Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Jó-e a 3 gyerek egy családban a mai világban? fórum

Jó-e a 3 gyerek egy családban a mai világban? (beszélgetés)

❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯
804. 5befd1ebc8 (válaszként erre: 803. - Bonti74)
2010. szept. 24. 13:32

off,de te a nagyobbaknál is moshatóztál?

olyan csini a lánykád a virágos bummisban,én is imádom:)

és a szék is szuper!!

803. Bonti74
2010. szept. 24. 13:03

Hagy dicsekedjek már el, milyen tuti etetőszéket lőttem! Tettem fel egy képet is a büszke Lucával.

A csajszi nyerte (neki is 3 lánya van mint nekem...:)) és elcserélte velem egy fúró csavarozó gépre. Vadi új és mindent tud...

Dönthető több fokozatban a háttámlája, dupla tálcás, összecsukható, magassága is állítható és olyan kis csajszis...

802. aznoglii (válaszként erre: 798. - E67755eb1a)
2010. szept. 24. 12:59
Szia! Akkor hasonló "cipőben" járunk....mármint ami a korkülönbséget illeti a babák között... Ill. Neked a nagyobb már idősebb mint az enyém, de a lényeg, hogy Ti sem vártatok sokáig. Szerintem ez annyira jó, hisz így együtt, egy korosztályként nőhetnek fel. :)
801. 60baddcaf0 (válaszként erre: 799. - Andurka85)
2010. szept. 24. 11:24

Köszi a biztatást!:)

Azért rossz,mert a saját szüleimtől tartok inkább,a férjeméi sz..nak bele mindenbe amúgy is.

Persze az sem jobb...

800. andurka85 (válaszként erre: 798. - E67755eb1a)
2010. szept. 24. 10:48
Gratula a Pöttömhöz,és a másik két Gyerkőchöz is! :)Jó egészséget Nektek! :)
799. andurka85 (válaszként erre: 797. - 60baddcaf0)
2010. szept. 24. 10:47
Mi már túl vagyunk ezen,ma vagyok 5 hetes. Határozott,gyors és egyenes beszéd! Ennyi. Először idejük sincs megszólalni,utána a ledöbbenés miatt van csend...majd rákezdenek a ,,mondókájukra,,. Amit meghallgattunk mi is,majd egy nagy levegővétel után,el is felejtettünk. Ennyi. Másképp nem lehet.Tudják...ez a lényeg,van rá 8 hónapjuk még,hogy megemésszék.Mi boldogok vagyunk,csak annyit kértünk,hogy ne kelljen a szülésig az oktatásukat,és siránkozásukat hallgatnunk.Elmondták 1x,hogy nagyon nem örülnek..és ennyi. Nem vagyunk hülyék,1x is elég elmondaniuk. Jelen pillanatban mi így állunk. Emésztenek az anyósék!! :D Anyukámék nagyon örülnek!! És az én családom támogat bennünket.És ez a lényeg! Az ellenzékiek meg majd lenyugszanak! Mást úgy sem tehetnek. Te se görcsölj ezen,legyetek túl a bejelentésen,és várjátok nagy szeretettel,boldogan a Babátokat!!! :) A gyerekeknek még mi sem mondtuk el,majd ha voltam dokinál,és tudunk biztosat,nah majd akkor.
2010. szept. 24. 10:45

azt hiszem jövő máj-júniusban megadom a választ. :))) kb 4-5hetes lehet a picike, a doki szerint minden oké, de egyenlőre várunk. 3hét múlva újabb uh.

nálam 9hós a kicsike, és most kezdte az ovit a nagy. szerencsére nálunk nem volt kérdés a pici megtartása, csak a dokinak kellett rábólintani. korán jött a foltocska :)))

2010. szept. 24. 10:39

Sziasztok csajok!

Nekem most hétvégén kellene rászánnom magam,hogy elmondjam a szüleimnek a 3.babát,mert ma vagyok 7 hetes,de eléggé parázok,és nem tudom hogy kellene hozzáfognom,mert szerintem ki fognak akadni!Gáz,nem?A gyerekeknek sem mondtuk még el,a kicsinek elég beszokni az oviba.A kicsit a nagy újságolta el annak idején,de vajon most mit tegyek?

2010. szept. 24. 09:46
Nekem 16,20,23 éves fiaim vannak.Egyedül nevelem őket gyerektartás nélkül,de igen én se csinálnék másképp semmit.
795. andurka85 (válaszként erre: 793. - 7eed05a2a6)
2010. szept. 24. 09:43
Jó,hogy kapunk Tőletek pozitív véleményeket,és megerősítést,hogy igenis nem kell félni ha több gyereke van az embernek. És olvasom,már szinte felnőtt mind a 3.!! :) Gratulálok!!! További szép napot Neked!
794. 7eed05a2a6 (válaszként erre: 793. - 7eed05a2a6)
2010. szept. 24. 08:13
bocsi 3
2010. szept. 24. 08:12

Sziasztok !

+ gyermekes anyukaként az a válaszom a legjobb dolog a világon!

Nekem sem volt mindig könnyű de ma már21.

18.és 16 éves pasik vesznek körül és baromi jó !

Ha újból kezdhetném most is ennyit szülnék és ennyi!

792. Bonti74 (válaszként erre: 788. - B-zs)
2010. szept. 24. 08:09

Nagyon aranyos vagy, hogy hiányoltál, sajnos temetésen voltam...:((

Valahogy nem hogy jobb lenne, hanem minden nap rosszabb és egyre jobban hiányzik a nagymamám.

Majdnem minden 3-4. nap hívott, mindent elújságolt másokról, érdekelte hogy velem, a gyerekekkel mi van. De legfőképpen én is érdekeltem őt, mert nagyon szeretett.

Tudjátok mit érzek? Szörnyű kimondani, de 10x annyi szeretetet kaptam tőle nap mint nap,mint anyukámtól, pedig mindketten 200km-re laknak...laktak.

791. b-zs (válaszként erre: 790. - Timicicaanyuka)
2010. szept. 24. 07:50
Épp tegnap este meséltem a férjemnek, hogy már 4 hete azzal a tudattal kelsz és fekszel, hogy bármikor elfolyhat a magzatvíz..szóval nem irigyellek Benneteket.
790. Timicicaanyuka (válaszként erre: 787. - B-zs)
2010. szept. 23. 16:07
Elég sokszor felhív amikor nincs itthon. Az a baj, hogy amikor első nst-n voltam 4 hete, akkor az orvos meg a védőnő is mondták, hogy még a héten tuti meglesz a baba. Ezt hajtogatták minden héten. A férjem meg nem mert elmenni dolgozni ez miatt. Azóta eltelt 4 hét, baba sehol, szabadság meg nincs. Úgy tudja megoldani, hogy valakit megkér, hogy ugorjon be helyette, de akkor zsebből ki kell fizetni az illetőnek a napi bérét.
789. andurka85 (válaszként erre: 788. - B-zs)
2010. szept. 23. 15:08
Csak nem akarom boncolni ezt a témát! Belefáradtam már...mióta tervezzük a 3.-at,konkrétan 2 éve,azóta próbálom ,,meg győzni,, az anyóséket..rokonokat,hogy igenis fel tudnánk vállalni még egy gyereket...nem hajtogatom tovább...bele vágtunk! Mindenki gondoljon azt amit akar....MEG FOGJUK OLDANI! Nem fognak márkás cipőkbe nyomulni,az első kettő sem nyomul abba,de mindig meg van nekik,ami kell!!! Anyósék örjöngenek,mert 4 hetes terhes vagyok!Majd megbarátkoznak vele! Ha nem...az sem baj!
788. b-zs (válaszként erre: 786. - Bonti74)
2010. szept. 23. 14:47

Hiányoltalak is Téged is meg andurkat is tegnap a fórumról!!

Én se ragoznám az ügyet tovább, csak még az jutott eszembe, hogy "sztárcsaládainknál" is kopogtat a gólya a 3. babával. Konkréten az ország "mintaapukájánál" Kovács Lázárnál és Schobert családnál. De mivel náluk a pénz nem gond..

787. b-zs (válaszként erre: 784. - Timicicaanyuka)
2010. szept. 23. 14:41

Megvárja, ne izgulj! Azért a férjedet sem irigylem, nem lehet egyszerű Titeket így itthon hagyni..

Nekem 3 magzatvízvizsgálatom volt, mert a lányom 10 nappal később született, teljesen zárt voltam, no az elég durva volt, nem fájt, de megéreztem, a másik kettő már kevésbé.

Állítólag nem szeretik a magzatvízvizsgálatot, mert veszélyei vannak, de mi, Ti tudjátok?

Én hétfőn megyek dokihoz, 36. hetes leszek, kedden meg NST-re kellene mennem, de a férjemnek kevés a szabija, ha a doki hétfőn délután megvizsgál, csinál UH-t is, akkor a keddi NST szerintetek is kihagyható?? Akkor csak ráérnék köv. héten menni, már ez is egy nappal kevesebb szabiról vagy elkéretőzésről szólna.

786. Bonti74 (válaszként erre: 774. - Castellina)
2010. szept. 23. 14:36

Nem minden nehézség nélkül ugyan, de fel tudom nevelni a harmadik gyerekem, sőt tovább megyek még egy negyediket is.

Egyébként meg nem a nehézségek teszik széppé az életet, az hogy megküzdünk valamiért, valakiért?!

Ha minden könnyen az ölünkbe pottyanna semmit nem tudnánk értékelni.

Nem akarom tovább ragozni a témát, csak én tegnap nem voltam, ezért szeretnék még reagálni azokra a fránya anyigakra. Szóval szerintem aki szeretne harmadik vagy akárhányadik gyermeket az úgy is fog találni indokokat és megoldásokat is minden helyzetben, aki meg nem, mert úgy döntött, hogy elég egy vagy két gyermek, az meg erre talál indokokat és érveket.

785. andurka85 (válaszként erre: 784. - Timicicaanyuka)
2010. szept. 23. 14:26
:) Eddig kifelé akartad hogy jöjjön...most maradjon..és várja meg Apát.. :) Igazad van! Most már várja meg!! :)
784. Timicicaanyuka (válaszként erre: 782. - 5befd1ebc8)
2010. szept. 23. 13:04
Most hívott a férjem, hogy holnap dél körül jön haza addig kellene kibírni valahogy. Ha már eddig bent volt, még 1 napot bírjon ki odabent.
783. Timicicaanyuka (válaszként erre: 781. - 60baddcaf0)
2010. szept. 23. 13:01
A Varga csinálta. Azt mondják dokifüggő is a fájdalom. Félek is, hogy ha szombaton megyek ki lesz az ügyeletes. Én is nyitva vagyok 2 ujjnyira már 3 hete.
782. 5befd1ebc8 (válaszként erre: 780. - Timicicaanyuka)
2010. szept. 23. 12:41

Nyugi,beszélj a babáddal:)nekem nagy volt a para mert apa külföldön dolgozik tehát esély sem volt hogy hamar hazaér ha jönni kell...a tesók a 38. héten születtek akkor mikor a dokim ügyeletes volt,nem indított szülések voltak csak szerencse:)38. héten csütörtökön kellett nst re menni aznap ügyelt a dokim a szülőszobán,párom hazaért szerda estére,csütörtökön reggel megvizsgált a doki először a terhesség alatt és azt mondta hazamehetek ha akarok de lehet menni kell vissza....így délután csak beugrottunk szülni egyet:)))

szóval biztosan akkor születik a babád mikor a párod is közel van,szoritok!

781. 60baddcaf0 (válaszként erre: 780. - Timicicaanyuka)
2010. szept. 23. 12:17

Ki csinálta a magzatvíz vizsgálatot?

Nekem a Martonnál nem fájt,a Rák dokinál azt hittem helyben megszülök,a 3.-ra nem emlékszem.Én is túlhordtam,1 hét múlva befektettek,másnap megindították,de akkor is döcögősen ment a dolog.

Jaaa...és 2 ujjnyira nyitva voltam jó ideje...

Izgulás érted!!!:)))

2010. szept. 23. 10:29

Mára vagyok kiírva, azt mondta a doki 1 hetet lehet ráhúzni. Megvolt a magzatvíz vizsgálat és abszolút nem fájt. De most már mennem kell minden nap ellenőrzésre.

Nem gondoltam, hogy pont a 3. baba marad bent legtovább. Ma meg holnap nem kéne szülni, mert a férjemnek el kellett menni dolgozni és elég messzire ment.

779. Keriné76 (válaszként erre: 776. - Timicicaanyuka)
2010. szept. 23. 08:52

Szia!

Nekem a második babával volt magzatvízvizsgálatom, de én nem éreztem semmit.

Hogy érzed kb mikor jön a baba?

778. b-zs (válaszként erre: 776. - Timicicaanyuka)
2010. szept. 23. 07:54
Hányadikára vagy/voltál(ha már túllépted) kiírva? Mi újság? Nem kell befeküdnöd? Nekem volt magzatvízvizsgálat, igen kellemetlen, de ha már két ujjnyira ki vagy nyíilva, akkor talán nem is gáz annyira.
2010. szept. 23. 06:53
Jó reggelt nektek!Én eddig még mindig megúsztam a magzatvízvételt:)
776. Timicicaanyuka (válaszként erre: 775. - Andurka85)
2010. szept. 22. 19:58

Már hiányoltalak, hogy egész nap nem voltál.

Ma nekem is pörgős napom volt: mostam, vasaltam, főztem, mosogattam. Most meg készülök a holnapi vizsgálatra. Szerintem már magzatvizet és néznek.

2010. szept. 22. 19:33

Sziasztok! Hűűű...mi van itt???? :S Be keményítettetek csajok? :) Eltűnök 1 napra és vége a csendes,nyugis társalgásoknak. :S

Annyira ki vagyok purcanva,mert 9 óra hosszát melóztam le...hogy nem tudok most okosat írni. Jelentem,elolvastam amiket írtatok,véleményem is van!!!!!De majd később! Szép estét mindenkinek! :)

❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook