Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Jobb világ kéne fórum

Jobb világ kéne (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Jobb világ kéne

1 2 3
22. a5e77950a3 (válaszként erre: 21. - 4fb920abf7)
2008. márc. 14. 09:23
Már ott vagyunk!:)
2008. márc. 14. 08:35
Irány kertesház!
20. a5e77950a3 (válaszként erre: 10. - 0c97fbb607)
2008. márc. 14. 08:29
Hát egyéne válogatja kinek mi a normális.Én ha éjszakás voltam vagy arra keltem,hogy a parkettát porszívozza vagy arra ,hogy éppen kefélnek!(A csaj eszméletlen hangos az ágyban ,a parkettán az ágy lába hangosan kopog!)Hiába hangosítottam feljebb a tévét a csaj azt is túlvisította.A nászészaka után kétszer is jó volt neki olyan reggel fél 7 körül.Szerintem az sem mindegy,hogy a csemete egész nap mezitláb vagy szandálban rohangál.Azért pl én sem szólnék,hogy a kölök egész reggel ordít és szarnak a fejére(viszont jó halllgatni ,hogy a fejed fölött rázza a parkettán a kiságyat,ha meg valaki nagy nehezen átmegy hozzá és kiengedi akkor nekiáll trapppolni a nemt udommilyen talpú szandáljába legkésőbb reggel fél 7-kor. Viszont arra megkértem őket,hogy ha lehet ne ők végezzék az akkor 6 éves lányom szexuális felvilágosítását!(hiába)Nekem pl lesülne a képemről a bőr ,ha az összes szomszéd azt hallgatná,hogy mikor és hányszor vagyunk együtt a férjemmel)izlések és pofonok.Sőt engem se érdekel ,hogy más mikor kefél,és nem is akarom hallagtni(bár joga van kefélni)Miután megszületett a fiunk és hazavihettük,házibuli felettünk hajnali 3 -ig(nem szóltak)Én az élni és élni hagyni elvet vallottam mindíg,szerintem van bunkóság és van a normális élettel együtt járó zaj.Szerettem volna ott lakni,végül feladtam,úgy látszik nem vagyok elég toleráns!!!
19. 0c97fbb607 (válaszként erre: 16. - Kiniand)
2008. márc. 13. 12:53

Nem a házirendről és a jólneveltségről beszélek és nem arról ,hogy éjjel üvöltözés meg pohárcsapkodás folyik,hanem normális életvitelről beszéltem ,amiről te is.De ne haragudj pár székhuzigálástól még nem kellene kiborúlnod,mert hozzá tartozik a panell feellinghez,hogy néha bizony halljuk mit csinál épp a szomszéd,sajnos nem tehetünk mást,ilyen szar házakat építettek ,ez van.

Másrészről,ha ettől te felébredsz akkor nagyon rosszul aludhatsz.

18. 0c97fbb607 (válaszként erre: 15. - 4fb920abf7)
2008. márc. 13. 12:48
Én is agyon csaptam volna nő létemre,gondolhatod,vagy ha erősebb akkor máshoz folyamodtam volna.Remélem nem gondolod ,hogy az ilyen dolgokat tolerálnám én is,ez gusztustalan!!!
17. Kiniand (válaszként erre: 15. - 4fb920abf7)
2008. márc. 13. 12:15
Én azon gondolkoztam, hogy ha sikerül elkötözni, csak olyan családnak adom el a lakást, akik nagyon sokan vannak s nagyon zajosak. Akasszák azt a hóhért!!!!
16. Kiniand (válaszként erre: 14. - 0c97fbb607)
2008. márc. 13. 12:13
Azt hiszem az orvos neked kéne, de részemről lezártam a vitát. Ha szerinted az a tolerancia, hogy TE azt csinálsz, amit akarsz, más meg takarodjon, ha nem tetszik. Egyébként létezik olyan, hogy házirend és alapvető jól neveltség. Másrészt az arányok vannak igencsak eltolódva nálad. Senki nem szól, ha NORMÁLIS hangon beszélgetsz, de ne üvölts! Nincs gond, ha mászkálsz a lakásodban, de ne tűsarkúban a kőjárólapon, éjjel 2kor. Természetes, ha néha bulit rendezel, de ne minden hétvégén. Az, hogy Te hol nőttél fel és miben érzed jól magad, az a Te dolgod, de én dirrekt azért költöztem egy csendes környékre, hogyha becsukom a lakásajtót, mikor hazaérek a munkából, akkor nyugalmam legyen és a két kisgyerekem is nyugalomban és békés körülmények között nőhessen fel.
15. 4fb920abf7 (válaszként erre: 14. - 0c97fbb607)
2008. márc. 13. 12:12
Én mielőtt elköltöztem a panelból a szomszédot jól elvertem amiért éveken keresztűl szemét módon szándékosan szemetelt a folyosón.Azért külön adtam a trehány szemétládának amiért lehugyozta a folyosót és lehányta a lépcsőház falát.Megúszhatta volna a senkiházi ha összetakarít maga után.Nem tette , így egy kicsit véres lett a fejecskéje.
2008. márc. 13. 11:31

Nézd,én a város legközepebb középpontjában nőttem föl,ahol már hajnali négykor megindúlt az élet,buszok,tejeskocsi,vaskapuk stb,szomszédok stb és jé fenőttem:)))És aludni is tudtam abban a zajban sokszor délig ,ha lustálkodni akartam.

A városban sokkal nagyobb a zsaj,ha több lakásos házban lakunk ,akkor azt is el kell fogadnunk ,hogy zajjal jár a szomszédság.

Amit te képviselsz abban nincs egy fikarcnyi tolerancia,csakis a magad érdekeit kívánod érvényesíteni.

13. 0c97fbb607 (válaszként erre: 12. - 0c97fbb607)
2008. márc. 13. 11:26
...a szexről nem is beszélek:)))
12. 0c97fbb607 (válaszként erre: 11. - Kiniand)
2008. márc. 13. 11:25
Ha nem tudod megszokni a panellra jellemző zajokat ,akkor vagy keress egy orvost,receptért(nyugtató,altató),vagy költözz el máshová,ahol az emberek olyan toleránsak ,hogy este nyolc után nem finganak ,büfögnek és nem ülnek asztalhoz.
11. Kiniand (válaszként erre: 10. - 0c97fbb607)
2008. márc. 13. 11:19
Úye ezt Te sem gobdolod komolyan, hogy ha neked éjszaka van kedved bútort tologatni, akkor mindenkinek pofa be??? Pont az ilyen tapintatlan, nemtörödöm emberekről van itt szó! Senki nem kéri, hogy járj lábujjhegyen, de azt, hogy normális emberi időben pihenni, aludni lehessen azt igen. Ha valaki ilyen életritmussal él, akkor gondoskodjon arról, hogy ezzel másokat ne zavarjon. Vastag szőnyeg, puhapapucs stb..Az én férjem gyakran éjjel jön haza a munkából, mégse áll neki 1/2 2-kor a konyhában csörömpölni, bútort tologatni, ajtót csapkodni. Talán mert van benne annyi tisztesség, hogy nem szarja le, hogy mások ilyenkor már alszanak.
2008. márc. 13. 10:40

Aki panellba lakik meg kell szoknia mások kehéit,mert bizony ez vica verza,mindenkinek vannak.Szerintem aki fölött székeket húzkodnak és szidja a szomszédját,azt is szidja az alatta

lakó,mert nem lehet lábújhegyen járni egész nap.

Amíg abban laktam,engem is szidtak ,mert soha nem voltam 9 kor ágybabújós típus,este csendben pedig a zajok még jobban hallhatóak.De nekem is van épp annyi jogom használni a saját lakásom ,mint másnak amihez épp jogot formál.

Ugye ti sem gondoljátok komolyan ,hogy a szomszédoknak 8 órától csendbe kellene lenniük azért ,mert nektek kisgyereketek van??Mindenkinek joga van a lakásában "élni".

Ha 11 kor van kedvem leülni a konyhába a férjemmel,az szék kihúzással ,betolással stb jár,engedtessék már meg ,hogy ezt bárki megtehesse.

2008. márc. 13. 10:22
Én panelben nőttem,fel,akkor soha semmi baj nem volt.Amit vettünk panelt felújítottuk,és egy marha miatt el kellett adnunk.Azt hittem onnan megyek nyugdíjba.Most kertesben lakunk,szerintem már nem mennék vissza,kivéve talán ha nem lakna fölöttem senki.(meg mellettem se).Itt legalább nem rohangászik senki a fejem fölött,és nem húzkodja a széket.
2008. márc. 13. 10:06
mi egy 10 lakásos társasházban lakunk, ahol 80 cm-es falak vannak, de a felettünk lakók este pontban 9kor nekiállnak úgy dübörögni, futkozni, bútorokat tologatni, hogy egyszerűen kibírhatatlan! azért nem szólok h sír a gyerek, mert hát azért bunkó én se vagyok, de a késői dübörgéseket nem bírom elviselni!!! de hiába szólok nekik! mi földszinten lakunk, és alattunk van a pince ahol fát tartanak vagy hasítanak, pontosan alattunk és akkor is dübörög az egész lakás! volt olyan hogy szombaton reggel 6kor arra ébredtünk, h zupog a nappali, el se tudtuk képzelni h mi lehet, azt hittem földrengés van! kinézek az abalakon és pont a mi ablakunk alá ledöntöttek 2 kocs fát! és az öreglány meg elkezdte leszórni a pincébe! szóltunk neki h ezt hogy képzeli h reggel 6kor ilyet csinál, erre ő meg azt válaszolt h ő kifizette a fát és le kell szórni mert mégse maradhat az utcán! és szórta tovább! felkeltünk, mert hát úgy nem lehet aludni h úgy érzed mintha földrengés lenne és elmentünk otthonról, mert ha maradunk, megfújtom a banyát! csak késő délután mentünk haza! olyan gyönyörűen felújítottuk a lakásunkat, h megszakad a szívem, de el akarjuk adni és elhúzni onnan, mert ezt nem lehet kibírni! a szomszéd banya meg a közös folyosón eteti a kóbormacskákat! tiszta kajamaradék az egész folyosó! UNDORÍTÓ!!! és akkor még van pofája megkérdezni h miért áruljuk a lakást! a legszívesebben kiírtanám az ilyen nemtörődöm embereket! van egy közös udvar is a házhoz, de az meg úgy néz ki mint egy szemétlerakó! a párom meg én szoktuk összetakarítani, mert nem bírjuk elnézni h a rohadttök meg a napi szemét ki van dobálva oda, mert a banya nem tud lesátálni az elsőről a kukáig! szőrnyű!
2008. márc. 13. 09:35
SOHA TÖBBÉ PANELT.
2008. márc. 13. 08:30
Mi is panelben éltünk néhány évig és most januárban sikerült végre elköltöznünk. Nekünk is végig hasonló gondunk volt a szomszédokkal. De a legmegdöbbentőbb nekem az volt, hogy a szemben lévő játszótéren azok az anyukák nyomták el és hagyták ott a csikket (!!!) a homokozó mellett, akik a saját gyerkőceit vitték oda. Szomorú, nem???
2008. márc. 13. 08:07
Én panelben nőttem fel az 5.emeleten.Mikor férjhez mentem ugyanott vettünk 1 panelt csak az elsőn.Egy darabig nyugi volt csak a tv bömbölt néha mikor eladták az új tulaj felújította parkettás lett.A konyhába egész nap húzkodták a széket a parkettán a porszívót amikor éjszakás voltam éjszaka buliztak stb.Az í-re az tette fel a pontot mikor nagyobb lett a fiuk és elkezdett járni.Nem tudom mibe járt de szó szerint trappolt a fejünk felett reggel 6-tól este10-ig úgy hogy a tv se nyomta el a hangot.Ppróbáltunk velük beszélni de hiába.Végül elköltöztünk mert már elegünk volt.Pedig úgy tudtuk megvenni hogy hitelt vettünk fel 20 évre.Sose hittem volna hogy így járunk amíg otthon laktam addig nem is hallottam ijesmiről!
2008. márc. 13. 07:26
hát mi kertesházban élünk !! egy nagyon szép és csendes faluba költöztünk!! de sajnos mi is kifogtuk a lehető legrosszabb szomszédot!!!4 kutyája van ami a legrosszabb hogy nencsenek az udvarba zárva! akkor járnak ki be amikor kedvük tartja! itt hemperegneg a kapunk előtt nem mernek bejönni a vendégeim !széthúzgálják a kukát telesz..ják a ház előtt lévő kis parkomat amit olyan gondosan nevelgettem ültetgettem..és ráadásul egész éjjel ugatnak ezel felébresztik a 3 éves kisfiamat aki ráadásul félős is!!nagyon sokszor átmentem a szomszédhoz hogy csináljon valamit a kutyáival de ez egy idióta nemtörődön ember(átszik is a házán ...)már a sintért is kihívtuk párszor!és basszus 2 el is tudott kapni erre mit csinál a kedves szomszéd???!hoz magának 2 másik kutyát!! tudom hogy nagyon ronda dolog de volt hogy éjjel kilopóztam és meg akartam mérgezni őket de ezek vaasból vanak nem döglöttek meg!! sőt!!borzasztó idegesítő!!!!!!!!!!!sohasem gondoltam volna hogy 4 kutya miatt idegbeteg leszek!!már ott tartok hogy légpuskával lövöm ki ha valamelyik méegyszer megnyikkan éjjel vagy ide mernek jönni a kaum elé...és képzeljétek a polgármester tojik az egészre...
2008. márc. 12. 19:12
Nagyon sajnálak beneteket,hogy így kell éljetek.Hála mi nagyon jó szomszédi viszonyban vagyunk egymással.5 éve élünk itt de még egyszer sem volt vitánk egymással.Remélem egyszer ti is rátaláltok a jó szomszédokra.
2008. márc. 12. 18:47
Az a baj, hogy olyan ember,mint Te igen kevés akad, aki komolyan gondolja, hogy lehet úgy is létezni, hogy tiszteletben tartjuk a másik nyugalom íránti vágyát. Én is tudnék mesélni a tapintatlan, uram bocsá, bunkó szomszédokról. Olyan szinten, hogy a négy éve vásárolt, gyönyörűen felújított lakásunkból szabályosan menekülni próbálunk. A feletünk lakóval már jó néhány vitánk volt, emlegetve rendőrséget, feljelentést stb. Rendszeresen fél tizenegykor kezdenek zörögni, csapkodni, de nem ritka a hajnali félötös ébresztő sem. Vasárnap még hétig nem sikerült aludnunk, mert a banya már kezdi a minden vasárnap délutáni nagy banzáj előkészületeit. Ennyit a nyugis vasárnap délutáni sziesztáról. A házból az egyik tizenéves kölök rendzsresen a mi lakásunk ablaka alatt bandázik, cigizik. Természetesen a két kisgyerek nyított ablaka alatt, üvöltözve b..megeznek még este 11 kor is. Ha lemegyek szólni, azt hiszik új játékot játszunk és kergetöcskézni kezdenek. Fussak utánuk? Apuka szerint, ha nem tudom fényképpel bizonyitani, hogy az ő gyereke a lúdas, akkor az nem is úgy van. Az idő bácsi rendszeresen délutáni alvás időben áll neki barkácsolni a földszinti társalgóban, ami a mi lakásunk alatt van. És ez csak egy kis 9 lakásos társasház. Nem hiszem, hogy én lennék túl érzékeny, inkább ma már egyszerűen az, hogy figyelem és tapintat nem létezik. Azt is megkaptam kedves felsőnktől, nekik ez az életstílusuk, nem hajlandók változtatni. Ha nem tetszik költözzek el én. De hová???
2008. márc. 12. 17:03
Sosem laktam tömblakásban, de az élet úgy hozta, hogy három évvel ezelőtt mégis oda kellett költöznünk. Nekem aki nem számít "lakótelepinek" elég nehéz volt elfogadni bizonyos dolgokat és rá kellett döbbennem, hogy miért is olyan a társadalmunk mint amilyen...

Ugrás a teljes írásra: Jobb világ kéne
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook