröltbabérlevél
1 dl rizs
3 dl tejfől


A Kolozsvári-káposzta elkészítési módja:
A vöröshagymát megdinszteljük, rátesszük a paprikát és felöntjük 3 dl vízzel a húst aprókockára vágva bele tesszük és a többi füszereket,kb 1 óráig takarékon fözzük,(esetleg ha kell potoljuk a vízet) majd bele tesszük a megmosott rízst is,mikor felforrt le zárjuk a lángot és a párában meg fől a rízs is. Majd gazgagon tejfőlel meg locsolva tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A kolozsvári-káposzta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook