Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Én úgy gondolom, hogy aki két alma vagy egy fél sárgadinnyével nem számol el, még tud fogyni, ha egyébként rendesen összerakja az étrendet és mozog mellett valamennyit.
Ha valaki extra könnyen hízik nem tudom mennyire engedheti meg magának, ezt részban magának kell az embernek kitapasztalni.
Bár olyan emberrel még tényleg nem találkoztam aki pusztán attól hízott meg, hogy túl sok friss gyümölcsöt evett..:)
Elméletileg kellene. Bizonyos zöldségek és gyümölcsök igen kalóriadúsak.
Főleg arra figyelj oda, hogy a sok cukrot és kalóriát tartalmazó gyümölcsöket inkább a nap korai óráiban edd. Este pedig inkább alacsony ch és kalória tartalmú zöldségeket.
Pl olyan gyümölcsöt mint a grapefruit (zsírégető gyümölcs) talán mehet kötetlenebbűl is.
Sziasztok! Nem baj ha csatlakozom??
Egyből kérdeznék is. A gyümölcsökben-zöldségekben taláható kalóriákat mennyire tartjátok számon a napi étkezésnél?
mennyit szeretnél fogyni?
Én jól haladok, szépen mennek lefelé a kg-ok! Most vagyok 67,8. Szeptember 13-ig kell elérnem a 65 kg-ot, most ez a cél. Ha így folytatom, akkor össze is jön. :)
Sziasztok!
Most már igyekszem lenni de szerdán utazunk a lányommal párom szüleihez így nem tudom, hogy hogy leszek szerdától gép közelbe. Túl vagyok a nagy napon képek a diétás naplómba, ha lesz időm akkor részletesen le is írom a nap eseményét mert van miről beszámolnom. Remek volt minden a szertartás, az étterem, a kiszolgálás a torták a virágok és a ruhám is. :)
Most már hivatalosan is férjnél vagyok. :)
Sziasztok!
Az origos cikksorozat újabb része:
Korábbiakat is linkeltem, de a cikk alján egyszerűbben hozzáférhetők..:)
Na, rendeltem 1500 mg-os l -carnitine -t is :)
halal a hajra !!!! ( a masodik a-ra tegyetek ekezetet:)
160 cm vagyok, 63 kilo.
legjobb formaban 53 kilosan voltam , de most 56-nak is nagyon orulnek .
En is igy gondolom, inkabb kevesebbet , de azt minden nap szigoruan.
20 perc nem a vilag vege, bar este , 12 ora melo es 40 perc bringa utan mar nem sok kedvem van . De nem kegyelmezek magamnak , azt gondoltam tegnap is, ne nyoszorogj, akkor kellett volna mikor este toltad magadba az egesz bagettet 30 deka sonkaval ....
koszonom a valaszokat .
beallok akkor 1400-ra , nem nehez, a mobilos programba meg egyszeruen nem rogzitem a tekerest .
3 napja vegre elkezdtem tornazni is (hasra ) , remelem megmarad a kitartasom :)
Szia Baby-G! Az a lényeg, hogy 1400 kcalt mindenképp egyél meg, az orvosilexikon oldal már beleszámolja a mozgást az értékekbe.
Ha a telódat szeretnéd használni, akkor tedd azt, csak ne vedd figyelembe, amikor levonja a sportolásért a mínuszos értékeket. :)
sziasztok. legyszi magyarazzatok nekem mert belezavarodtam a matekba :)
az orvosilexikon oldalon kiszamoltam mennyit szabad ennem , 1400 kaloria jott ki, heti egy kilo fogyashoz, atlagon feluli aktivitas mellett .
ez eddig vilagos .
a telomon a program szinten kerdezte az aktivitasomat , a kaloriat viszont en adtam meg , napi 1400-at .
a kerdesem az lenne , hogy akkor most ha csak 1400 at eszek , de letekerek 600-at , akkor az ugyanaz, mintha csak 800-at ettem volna ?
mert a telefonos program levonja , az orvosis meg sztem eleve belekalkulalja a nagyobb szuksegletet . vagy rosszul gondolom ?
nem szeretnek tul keveset se enni , mert tudom az se jo .
Szia Veronika! Az almaecet tényleg nagyon jó dolog, próbáld ki! Csökkenti az étvágyat, vízhajtó is, és zsírégető. Minden étkezés előtt igyál meg egy pohár ásványvízbe kevert evőkanálnyi almaecetet.
Megkérdezhetem, hogy miért volt hasplasztikád? Esetleg a nagy súlyleadás miatt?
Szerintem az 1000 kalória nagyon kevés. Aki 1200 alatt eszik, azt csak orvosi felügyelet mellett szabad. Mennyit szeretnél még fogyni, és hány centi magas vagy?
Ne aggódj, én is úgy érzem, hogy teljesen betegesen nyomom a kalóriaszámolást. Párom mást sem lát, csak hogy a számológéppel a kezemben mászkálok a lakásban, és adom össze a dolgokat. :)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!