Jó-e a 3 gyerek egy családban a mai világban? (beszélgetés)
off,de te a nagyobbaknál is moshatóztál?
olyan csini a lánykád a virágos bummisban,én is imádom:)
és a szék is szuper!!
Hagy dicsekedjek már el, milyen tuti etetőszéket lőttem! Tettem fel egy képet is a büszke Lucával.
A csajszi nyerte (neki is 3 lánya van mint nekem...:)) és elcserélte velem egy fúró csavarozó gépre. Vadi új és mindent tud...
Dönthető több fokozatban a háttámlája, dupla tálcás, összecsukható, magassága is állítható és olyan kis csajszis...
Köszi a biztatást!:)
Azért rossz,mert a saját szüleimtől tartok inkább,a férjeméi sz..nak bele mindenbe amúgy is.
Persze az sem jobb...
azt hiszem jövő máj-júniusban megadom a választ. :))) kb 4-5hetes lehet a picike, a doki szerint minden oké, de egyenlőre várunk. 3hét múlva újabb uh.
nálam 9hós a kicsike, és most kezdte az ovit a nagy. szerencsére nálunk nem volt kérdés a pici megtartása, csak a dokinak kellett rábólintani. korán jött a foltocska :)))
Sziasztok csajok!
Nekem most hétvégén kellene rászánnom magam,hogy elmondjam a szüleimnek a 3.babát,mert ma vagyok 7 hetes,de eléggé parázok,és nem tudom hogy kellene hozzáfognom,mert szerintem ki fognak akadni!Gáz,nem?A gyerekeknek sem mondtuk még el,a kicsinek elég beszokni az oviba.A kicsit a nagy újságolta el annak idején,de vajon most mit tegyek?
Sziasztok !
+ gyermekes anyukaként az a válaszom a legjobb dolog a világon!
Nekem sem volt mindig könnyű de ma már21.
18.és 16 éves pasik vesznek körül és baromi jó !
Ha újból kezdhetném most is ennyit szülnék és ennyi!
Nagyon aranyos vagy, hogy hiányoltál, sajnos temetésen voltam...:((
Valahogy nem hogy jobb lenne, hanem minden nap rosszabb és egyre jobban hiányzik a nagymamám.
Majdnem minden 3-4. nap hívott, mindent elújságolt másokról, érdekelte hogy velem, a gyerekekkel mi van. De legfőképpen én is érdekeltem őt, mert nagyon szeretett.
Tudjátok mit érzek? Szörnyű kimondani, de 10x annyi szeretetet kaptam tőle nap mint nap,mint anyukámtól, pedig mindketten 200km-re laknak...laktak.
Hiányoltalak is Téged is meg andurkat is tegnap a fórumról!!
Én se ragoznám az ügyet tovább, csak még az jutott eszembe, hogy "sztárcsaládainknál" is kopogtat a gólya a 3. babával. Konkréten az ország "mintaapukájánál" Kovács Lázárnál és Schobert családnál. De mivel náluk a pénz nem gond..
Megvárja, ne izgulj! Azért a férjedet sem irigylem, nem lehet egyszerű Titeket így itthon hagyni..
Nekem 3 magzatvízvizsgálatom volt, mert a lányom 10 nappal később született, teljesen zárt voltam, no az elég durva volt, nem fájt, de megéreztem, a másik kettő már kevésbé.
Állítólag nem szeretik a magzatvízvizsgálatot, mert veszélyei vannak, de mi, Ti tudjátok?
Én hétfőn megyek dokihoz, 36. hetes leszek, kedden meg NST-re kellene mennem, de a férjemnek kevés a szabija, ha a doki hétfőn délután megvizsgál, csinál UH-t is, akkor a keddi NST szerintetek is kihagyható?? Akkor csak ráérnék köv. héten menni, már ez is egy nappal kevesebb szabiról vagy elkéretőzésről szólna.
Nem minden nehézség nélkül ugyan, de fel tudom nevelni a harmadik gyerekem, sőt tovább megyek még egy negyediket is.
Egyébként meg nem a nehézségek teszik széppé az életet, az hogy megküzdünk valamiért, valakiért?!
Ha minden könnyen az ölünkbe pottyanna semmit nem tudnánk értékelni.
Nem akarom tovább ragozni a témát, csak én tegnap nem voltam, ezért szeretnék még reagálni azokra a fránya anyigakra. Szóval szerintem aki szeretne harmadik vagy akárhányadik gyermeket az úgy is fog találni indokokat és megoldásokat is minden helyzetben, aki meg nem, mert úgy döntött, hogy elég egy vagy két gyermek, az meg erre talál indokokat és érveket.
Nyugi,beszélj a babáddal:)nekem nagy volt a para mert apa külföldön dolgozik tehát esély sem volt hogy hamar hazaér ha jönni kell...a tesók a 38. héten születtek akkor mikor a dokim ügyeletes volt,nem indított szülések voltak csak szerencse:)38. héten csütörtökön kellett nst re menni aznap ügyelt a dokim a szülőszobán,párom hazaért szerda estére,csütörtökön reggel megvizsgált a doki először a terhesség alatt és azt mondta hazamehetek ha akarok de lehet menni kell vissza....így délután csak beugrottunk szülni egyet:)))
szóval biztosan akkor születik a babád mikor a párod is közel van,szoritok!
Ki csinálta a magzatvíz vizsgálatot?
Nekem a Martonnál nem fájt,a Rák dokinál azt hittem helyben megszülök,a 3.-ra nem emlékszem.Én is túlhordtam,1 hét múlva befektettek,másnap megindították,de akkor is döcögősen ment a dolog.
Jaaa...és 2 ujjnyira nyitva voltam jó ideje...
Izgulás érted!!!:)))
Mára vagyok kiírva, azt mondta a doki 1 hetet lehet ráhúzni. Megvolt a magzatvíz vizsgálat és abszolút nem fájt. De most már mennem kell minden nap ellenőrzésre.
Nem gondoltam, hogy pont a 3. baba marad bent legtovább. Ma meg holnap nem kéne szülni, mert a férjemnek el kellett menni dolgozni és elég messzire ment.
Szia!
Nekem a második babával volt magzatvízvizsgálatom, de én nem éreztem semmit.
Hogy érzed kb mikor jön a baba?
Már hiányoltalak, hogy egész nap nem voltál.
Ma nekem is pörgős napom volt: mostam, vasaltam, főztem, mosogattam. Most meg készülök a holnapi vizsgálatra. Szerintem már magzatvizet és néznek.
Sziasztok! Hűűű...mi van itt???? :S Be keményítettetek csajok? :) Eltűnök 1 napra és vége a csendes,nyugis társalgásoknak. :S
Annyira ki vagyok purcanva,mert 9 óra hosszát melóztam le...hogy nem tudok most okosat írni. Jelentem,elolvastam amiket írtatok,véleményem is van!!!!!De majd később! Szép estét mindenkinek! :)
További ajánlott fórumok:
- Indigó gyerek a családban
- Kisgyerek és kutya a családban
- Egyedülálló szülők és ilyen családban felnőtt gyerekek
- Egykeség, egyedüli gyerek a családban, élmények, tapasztalatok - szakdolgozathoz!!
- A Ti gyerekorvosotok hány hónapos korig ajánlotta a HA-s táp használatát, ha nincs tejallergiás a családban?
- Tartósan beteg gyerek van a családban. Nincs ez esetben valami adókedvezmény?