Jehova tanúi miért Krisztus halálát ünneplik, és nem a feltámadását? (tudásbázis)
A zsidó vallásban is van bűnbevallás.
Akit érdekel, leírom.
Vannak:)Még az út elején vagyok mondhatni, de köszönöm, nem is szeretnék másfelé menni, nekem így sokkal jobb.
:)
Ugye hogy vannak csodák:DD Én mindig mondtam:DD
A bűnvalláson még nem vagyok túl, de hamarosan.
+bűnvallás+Szent Lélek keresztség.
Többi, mire gondolsz?Bűnvalláson még nem voltam, december 25-én tértem meg és kb 2 hónapja keresztelkedtem meg.
Tatjana, én meg vagyok keresztelkedve és alá is merültem:)hallelujah!
Most epp azt fogom gyakorolni.Sziasztok!
Bocsánat,de az alázatosságot nem kéne gyakorolni?
És mondjuk aki nem elvakult a sátánt szolgálja? Ne idegesíts már te is.... Tudod általában az elvakult hívők akik úgy hirdetik a nagy szeretetüket tudnak a legjobban mocskolódni! Szóval nem állja meg a helyét az hogy "hirdesd a szeretetét" mert aki nem hasonszőrű azt simán elégetnék... :D
Neked meg meg fogja köszönni,hogy kioktattad ezt a buta,pokolra való Gabriella2010-et,aki legalább a keresztnevét vállalja.
jajj ne mar:) es a pokol tuzen fog elegni az aki nem hirdet meg stb. persze-persze
Mindannyian azert igy gondolkodtok,mert lustak vagytok elolvasni es betartani amit ir,mert akkor tenni is kene valamit pl: hirdetni a jo hirt(mert Gabriella2010 az Ur Jezusod ezt is mondta!)Es mert igy amikor a vegiteletkor elotte allsz ezt fogod mondani:Bocsass meg uram Nem tudtam!Csak a szeretet maradt meg a fejemben,de az eljovetelednek hirdeteset elfelejtettem:(Mert az en szeretetem nem ugy mutattam ki ahogy kerted,hogy az eletet mentettem azzal hogy beszeltem rolad,meg tanitvanyodda tettem mindenkit ahogy kerted!!!!NEMMMMcsak egyszeruen szerettem mindenkit
A vidám vasárnap a Hit Gyülekezetéé.
"De tenyleg miert irtatok azt, hogy a katolikus gyonas nem er semmit? Hogy van ez?"
Bár nem én írtam, reagálnék. A gyónásra tudtommal egy igerész utal:
"Akiknek megbocsátjátok a bűneit, azok bocsánatot nyernek, akikéit pedig megtartjátok, azoknak a bűnei megmaradnak." (Jn20,23)
Máshol - tudtommal - nem találkozunk olyan írással (legalábbis az Újszövetségben), ami egy, Isten és a hívő közötti obligát közvetítőre utalna.
errol az a hogyishivjak, vidam vasarnap jut eszembe:) nem tudom azok milyenek, tavol tartom magam
de ott aztan gyumolcsoznek:)
na de melyik az? ez a heti talalos kerdes?
ne barkobazzunk:)
abban nem hiszek, hogy Isten(ha letezik) akkor attol fuggoen zarna ki a mennybol, hogy melyik vallast uzom
Ahol a Szent Lélek működik, és gyümölcsözik a felekezet.
de akkor melyik a legjobb? nem vagyok otthon a temaban, csak kivancsiskodom
amugy errol meg nem is hallottam
Semmiközöm a Jevova Tanui felekezethez..
Nem trenditől függ, hanem erőtől.
A katolikus egyház erőtlen, és csak utánozza azokat a tevékenységeket, amik egy ember életének a változásához elengedhetetlen.
Szerintem van itt egy Jehova Tanúja és szeretne mindenkit meggyőzni,hogy el fog kárhozni:)
Hjajj , mar megint megy a kovezes, hogy ki miben hisz.
Hat nem teljesen mindegy???
Tolem lehet barmilyen, csak hagyjon beken vele, de azert senkit nem kell megkovezni, mert abban v ebben hisz, bar a jehovakrol van velemenyem, az eroszakossaguk es a gyengeseguk miatt.
Mas:
De tenyleg miert irtatok azt, hogy a katolikus gyonas nem er semmit? Hogy van ez? Meg van , hogy melyik a trendi vagy mi?
Ja,tehát akkor nem kell hinni Istenben,meg Jézus Krisztusban,csak olvasni a Bibliát?Bocsánat,hogy én botor módon hiszek Benne,és nem az Ószövetség szerint élek,hanem aZ Úr Jézus két új parancsolata szerint:szeressétek az Istent,és szeressétek egymást.Idézgetni nem fogok,az a te dolgod.Kérlek szépen ne válaszolj,mert nem érdekel a parasztvakítás.
További ajánlott fórumok: