Jó hasizom az AbKingPro-val! Ki próbálta már ki? (tudásbázis)
Sziasztok!
nekem is van és szeretem is, csak keveset használom.... ha egy hétig nem használom, akkor legközelebb tuti az izomláz
Én egész napra osztom el a napi adagot. Minden nap 10-szer megcsinálom. Az 1. nap 10x20, a 2. nap 10x21, a 3. nap 10x22 .... stb.
Pl. reggel megcsinálom indulás előtt 2x, aztán délután is, este is. Nagyon hatásos. Szerintem érdemes kipróbálni. Lehet, hogy először csak 2-3 felülést tudsz csak csinálni, de hamar bele lehet jönni!
Nagyon nehéz, de hatásos. Főleg másnap nagyon jó, amikor érzed, hogy melyik izmokra hatott!!
MAJD ÍRJ, HA KIPRÓBÁLTAD!!
Nemrég elkeztem ezzel a tornaszerrel a hasizmomat fejleszteni. Szerintem tényleg jó.
Amikor először kipróbáltam, a hasamban végig, a derekamnál, sőt még a kezemben is izomláz volt.
Most már nincs izomlázam, de legalább az elején megtudtam, hogy melyik részemre hat.
Tényleg jobb lett a hasam tőle. Egy kicsit laposabb, de még csak 3 napig csináltam.
További ajánlott fórumok:
- Ki hallott már a legújabb hasizomerősítőről az AB ROCKET- től?
- 400 fekvőtámasz, 200 hasizom
- Tudna nekem valaki nagyon hatásos hasizomerősítő gyakorlatot írni? Nem fogyni szeretnék, erősödni.
- Szerintetek 41 évesen késő elkezdeni hasizomgyakorlatokkal letornázni a hájat a hasamról?
- 3 hósom az ölembe fekvő helyzetben hasizomból 90 fokban totálisan felül!! És hiába akarom visszafektetni ellenáll. Nem leszbaja agerincének?
- Ab King-Pro hasizomerősitővel kinek mennyi idő alatt sikerült az izmos has?