Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Jótékonykodásból szex? (beszélgetés)
Egy szükséglet ez is. Persze nem annyira alapszükséglet mint az élelem, de vannak akik szükségben vannak. Ilyenkor jöhet jól a segítség.
Igazad van, segítünk ahol tudunk, de a szex miben segítség? Harmadjára kérdezem!
Félre értettél. Nem kapnék szét párokat. Párkapcsolaton belül is előfordul ilyen segítségi forma. Ezt írtam.
Úgy tűnik sokan nem értik vagy nem akarják érteni miről van szó. Mindegy.
Szerintem semmi fura nincs, ha az ember segít ahogy tud.
Te vagy troll vagy,vagy baj van a toronyba,de nagyon ha párokat szétkapnál....
Most akkor alkalmi kamatyot keresel itt?
Nőnek is lehet szüksége ilyen segítségre. Nem tudom miért csak férfira gondoltál.
Aha, és ez miben segítség?
Ez ürítés.
Nem hajléktalanokra gondoltam. Ismerős, barát ilyesmi. Akivel nem szexelnél, de valamiért megsajnálod és ezzel segítesz. Nem tudom mi ebben a fura. Még pároknál is előfordul ez a segítség forma, ha éppen nincs annyira kedve az egyiknek hozzá.
A szánalomszex kifejezést nem ismertem, de a felfogás az "Állítsátok meg Terézanyut!" regényre (és filmre) hajaz. :-)
Akkor meg nem jótékonyság, ha az alapján döntetsz ,hogy bejön e az illető vagy sem.
Akkor ez sima szex, max érzelmek nélkül.
Nagyon nem mindegy, mert akkor az már nem jótékonysági!!!
Ez azért elég érdekes, de kérdezd meg a helyi hajléktalanokat, sztem nekik is lenne igényük a szexre.....
Mindegy nem mindegy ki az illető. Valami szimpátia kell ilyenkor.
Nő vagy ? Nincs párod ? Ennyire ki vagy éhezve a szexre, hogy mindegy, hogy ki az illető ?
Segíteni én is szoktam, de a szexuális életem nem tartozik ide. Mondjuk, én képtelen is lennék érzelmek nélkül vadidegennel... még egy lakatlan szigeten se !
Miért? Ez is tud segítség lenni. Szeretek segíteni.
Nekem megáll az eszem az ilyen ötlettől !
Vannak itt olyanok akik nyitottak jótékonyságból szexre?
Szánalomszexnek is nevezik, de ez pejoratív kicsit.
Én nyitott vagyok az ilyesmire oda/vissza akár.
További ajánlott fórumok: