Hangos alsó szomszéd! (beszélgetés)
Én megértelek, hogy fontos lenne a nyugalom, de amennyiben építési, kivitelezési hiba, mit tudsz tenni? Ha csökkentik a bérlemény árát elviselhetőbb lesz a zaj?
Mivel egy valakié a ház, szerinted majd újra szigeteli? Nem hiszem. Költözz másikba, ilyen szempontból szerencsésebb vagy, mintha több milliót kiadtál volna érte, és a zaj miatt lakhatatlan a lakás.
Ez nekem egy kicsit zavaros:/
Nagyjából úgy értelmeztem, hogy más lakók is hallanak még kisebb zajokat is.
Egy villanykapcsoló kattintását, meg ilyesmit azért nem lenne szabad hallani. A hangszigetelésre biztos nem fordítottak sok gondot az építkezésnél.
Lehet neked nem is lenne szabad társasházban lakni, mert úgy tűnik, hogy az átlagosnál érzékenyebb vagy a zajokra. Egyszerűbb lenne ha egy különálló családi házat bérelnétek.
De viszont a felsö szomszèdtòl nem jön át semmi.Pedig általában vagy felülröl vagy oldalrol van âthallàs.Már meg sem merek mozdulni szinte,zavar h ök is hallhatnak minket.
Nem jò érzés az ,ha elengedem magam és nem figyelek minden mozdulatomat hallják.A magán élet nekem fontos
A màsik oldalt köhögés van,ök is hallják egymást,kapcsolòt is,meg nèha tompa kopogás dübörgés,bár ök egyedül élnek szerintem nem élnek hangosan.Meg 40-50 év körüliek.
Az alsò azt mondta h este olvas lefekvés elött,a felsö szomszédom 2 müszakban dolgozik,este 10 utan jar haza 2 hetente de nem igazán hallja,ha köhög meg pár tompa hangot.De szinte nem is hallják egymást.A bejarati ajto miatt szoltak az also szomszedomnak mert csapkodták.De a zenét kiabálàst ök is toleráljàk.A teraszon is halkan beszélnek.Szoval szerintem alapbol figyelmesek
Ilyen áthallások abszolút abnormálisak. Nagyon valószínű, hogy a kivitelezésnél rontottak el, meg spóroltak el dolgokat.
A házban senki másnak nincsenek ilyen problémái?
A mérèshez bontani a födémet?
Neten ilyen mérömüszerek vannak és diagrammban mutatja az eredményt.Gondolom a szakember meg tudja állapitani az eredményt.
Vagy az màs mérés?
Majd az ilyen nyerészkedő, fillérb@szók miatt átírják azt is, megszigorítják, és a tényleg jogos panaszt se tudja a normál ember érvényesíteni.
Mert ez szokott történni, hogy néhány szemétláda miatt mindig a normális többség szív.
De én meneküljek?nekem is jogom van a nyugodt élethez.Legalább kiderül h az alsò e hangos,akkor költözünk.De ha hiba van vissza fogom kérni a lakbért bizonyos százalékàt ha kiakar rakni,nem fizeti senki a költözèst.Ha már kirak ne ussza meg büntetlenül.Bàr lehet neki ez aprò pénz.De aztán lehet h rendes lesz és ö sem tud ròla h valami rejtett hiba van.
Idejött h biztos az alsok hangosak.Meg milyen vastagok a falak.Ilyen nincs hogy hallani.
Pedig ez nem normális szerintem,annyira hangos minden alulrol.
1 éve sem költöztünk😕
Értem. Szóval erre mwgy ki a játék. Pénzt akarsz szerezni ebből.
Francokat hallasz te, nem villanykapcsolást!
Hát elég undorító egy fajzat vagy.
Dobsz nekem egy jogszabályt légyszi, amire hivatkozni lehet a következők tételei érdekelnek:
hangos beszéd a szomszédtól,
trappolás
kutyaugatás - ha van ilyen kitétel,
porszívó húzogatás
Nagyon köszi!
Olyanban nem gondolkoztatok, hogy elköltöztök egy családiházba, ahol nincs közvetlen szomszéd alattad, feletted, oldalt?
Oké, ott is ugathat kutya, nyírhatnak füvet, de nem dübörögnek.
Oké, lehet sokan nyertek, de te széllel szemben akarsz köpködni!
Lehet igazad van, de nincs az a fōbérlō, aki nem bontaná fel a szerződést, ha ezt megléped....
Nyugodtan nézzetek körül a neten!
Sok a fòrum,cikk mit kell tenni!
Itt is van egy olyan fòrum ahol többen perelni akartak csak nem mertek,és irta ott valaki h mérést csináltatott,leirta mi a menete.Meg is nyerte a pert.
Ott többen felbátorodtak h nincs minden veszve.Ök se tudták mit tegyenek
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni a hangoskodó szomszédok ellen?Akik éjjel 2ig üvöltenek az erkélyen?
- Mit tennél, ha szomszédaid álló nap a függőfolyosón, az ablakod alatt kacarásznának, hangoskodnának?
- Ha a szomszéd nagyon hangosan zenél mit lehet tenni? :(
- Agresszív, folyton hangoskodó szomszéd
- A szomszéd hangosan hallgatja a zenét, már hányingert és fejfájást kapok, mit csináljak?
- Hogyan adnád a szomszédod tudtára, hogy túl hangosankezik, ami téged már nagyon zavar?Nagyon ciki szólni?