Főoldal » Receptek » Savanyúságok receptjei » Káposztasaláta recept

Káposztasaláta recept

Elkészítési idő 60 perc

A Káposztasaláta hozzávalói:
Fejes káposzta
sárgarépa, új a legjobb
cukkini vékony
uborka
köménymag só
A felöntő léhez,bors, mustármag, babérlevél, ecet, édesítő


Káposztasaláta

A Káposztasaláta elkészítési módja:
Először megcsinálom a felöntő levet ,felforralom, hagyom kihűlni. A hozzávalókat jól megmosom, a répát megtisztítom. A fejes káposztát négyfelé vágom, torzsát eltávolítom. Egy tálba legyalulom a zöldségeket, durva sóval besózom, és állni hagyom, egy jó órát. Többször átkeverem, hogy átjárja a só, majd kinyomkodom a léből. A felöntő levet leszűrve öntöm a salátára, majd üvegbe téve, 1 napig had érjen, hűtőbe teszem. Másnapra az ízek összeérnek. Egy hétnél tovább ne tároljuk.


Kategória: Savanyúságok receptjei


A káposztasaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook