Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Jóban Rosszban sorozat rajongók fórum

Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)

2010. nov. 20. 01:03
6683. 023a806c1b (válaszként erre: 6680. - 36a26f5226)
2010. nov. 19. 21:25
Olyan furcsa, amikor nyáron volt a szünet, szó szerint visszaszámoltam... most hidegen hagy sajnos...2 hét 2 hónap...2 év... Tatya nélkül nekem totál mindegy.. :(
6682. 023a806c1b (válaszként erre: 6681. - Hangyászsün)
2010. nov. 19. 21:24

Igen, sajnos. Amikor az első hírt olvastam, már megörültem, hogy most legalább lesz egy jó ok, kiírni a soriból és mondjuk leültetni Elődöt. ( párhuzamosan a megformálójával XD )

Jól ki is akadtam a lenti cikken, hogy akkor gyorsan pótoljuk mással... :(

6681. Hangyászsün (válaszként erre: 6678. - 36a26f5226)
2010. nov. 19. 19:52
Ergó Várnagy Előd, aki eddigi áldatlan tevékenységével eddig kb. 25 év fegyházat szedett össze, továbbra is büntetlwenül űzheti a sztoriban kisded játékait.
6680. 36a26f5226 (válaszként erre: 6679. - 023a806c1b)
2010. nov. 19. 19:09

Két hét szünet az év végi ünnepekben?? Akkor ismét az utolsó péntektől 2,5 hét a következő hétfőig...

Az hosszú lesz, főleg, mert ilyenkor szünet előtt ütős véget szoktak írni, hogy legyen min izgulni a nézőknek...

6679. 023a806c1b (válaszként erre: 6678. - 36a26f5226)
2010. nov. 19. 18:15

"Kérdésünkre Nagy Tamás elárulta, hogy másik színész viszi tovább a karaktert, de még nem tudja, hogy ki lesz az. Damu indulás óta, hat éve volt a szappanoperánál, alapfigurának számított. "Kétségkívül van némi rizikó abban, ha lecseréljük a színészt, és megtartjuk a nevet, a figurát, de Barbara esetében csináltunk már ilyet. Vannak televíziós piacok, ahol ez működik, ilyen az Egyesült Államok, ugyanakkor Angliában végszükségben lépik meg az ilyesmit. Nálunk most végszükség van" - mondta.

A producer szerint a karakterek történeteiben van ciklikusság, egy-egy figura pár hónapig központban van, majd egy időre háttérbe szorul. Damu karaktere most egy "nagy történet, kemény sztori" központi figurája, a sok részen átívelő szál kétharmadát már leforgatták, igen bajos lenne eltüntetni Várnagyot.

"Ez a szál nagyjából januárban lesz képernyőn, erre épül sok minden, kampány, promóció, nem tudjuk újra megírni, felvenni. Borzasztó az egész ügy, a sorozatnak sem szerencsés, mert hónapokra előre meg van írva a forgatókönyv. Bonyolult a gyártás, sok szervezést igényel, ha leállnánk, lerövidülne a képernyőre kerülési idő. Mi folyamatosan írjuk a fiktív jövőt, ha megállunk ebben, fennakadást okozhat" - elemezte a helyzetet Nagy Tamás.

A producer szerint december közepéig biztos meglesz az új főszereplő, kapkodni tehát nem kell. A karácsonyi-újévi leállás nagyjából kéthetes lesz a produkciónál, addig mindenképp meglesz az utód. "Damu különben kiváló színész, remekül alakította a karaktert, emberi kvalitásait pedig most hagyjuk. Nem voltak fegyelmezési problémák vele, szakmailag nem tudok rosszat mondani róla. Ott volt, jól teljesített, odafigyelt, szövegét tudta. Igen jól játszotta a gonoszt, nagyon szerette a szerepét" - tette hozzá volt főnöke."

6678. 36a26f5226 (válaszként erre: 6676. - 023a806c1b)
2010. nov. 19. 18:07

eggyel lejjebb:

Damu Roland nem forgathat a szappanoperával, de figurája annyira fontos a sztori szempontjából, hogy Várnagy Előd marad, csak más alakítja majd.

2010. nov. 19. 18:06
6676. 023a806c1b (válaszként erre: 6673. - Javorne0727)
2010. nov. 19. 18:04
Valószínüleg nem írják ki a karakterét, csak valaki más veszi át a szerepet....
2010. nov. 19. 18:03

[link]

"Megmondtam Damunak, hogy az első komoly balhénál repül" - Nagy Tamás producer

A Tv2-től és a Jóban Rosszban-ból elbocsátott Damu Roland nem forgathat a szappanoperával, de figurája annyira fontos a sztori szempontjából, hogy Várnagy Előd marad, csak más alakítja majd. Nagy Tamás producer érkezésekor megmondta a színésznek, hogy nem lehet több dobása - így nem is volt min gondolkodni, egyértelmű volt, hogy nem foglalkoztatják többet a nemi erőszakkal vádolt Damut.

Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt november 18-án, csütörtökön előállították és gyanúsítottként hallgatták ki Damu Roland sorozatszínészt. A Tv2 Aktív-ja arról számolt be, hogy nemi erőszakkal is vádolják Damut, akinek lakásán egész nap helyszíneltek - az ügyről többet itt olvashat. A csatorna és a Jóban Rosszban producere, Nagy Tamás, úgy döntöttek, hogy megválnak a színésztől, nem adnak neki több esélyt.

A producer az [origo] megkeresésére elmondta, hogy nagyon rosszul érinti a sorozatot Damu ügye, mert elveszítenek egy remek színészt: "Nekem volt egy megállapodásom vele, amikor a Jóban Rosszban-hoz érkeztem: megmondtam, hogy az első komoly balhénál repül. Így nem volt sok gondolkodni valóm ezen. Csak ketten tudják a teljes igazságot, hogy mi történt azon az estén, de ha csak töredéke igaz, már akkor sem dolgozhat velünk tovább."

6674. mamma2 (válaszként erre: 6672. - 36a26f5226)
2010. nov. 19. 10:49
Simán elhihető Damuról a nemi erőszak is, köztudottan egy erőszakos, nagyképű, közönséges roma fickó..Egyszer már kapott másfél év felfüggesztettet is amikor évekkel ezelőtt legidősebb gyermeke anyját verte félholtra...utána másik, majd harmadik nőtől is született gyermeke/összesen 3/ de a következő hölgyek sem úszták meg a verést...csak nem merték feljelenteni. Két éve egy TV2-ős kolléganőjét pofozta fel, akkor egy időre kiírták a sorozatból, de úgy tűnik kár volt megbocsátani neki...hmmm...a "vérében van"...a nőt ütni-verni kell! Remélem, most majd alaposan "elhúzzák a nótáját"- bemutathatja, hogy milyen a C... virtus, hogy mulat őőŐŐŐ! GIZUS
2010. nov. 18. 22:23

Nem kap több esélyt Damu Roland a csatornától, a nemi erőszakkal vádolt, november 18-án előállított színészt nem várják vissza a szappanoperába.

Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt november 18-án, csütörtökön előállították és gyanúsítottként hallgatták ki Damu Roland sorozatszínészt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság az ügyben csak annyit közölt, hogy egy 36 éves férfi ellen folytatnak eljárást, a Tv2 Aktív című műsora azonban úgy értesült, hogy nemi erőszakkal is vádolják Damut, akinek lakásán ma egész nap helyszíneltek. Az esetről bővebben itt írtunk.

Forrás: MTI/Földi Imre

A csatorna kétszer már megbocsátott a színésznek: egyszer kolleganőjét ütötte meg ittasan, egyszer pedig az ORTT büntette Damu minősíthetetlen viselkedése miatt a Hal a tortán-t. Az Aktív-nak Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere nyilatkozott: elmondta, hogy a csatornával egyetértésben úgy döntöttek, hogy a színész nem kap több esélyt, munkája véget ért a szappanoperában. Karaktere sorsáról a napokban döntenek, de mindenképp alaposan át kell írni a forgatókönyveket.

2010. nov. 18. 18:53

[link]

Nemi erőszakért jelentette fel barátnője Damut

2010. november 18., csütörtök 16:40

Bevitték a XIII. kerületi rendőrségre csütörtökön Damu Rolandot, miután volt barátnője feljelentést tett ellene - tudta meg a Blikk.

A napilap információi szerint a Jóban Rosszban sorozat sztárját nemi erőszakért és bántalmazás miatt jelentette fel exbarátnője, P. Tímea, az értesüléseket a rendőrség is megerősítette. A lány látleletet vetetett, az orvosok könnyű sérülés nyomait találtak, de nem erőszakra utaló jel nincs.

Damu Roland és Tímea két éve jártak jegyben, és idén tavasszal a Mr és Mrs. sztárpárshow-ban még azt hangoztatták, hogy nem várnak sokáig az esküvővel, és nyáron egy hatalmas lagzit csapnak.A napilap szerint hogy kapcsolatuk az utóbbi időban azonban megromlott és többször szakítottak is. Mint arról már beszámoltunk Damu Rolanddal már többször is előfordult, hogy nőket bántalmazott.

2010. nov. 18. 18:52

[link]

Előállították Damu Rolandot

Megjelent: 2010.11.18. 16:33

Frissítve: 2010.11.18. 17:40

Súlyos testi sértéssel gyanúsítják a Jóban Rosszban sztárját. Megverte a barátnőjét.

© MTI

Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt csütörtökön előállították és gyanúsítottként hallgatják ki Damu Roland sorozatszínészt - értesült az ügyet jól ismerő forrásból az MTI. A Budapesti Rendőr-főkapitányság az ügyben csak annyit közölt, hogy egy 36 éves férfi ellen folytatnak eljárást.

A rendőrségi tájékoztatás szerint a férfi 2010. november 17-én 20 óra körül felment az angyalföldi lakására a volt barátnőjével, majd ott feltehetően több alkalommal bántalmazta a sértettet, aki segítségért kiabált. Ezután a férfi szóban fenyegette és kérdőre vonta, majd elengedte a sértettet, aki taxival hazament. Otthonról értesítette egy barátját, aki kihívta a mentőket.

A 28 éves nőt a mentők kórházba szállították, hogy sérüléseit ellássák. A nő a kórházból értesítette a rendőrséget és feljelentést tett a volt barátja ellen.

A BRFK rendőrei a férfit otthonából előállították, gyanúsítottként ezt követően hallgatják ki - közölte a rendőrség csütörtök délután. Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le.

Forrás: MTI

2010. nov. 18. 17:03

Én majd hétvégén tudom megnézni, netről, mert éjszakás vagyok, és a másik csatornáé megy videóra, mert őket tényleg alig lehet visszanézni a netről, de a tv2-ővel semmi gond a neten...

Hát én is gondoltam arra, hogy a hangja Moór Mariannás, de mégsem ő, valaki más, de majd rájövök, megírom, hogy ki...

De ismerős a hangja...

Csináljátok azt, hogy felveszitek videóra, akinek van lejátszója, és a végén lassú lejátszással a szereposztásnál kockáról-kockára nézve meg lehet nézni, hogy ki játssza Rózsikát...

6669. Juca78 (válaszként erre: 6667. - Boszy28)
2010. nov. 18. 14:13
Igaz, Ő tuti nem Moór Marianna
2010. nov. 17. 20:45
Szegény Kardos megvakul, tényleg egyre szappanoperásabb ez a sorozat....
6667. Boszy28 (válaszként erre: 6652. - Metalllady)
2010. nov. 17. 09:31
de nem Moór Marianna játssza Rózsikát
6666. szabotimi
2010. nov. 17. 09:28

Szegény Emil:(

Hogy lehet valakivel így beszélni, mint ahogy a Böbe beszélt vele...

A Pongrácz tényleg mérgezni fogja az Elödöt???? Hál istennek:) :)

Könyörgöm kezdjék már szépíteni a VEronkát - mert ugyan az én önbizalmam nőt tőle- de nagyon sajnálom:P

2010. nov. 15. 22:14

Hát Bandi megint hozta a formáját!

Csúcs ez a pasi!!!!!!!!

6664. 36a26f5226 (válaszként erre: 6662. - 36a26f5226)
2010. nov. 14. 22:27
rosszul írtam, Böbe-baba akart lenni...
2010. nov. 14. 21:51
Ahogy utána néztem a google-on, a Botond a Viktor testvére, aki az elmebeteg srácot játszotta...
2010. nov. 14. 21:47

Aki a szextelefonos sztorinál szállt be a sorozatba, és Böbe néninek nevezi Böbit??

Mert amúgy én sem tudom, hogy ki az a Botond...

6661. Hangyászsün (válaszként erre: 6660. - Javorne0727)
2010. nov. 14. 21:35
A hm... előnytelen külsejű szexmániás? Akitől Halászék megvették az addigi alvilági törzshelynek számító bárt?
2010. nov. 13. 22:22
Ki az a Botond??????
6659. 023a806c1b (válaszként erre: 6658. - Dadbbc4cf8)
2010. nov. 13. 11:04

Ez nekem is szimpi, bár látni nem fogom, de élvezettel olvastam az előzetesben:)

Szivacs Elődke, végre neked is szivacs XD

2010. nov. 13. 08:00
Ez tetszik,hogy Pongrácz mérgezni fogja Elődöt,végre valamit csinál vele:)
2010. nov. 12. 22:11

2010.11.15. hétfő – 1307. rész

Szlávik elmenekül a kínos szituációból, ám István utána rohan és beavatja Szilvia titkába. Közben Péter és Konrád között tovább nő a feszültség. Egy súlyos baleset miatt azonban be kell ugrania orvosként. A Macsekban is egyre zűrösebb a helyzet, s Szilvia újabb kitörése végzetes lépésre készteti Istvánt, aki ekkor Alexa segítségét kéri. Bandi pedig megoldást talál az állapotos lánya számára…

2010. nov. 12. 22:10

2010.11.16. kedd – 1308. rész

Rózsika és Károly bácsi egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ám nem alakul minden zökkenőmentesen. Közben Bandi biztatására Emil „támadásba” lendül, s ünneplőbe vágja magát, majd egy csokor virággal állít be Bodolaiékhoz. Konrád pedig Roland javaslatára, Bettyn keresztül próbálja visszaszerezni Péter bizalmát…

2010.11.17. szerda – 1309. rész

Orsi kiborul az apja tervén, de Bandi hajthatatlan. Szilvia is kitartó, így Szlávik nyomába ered, aki kikosarazza a kétségbeesett nőt, míg Szilvia tovább hitegeti a családját. Közben Károly bácsi magához költöztetné az unokáját, Józsit. Ám Rózsika nem örül az ötletnek és ennek hangot is ad. Konrád pedig újabb elektrosokk-kezelésre készül Péter kérésére, ám kiderül, hogy Pongrácz csőbe húzta a főorvost…

2010.11.18. csütörtök – 1310. rész

Károly bácsi kirakja Rózsikát a nem tetsző megjegyzése miatt. Közben Péter zsarolni kezdi Konrádot. Pongrácz új mentalitása azonban nem tetszik Bettynek. Orsi és Emil barátságot kötnek, és Bandi is megbékél a helyzettel, hogy a lánya nem megy férjhez. Újabb vezetői megbeszélést hívnak össze Péter praktizálása kapcsán, ám a mindezt egy ügyvéd szakítja félbe…

2010.11.19. péntek – 1311. rész

Konrád peren kívül igyekszik megegyezni a felháborodott beteggel, miközben Pétert egyre csak az orvosi állása élteti. Közben Bandit, Emilt és Józsit nagy nehézségek árán beszervezi Ropi, a táncos fiúcsapatába. Szilvia viselkedése aggasztja Istvánt és Kristófot, ám hamar elszáll a gyanakvásuk. Szilvia eközben újra Szlávik nyomába ered, és ezúttal sikerrel jár…

2010.11.22. hétfő – 1312. rész

Bandi végül hosszas unszolás eredményeként vállalja a „sztriptízt” – Böbe nagy örömére. Közben Péter mindent megtesz, hogy visszakerüljön a kórházba. Konrád pedig rezidensi állást ajánl Pongrácznak. Szlávikot gyötri a lelkiismeret a csók miatt, ezért sms-t ír Szilviának, aki félreérti a nyomozót. Barbarát eközben hatalmas meglepetés éri, Előd ugyanis vallomást tesz a feleségének…

2010.11.23. kedd – 1313. rész

Konrád meglepetésére Péter belemegy az egyezségbe, s a főorvos rezidense lesz. Barbara boldog Előd bejelentésétől, és benne van a családbővítésben. Közben Bandi lebukik Orsi előtt, hogy fogyókúrába kezdett a produkció miatt. Szilvia sem tudja tovább titkolni István előtt, hogy nem szedi a felírt gyógyszereket. Az asszony Szlávikhoz menekülne az otthoni feszültség elől, de Norberttel fut össze a parkban, aki újra zaklatni kezdi. Közben Dóra elgondolkodtató ajánlatot kap…

2010.11.24. szerda – 1314. rész

Szlávik és Szimat menti meg Szilviát Norberttől, ám a rendőrkutya nem éli túl a támadást. Szilvia azonban hamis személyleírást ad a támadójáról. Péter munkába áll és ki is használja a gyógyszerek közelségét, majd elkezdi mérgezni a vejét. Közben Kardosék biciklitúrára indulnak. Lili továbbra sem szívleli apja választottját, ezért egy óvatlan pillanatban Margit szemébe világít, aki fellökve Kardost elesik…

2010.11.25. csütörtök – 1315. rész

Kardos magához tér és látszólag semmi baja sincs. S még akkor sem hajlandó megnézetni magát, amikor Margit hatalmas dudort talál a fején. Közben Botond hiába próbálja meggyőzni Dórát, a doktornő nem hagyja ott a kórházat, ahol Konrád neki ajánlja fel a kutató-orvosiállást. Egész Csillagkút a Csillagsztárra készül, ám a kórházban megrendezett titkos pulyka-vacsora miatt Józsinak le kell mondania a szereplésről…

2010.11.26. péntek – 1316. rész

Szabi cselhez folyamodik, és Gergő helyett ő lép fel Magdikával a Csillagsztáron. Bandiék pedig Józsi nélkül is hatalmas sikert aratnak a táncukkal. Közben Szilvia Szimat sírjához megy, hogy beszéljen Szlávikkal. Dóra pedig meggondolja magát és Botondékkal tart Brazíliába. Közben Konrád és Péter Kardost műtik, ám nem járnak teljes sikerrel. Az életveszély elmúlik, Kardos azonban nem lát…

2010. nov. 12. 22:09

Lehet, hogy tényleg Iboly szelleme szállta meg szegénykét...

Elvileg azokat tudják megszállni a szellemek, akiknek elmebetegségük van, és gyengék...

Még a végén ő is gyilkolni fog, hisz ő ölte meg Ibolykát is...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook