Jehova tanúi miért Krisztus halálát ünneplik, és nem a feltámadását? (tudásbázis)
A pünkösdi nem:)
A többi igen.
És a miártet megtalálod a tűzben próbált aranxnál:)
ÓóÓóÓóÓóÓó..
Nem.
De.
Nem.
De.
Idehívom apukám!
De az enyém erősebb!
Nem,mert az enyém!
Nem,mert az enyém!
Nem.
De.
Nem.
De.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!:SSSS
Ó...Szerintem meg tele van ilyen emberrel a pünkösdi egyház!Hahahaha!Jó vicc volt!:DDD
(most mék.Írj nyugodtan,később valamikor még leszek és akkor...lesz ereszdelahajam!!!)
Jelenések3-
14. A Laodiczeabeli gyülekezet angyalának is írd meg: Ezt mondja az Ámen, a hű és igaz bizonyság, az Isten teremtésének kezdete:
15. Tudom a te dolgaidat, hogy te sem hideg nem vagy, sem hév; vajha hideg volnál, vagy hév.
16. Így mivel lágymeleg vagy, sem hideg, sem hév, kivetlek téged az én számból.
17. Mivel ezt mondod: Gazdag vagyok, és meggazdagodtam és semmire nincs szükségem; és nem tudod, hogy te vagy a nyomorult és a nyavalyás és szegény és vak és mezítelen:
18. Azt tanácslom néked, hogy végy tőlem tűzben megpróbált aranyat, hogy gazdaggá légy; és fehér ruhákat, hogy öltözeted legyen, és ne láttassék ki a te mezítelenségednek rútsága; és szemgyógyító írral kend meg a te szemeidet, hogy láss.
19. A kiket én szeretek, megfeddem és megfenyítem: légy buzgóságos azért, és térj meg.
20. Ímé az ajtó előtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és ő én velem.
21. A ki győz, megadom annak, hogy az én királyiszékembe űljön velem, a mint én is győztem és ültem az én Atyámmal az ő királyiszékében.
22. A kinek van füle, hallja, mit mond a Lélek a gyülekezeteknek.
Ehhez tartozik a napjainkbeli katolikus egyház.
Tűzben próbált arany=Szent Lélek
De.Elmondom,hogy ejnye-bejnye rossz voltam.Ez a bűnvallás.Ja azt is,hogy szánom-bánom.
Megint mondasz valamit,de semmivel nem indoklod.
Én is mondok valamit: NEKEM VAN IGAZAM.PONT.Ja nem...Én megindokoltam.Lsd:2-3.mondatom.Ja,meg a 4. is.
Az életem több,mint izgalmas.Nekem nyugalom kell.Úgyhogy elmegyek egy református templomba.Nem-nem...Inkább egy buddha szentélybe...De lehet,hogy a fejem tetejére állok összefont lábakkal és meditálva nézegetem elmélyült békességgel a köldökömet...
Katolikus tag vagyok.Leöntöttek vízzel babakoromban.A hétvégén elmegyek valahova gyónni.Hétfőn jöhet a lélek.:)
Nem kell a kemény.Van elég bajom.
Ha kimondottan nekem személy szerint szántad az igét-de mondom, ha kimondottan nekem-akkor igazd van.
Ha általánosságban irtad-több emberre vonatkoztatva, akkor nincs:)
:DDD
Á!Szóval az inkvizíciónak igaza volt?Na ne már...:DDD
Hogy kényszeríthet az Istened szerinted egy nem keresztény embert arra,hogy mielőtt megtért,majd szótfogadjon a Jézusodnak?Avagy:megtérés előtti megtérés?Vagy:MI?:O Amolyan:megváltalak,ha megváltottad magad?És akkor ez mi?
Jer:31,18/b
Nincs igazad!Az is hívőnek szól!
További ajánlott fórumok:
- Kívántad-e már valaki halálát?
- Mit jelent, ha megálmodjuk valaki halálát?
- Hogyan kezeljük a szeretteink halálát? Segitsetek!
- Mennyire hisztek abban, hogy Jézus Krisztus az Isten fia?
- A barátom mamájának a 90. születésnapját ünneplik meg, és engem nem hívott.. Ki hogy reagálna erre?
- Hogyan ünneplik az iskolák a gyermeknapot?