Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kaja újrahasznosítás - ti hogy csinálnátok? fórum

Kaja újrahasznosítás - ti hogy csinálnátok? (beszélgetés)


1 2
2011. szept. 7. 13:50
és mit szólnál ha a halból készítenél halsalátát? :)
5. 7e992805d2 (válaszként erre: 2. - Andi6020)
2011. szept. 7. 13:49
Miért szerintem nem lenne rossz...csak nem tudom, hogy álljak neki.
4. 7f1aaaaa11 (válaszként erre: 1. - 7e992805d2)
2011. szept. 7. 13:49

Erre nincs.


De pl.: pörköltből, amikor már meguntad gulyáslevest .

2011. szept. 7. 13:44
nekem a kiflivel vannak problémáim, mindig sokat veszek és nem akarom kidobni. Ilyenkor készítek belőle kiflikókot/kifli beáztatva tejbe,ráteszek túrót, reszelt almát és besütöm/ ami ebédre is tökéletes :) vagy maradék sült csirkéből, sült húsból bagettet reggelire, esetleg csirkepaprikást ebédre:)
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - 7e992805d2)
2011. szept. 7. 13:43

Halpaprikásból rizottó? Nem csodálkozok, hogy nem találtál ilyent a neten. :)


Szerintem csinálhatsz belőle olyasmit, mint a rácponty.

2011. szept. 7. 13:38

Mivel csak 2 főre főzök, így vagy 1 hétig ugyan azt esszük vagy a felét kidobom (kevésnek nincs kedvem nekiállni)....most épp egy nagy adag halpaprikásom van a hűtőben, már 2X ettünk belőle.


Arra gondoltam kicsit átalakítanám, csinálnék belőle rizottót...csak nem tudom, hogy hogyan csináljam, a neten nem találtam olyan receptet, hogy "halpaprikásból rizottó"...


Szóval aki profi segíthetne, hogyan készítsem.


Meg ha van még ilyen tippetek, hogy mik azok a kaják, amiket át lehet alakítani a fentihez hasonló módon, akkor várom a tippeket is.

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook