Játék a betűkkel! (fórumjáték)
Bocs, egy kis rész lemaradt:)
szem, szemét, szemétség, szemén, szeme, szemetes, szemérmetlen, szel, szele, szeles, szeg, szege, szeget, szer, szere, szeren, szert, szerte, szelte, szeltem, szent, szentség, szentsége, szentségel, szenet, szemes, szét, szél, széles, szélét, szélén, szén,
se, sem, ser, sért, stég, stége, stégen,
Zete, zene, zenét, zenél, zenélt, zenés, zerge, zergét, zeng,
emel, emelte, esze, eszes, eszét, el, e, egér, elé, egere, egeret, egén, egész, egészen, egerész, eke, ekét, elém, elég, elege, eleget, elegem, eszem, esszé, esszém, esszét, ezért, eként, Etel, emel, emelem, emelet, elmés, elmét, elmész, elem, elemet, egerem, eltesz, elteszem, Elemér, elmér, elmérte, elmértem,
zsemle, zsemlét, zsemlém,
mér, mért, mérte, mérem, mértem, még, méter, métere, mész, mén, ménes, ménest, mer, mert, merte, mertem, mersz, mersze, meg, mente, megmér, megmérte, megérte, meszes, meszel, meszelte, meszeltem, megél, megértem, megéltem, mentség, mentsége, mentségem, meztelen, mese, mesél, mesélt, meséltem, mesém, mesét, megérez, megéreztem,
ér, ért, érte, értem, él, élt, élte, éltem, élete, életem, ég, égen, éger, égert, ét, étel, étele, ételem, ételen, ész, ésszel, és, érem, érmet, érmes, érmem,
remete, retesz, reteszel, retesze, reteszem, rege, regél, regét, regém, remél, remélt, remélte, reméltem, reszel, reszelt, reszelte, reszeltem, remeg, remegtem, relé, relét, rezes, rezet, régész, régészt, rét, réten, rém, réme, rémes, rémet, rész, részt, része, részem, részemet, részeg, részeget, részegen, réz, rén, rés, résen,
tele, tesz, teszem, teszel, terem, terme, termesz, tegez, tegezem, termel, termem,
len, lent, les, leste, lestem, lesz, lemez, lemeze, lemezt, lemezem, letegez, letesz, leteszem, lemér, lemérem, lemerem, lemertem, le, lég, lét, léte, lé, lézer, lézert, létem,
net, nesz, neszt, ne, nem, neme, nemét, nemes, nemest, nemez, né, német, néger, négert,
gél, gélt, gém, gén, gént, géne, génem, génemet, géz, gézt, gémet,
strandlabda
szem, szemét, szemétség, szemén, szeme, szemetes, szemérmetlen, szel, szele, szeles, szeg, szege, szeget, szer, szere, szeren, szert, szerte, szelte, szeltem, szent, szentség, szentsége, szentségel, szenet, szemes, szét, szél, széles, szélét, szélén, szén,
se, sem, ser, sért, stég, stége, stégen,
Zete, zene, zenét, zenél, zenélt, zenés, zerge, zergét, zeng,
emel, emelte, esze, eszes, eszét, el, e, egér, elé, egere, egeret, egén, egész, egészen, egerész, eke, ekét, elém, elég, elege, eleget, elegem, eszem, esszé, esszém, esszét, ezért, eként, Etel, emel, emelem, emelet, elmés, elmét, elmész, elem, elemet, egerem, eltesz, elteszem, Elemér, elmér, elmérte, elmértem,
mér, mért, mérte, mérem, mértem, még, méter, métere, mész, mén, ménes, ménest, mer, mert, merte, mertem, mersz, mersze, meg, mente, megmér, megmérte, megérte, meszes, meszel, meszelte, meszeltem, megél, megértem, megéltem, mentség, mentsége, mentségem, meztelen, mese, mesél, mesélt, meséltem, mesém, mesét, megérez, megéreztem,
ér, ért, érte, értem, él, élt, élte, éltem, élete, életem, ég, égen, éger, égert, ét, étel, étele, ételem, ételen, ész, ésszel, és,
remete, retesz, reteszel, retesze, reteszem, rege, regél, regét, regém, remél, remélt, remélte, reméltem, reszel, reszelt, reszelte, reszeltem, remeg, remegtem, relé, relét, rezes, rezet, régész, régészt, rét, réten, rém, réme, rémes, rémet, rész, részt, része, részem, részemet, részeg, részeget, részegen, réz, rén, rés, résen,
tele, tesz, teszem, teszel, terem, terme, termesz, tegez, tegezem, termel, termem,
len, lent, les, leste, lestem, lesz, lemez, lemeze, lemezt, lemezem, letegez, letesz, leteszem, lemér, lemérem, lemerem, lemertem, le, lég, lét, léte, lé, lézer, lézert, létem,
net, nesz, neszt, ne, nem, neme, nemét, nemes, nemest, nemez, né, német, néger, négert,
gél, gélt, gém, gén, gént, géne, génem, génemet, géz, gézt, gémet,
strandlabda
deviza,hitelek,hitel,de,hit,Elek,Ede,ehet,viza,vita,had,ehetek,kel,kedv,kedve,kedvel,kedvelek,ki,ti,az,ez,ezek,keze,kezed,hal,halk,Ida,vizit,ide,ihat,Ili,Ilike,vezet,vezeti,vezetik,evez,
szemérmetlenség
szegény,szeg,én,ész,kész,készen,legény,legények,nyegle.le,el,kény,kénye,kéne,nyel,nyelek,nyél,lény,lények,kényes,ék,ékes,eke,ekés,elég,lényeg,ég,égés,égek,szék,sekély,
devizahitelek
multi,médiás,ti,mi,más,és,Timi,Imi,édi,Ádi,dél,tél,lát,tál,sál,isi,ám,suli,
szegénylegények
szalon,cukor,konc,függő,függ,gőg,kor,kar,far,rak,ül,ülő,ős,ők,nő,őz,furgon,korfüggő,Korfu,lő,ősz,sző,
multimédiás
verseny, ver, vese, vele, vív, vívás,
ere, eres, evvel, el, elás, elvár, elhív, elver, elírás,
renyhe, rá, rí,
sás, sál, sí, síel, sível,
nyel, nyele, nyeles, nyelv, nyelve, nyelves, nyár, nyárs, nyes, nyers, nyír, nyírás, nyer,
felhívás, fel, felhív, fán, fás, fenyves, fer, fess,
leve, leves, leveses, láss, lány, lenyes, lever, leírás, len,
hív, hívás, heves, henye, hess, heveny, hely, helye, helyes, helyesen, here, helyre, híre, híresen, hír, híre, híren, hál, hány,
ír, írás, íny, ínye, ínyre, ív, íve, íves, ívesen, ívre, ível, ívelve,
ás, ár, ál,
szaloncukorfüggő
ért,érthet,tett,lett,érhet,ne,te,én,len,etet,él,élt,lét,léte,élen,éhen,hét,héten,heten,enne,enné,lehet,tehet,
versenyfelhívás
tojás, tojást, tojáson, tojt, tojta, tor, torta, tortát, tortán, Tamás, toto, tar, tart, tan, tat, Tas, táj, tája, tájat, tájra, tár, tára, ton, tanár, tanárt,
ott, ont, ontott, ontotta,
jár, járt, járta, jatt, jattot,
ás, ásott, ásat, ár, ára, árat, árát, ásta, átjár, át,
sár, Sára, Sárát, sátor, sátrat, sátrát, sor, sort, sortot, saját, sajátot, sajt, sajtot,
ránt, rántotta, rántottát, ront, rontotta, rája, ráját, raj, rajt, rojt, rojtos, rojtosan, rojtosat,
nos,
arát, a,
érthetetlen
alak, alma, alany, atka, csacska, malacka,
beteg,berek,bemegyek, belesek,
cső csődör, csöpög, csörög,
modoros, motoros, morgó m
érem éden, éber, ékes, éles,
polgár, polgárőr, por, pár, Pál, párol, páros,
opál,
láp, lőrés, lop, lopás, lég, lép, lépő, lápos,
gél, gép, gőg,
ár, ál, ág, ás,
rop, rág, rés, rég, répás,
őr, őrség, ős,
sár, sor, sál, Sáp, sás,
ég, ér, és, ép, érő, égő,
tojásrántotta
szerencse, szerecsen, szer, szere, szeren, szeret, szent, szentek, szenet, szentekre, szekér, szekere, szekeret, szekéren, száj, szák, szár, szán, szánt, szék, széke, széket, széken, szén, szeg, szegecs, szegecsek, szegecset,
ser, sere, sete, serke, serkét, sár, sás, sért, sertés, sertések, séták, sánc,
zen, zene, zenét, zenék, zenéket, zeke, zekét, Zete, zár, zárt,
ere, eres, ezer, ezres, ezret, ezren, eszek, esszé, esszén, esszét, esszék, erezet, ege, egén, egész, egészen, egészet, etán, Ecser, este, estén, esték, estéken, eke, ekét, ekéz,
retek, retesz, rezes, rezet, rest, rá, rák, ráz, ránc, ránt, réz, rén, rész, része, részes, részt, részen, rét, réten, rétek, rekesz, rekesze, rekeszt, rekeszen,
ne, nesz, nesze, neszt, neszre, nej, neje, nejek, nejeket, net, nász, nászt,
csere, cserét, cserje, cserjék, cserjét, csen, csent, csente, csentek, csetresz, csetreszek,
cár, cárt, cent,
játék, jár, járt, jer,
át, ász, ászt, ár, ács,
tér, téren, tere, terén, terek, tereken, tesz, teszek, teke, tekés, tár, tán, tás, táj, társ,
ék, ét, éke, és, ér, érek, éj, éjen, étek, étke, ész, észt,
kert, kerte, kertes, keres, kereste, keret, kerete, kér, kéret, kért, kérte, kén, ként, kész, készen, kecs, kecses, két, kétes, kés, kése, késen, kést, kese, keze, kezét, kezén, kéz, kezes, kezest, kereset, kár, kárt, ken, kenet, kenete, kente, kéj, kéjes, kéjesen, kéjt, kent, keretez,
zsák,
tojásrántotta
szerencse,játék,szer,ne,cser,csere,Ecser,esze,ereje,eke,táj,tej,tesz,két,kéj,kész,készen,kér,kéret,kereszt,ken,nesz,nesze,nász,né,én,nej,neje,Szerencs,teke,retek,kert,keret,terek,teker,teszek,ereje,kár,száj,jen,eresz,ereszt,ereszek,csesz,csen,kén,kenet,káté,étek,ács,ász,ár,rész,részek,
polgárőrség
törékeny,kényes,nyes,kény,kétes,két,étkes,étek,ét,és,ég,én,né,négyes,négy,egyén,egy,érek,érte,éter,ért,ér,nyerés,nyer,gyér,serény,esték,est,se,te,tekés,kést,kés,kert,kéret,kérte,kért,kér,két,tér,rét,rések,rés
szerencsejáték
fenyő,fa,ág,faág,fő,főn,nő,fen,ága,
törékenység
méltóság,teljes,él,élt,éltes,tó,tej,tejes,sejt,sejtem,ág,tág,éj,és,ás,ásó,te,só,meg,mell,mellett,mese,tele,elme,etet,étel,eme,
fenyőfaág
egész,ég,gége,egészség,biztos,szítás,biztosítás,szeg,ész,éget,eb,szét,tesz,ás,ásít,tíz,íz.ízes,tízes,ásott,ige,igéz,igézet,igáz,igás,iszák,szák,ág,gát,tág,ott,tét,tésztás,géz,gáz,segít,segítés,segítség,
méltóságteljes
szólás,szabadság,szól,szósz,szó,sálazó,sálas,sála,sál,aszó,asz,alázó,aláz,alá,aló,al,a,sózás,sóz,sós,só,ló,ól,szabó,szab,adós,adó,ad,óda,aga,ágas,ág,ász,ál,ás,bála,bál,bal,szóda,Aszód,Abda,lógás,lóg,gól,sas,sás,láss,áss,az,bá,gáz,gaz,lasszó,adósság
egészségbiztosítás
vad, vet, vég, vége, véges, végez, végzet, végezte, végezted, vész, vészt, vészes, veszt, veszte, veszted, vendég, vendéged, vetés, vén, vént, véna, vés, véste, vésted, véd,
ad, a, az, azt,
esszé, esszéd, esszét, evés, egy, egyén, egyént, esze, eszét, esés, esésed, esést, Eta, egén, egész, egészet, egészen, e, ez, ezt, ess, esés, esést, este, estén, eszed, eget, enyészet, enged,
gesztenyés, gesztenyéd, gaz, gazt, gézt,
szét, szeg, szege, szeget, szegy, szegye, szegyen, szégyen, szégyene, szégyent, szed, szedte, szag,
sas, sast, senyved, stégen, stég, stéged, stégeden, srégen,
Zete, zene, zenés, zenét, zenéd, zenédet, zen, zeng,
tény, téged, téved, tévedne, Tas, tesz, teszed, tegez, tegye, tegyed, tegyen, teve, tevén, tevéd, tevéden,
nyes, nyest, nyeste, nyested,
nagy, négy, négyet, négyes, név, neve, nevét, neves, nevet, nesz, neszt, néz, nézte, nézted,
ég, égen, éget, és, ész, észt, év, éven, éved, évet, ét, édes, édesen, édest, Éva, éta, én,
szólásszabadság
haszon,gép,ép,jár,jármű,haj,zsong,ár,pár,rá,nosza,mű,űr,szűr,már,máson,rám,mára,áram,mos,moha,mohás,ás,som,még,gép,gém,hű,hűs,szár,ász,ész,szép,ép,jég,ág,ágas,máj,Áron,háj,héj,héjas,hájas,
vadgesztenyés
tás, táska, tár, tára, társ, társa, tarkó, tarkód, ti, tó, tarkás, táskád, trikó, trikód,
ás, ásó, ár, ára, árat, árad, áradó, áradt, árka, árkád, át, áradás, átadás,
sár, Sári, Sára, sarkát, só, sót,
kár, kára, kárát, kád, kádat, kása, kását, káró, Kati, Kató, kas, kast, karát, kis,
arát, arák, akár, ad, adó, adót, adók, adósát, aki, akit,
rádió, rádiót, ráta, rák, róka, rókád, rak, ritka, ritkás, Rita, Riska,
dió, diót, diókat, diós, Dóra, Dóri, Dorka, Dorkát,
is, irka,
óra, órás, óda, ódát, ódák, ódákat,
haszongépjármű
von, vonat, vontat, vonz, vonal, von, vonó,
Ati,
szer, szerel, vény, szelvény,
táskarádió
von, vonat, vontat, vonz, vonal, von, vonó,
Ati,
szer,szerel, vény, szelvény,
mono, mi, mit, mint, motor,
int,
tor, Tomi, ti,
ront,
vonatszerelvény
konyha, só sóder, sólet, sómen sódar, sóval, sótlan,sóstó, kősó, borsó, korsó, Varsó,trisó, mosó,korsó,
monitor
konyha, kos, kas, kohó,
ok, oka,
nyak,
has, hason, hó, hóka,
anyó, anyós, anyósok, akó, a,
só, sok, sokan, soha, sonka,
vonatszerelvény
gáz, tűz, hely, tűzhely, tű, tá, tág, ez, hát, ház, hág, zeg, űz, te, át,
konyhasó
fegyelem, elemez, elem, elme, emel, eme, el, le, ez, ezt, egyel, egy, felezett, felez, fele, fel, meze, mez, emez, megye, megy, elmegy, elmegy
gáztűzhely
vad,vadász,ász,ad,pilóták,pilóta,szák,pászka,pad,kád,vád,kiló,pók,szó,szól,lát,látó,látók,tó,ló,ól,ólak,lakó,szipka,sipka,kap,kapós,só,ovi,ivó,ivászat,Iván,kapás,kapál,kapáló,Pál,ládás,áldás,ádáz,átló,átlós,táp,tápól,
fegyelmezett
pénz, pénzintézet, pék, Peti, Petike, péntek,
én, ének, ét, ék, ép, épen, ékezet, étek, étke, énkép, énképe, énképet,
néz, nézte, néztek, nép, népe, népet, népé, népét, néni, nénit, nénike, nénikét, nézet, nézete, nézetek,
Zete, zeke,
intézet, intézete, intézetek, int, intek,
tét, tente, teke, tekéz, tekét, tép, tépte, ti, te, tépték, tetéz,
eke, ekéz, ekét, ez, ezt, epe, epét, epén, epét, eként, etilén,
ketten, ketté, kéz, kép, képe, képez, képzett, képezte, keze, kezet, képen, képén, kezén, kézen, kint, kinn, képzet, két, kén, ként, kéne,
vadászpilóták