Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Játék a betűkkel! fórum

Játék a betűkkel! (fórumjáték)

❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯
1107. Kata75
2009. ápr. 13. 20:45

támasz, támaszt, támasztó, tó, tót, tószt, tás, tást, tett, teke, tát, te, teve, temet, Temze, táska, tette, tettem, tetem, tettek, töve, tövek, töveket, tátó, tesó, tesót, tesók, tesókat, tesóm, test, teste, testek, testem, testes, testes, tettes, tetkó, tetkóm, tetkót,

át, ász, ászt, áztam, áztak, ám,

matek, ma, matt, mák, más, mást, mászó, mázsa, mez, mezt, mezek, mászóka,

óta, óv, Óz, öv, övem, övet, övek, öveket, öt,

az, azt,

szósz, szószt, szavát, Száva, szövet, szövete, szövetek, szó, szót, szász, száz, százas, szesz, szeszt, szöszke, szösz, százast, szák, szám, szett, szak, szöktet, szöktetem, szöktetett, szem, szem, szemes, szemet, szemek,

sas, sast, sás, sást, sete, só, sóz, sót, sózta, sóztam, sóztak,

zakó, zakót, zakóm, zeke,

vet, vetem, vette, vettem, vettek, vett, vesz, veszt, veszte, vesztem, vese, vám, vatták, vattát, vattám,

kvóta, Keve, követ, követte, követtem, köz, köze, köztem, köt, kötet, köttet, Kató, Katát, közt, kettes, kettest,

hajvágószalon

2009. ápr. 13. 20:39

tám, ám, át, ezt, ez, te teke, eke, vet, sóz, sós, szót, szó, ász, ás, asz, aszó, azt, az, ma, ásó, mászó, más, ám, öt, vet, vesz, övez, öves, vese, veszt

szeret

1105. Dámci
2009. ápr. 13. 18:38

meg,határozatlan,határoz,határ,hat,hát,meghatároz,tár,tar,tor,torta,tároz,maga,mega,megárt,árt,ár,te,na,ne,Áron,rág,rám,ráz,ránt,zár,alatt,alant,Atlanta,mer,mert,heg,tat,tata,lant,ág,harag,harang,tart,Zoltán,már,márt,máz,ház,háza,láz,láza,lát,láger,

támasztószövetek

1104. Kata75
2009. ápr. 13. 18:21

Kissé lemaradtam:)

munka, must, más, mást, mamát, mamák, magát, magáz, mag, már, mák, mákos, mákost, mákosat, meg, megoszt, megosztás, mutáns, mutánsok, munkás, munkást, munkásom, ma,

unoka, unokát, unokám, unokámat, un, unom, utas, után, utasok,

net, nesz, neszt, nem, ne,

kaszt, kamu, ken, kent, kaszát, kazán, kazánt, kazánom, kaszám, koma, komám, komát, kaszám, kun, kosz, koszt,

a, az, azt, aztán, azután, ág, ága, ágaz, ám, át, áztam, áztak, ámen, ász, ászt, ágat, átkoz, átkos, átka,

Eta, emu, emut, emuk, emukat, ego, etán,

gát, guszta, gusztán,

oszt, ok, oka, okán, okát, omega,

szán, szánt, szám, számat, számon, számok, számokat, szokta, szoktam, szuka, szukát, szukám, szák, szeg, szem,

sonka, summa, summát, sumák, se, sem, suta, sután, suták, sás, sást,

Zánka,

tás, tán, tan, tank, tag, tagon, támasz, tus, tág, tágas, táska,

meghatározatlan

1103. Kata75
2009. ápr. 13. 17:57

törzs, törzse, törzsén, tör, törés, törése, törésed, tesz, tevéd, téves, tév, téved, tv, téged, tér, térd, térde, térden, Teréz, terén, téren, töves, tövén, tevén,

öv, öve, öves, övet, öreg, öregé, öt, öten, ötven,

rég, régen, regét, rét, réten, réteg, rész, részen, réz, rén, rév, réved, révedt,

zen, zenét, zörget, zergét, zergéd, zörgés, zörgést, zörgése,

sért, ser, sert, se, sör, sört, Svéd, Svédet, stég, stége, stégen, sérv, sérve, sérvet, sérved,

szer, szert, szét, szén, szövet, szöveg, szövegét, szövegén, szendét, szenét, szerv, szervét, szervén, szent, szentév,

vendég, vesz, veszt, vész, vészt, vén, vént, ver, vert, verés, verést, vét, vég, vége, végez, véges, vér, vért, vére, véred, véres, vés, vesét, veséd, vesén, vezér, vezért,

eszét, Edét, erét, ezt, ez, egén, egész,

ér, ért, érte, érted, én, ég, égen, éget, év, éve, évet, éves, ét, és,

Göd, gén, gént, géz, gézt,

dög, de, dér, Dég, dönt,

meghatározatlan

1102. Dámci
2009. ápr. 13. 17:39

törzs,vendég,öt,öv,ön,ver,vert,vér,vért,vérted,ég,ne,de,én,ér,ét,te,tör,éget,öreg,egér,Örzse,vét,vég,vége,véd,

munkamegosztás

1101. Hajn1
2009. ápr. 13. 16:07

ön,fen,tart,far,tartás,ás,fenn,fent,öt,öten,sör,tör,sár,fás,ráf,sánta,tán,tan,

törzsvendég

1100. Dámci
2009. ápr. 13. 08:47

paradicsom,saláta,para,ara,som,al,ál,alá,maláta,mos,csap,más,mar,Málta,mi,piros,Arad,ti,tar,tapad,talár,micsoda,pala,Pál,pát,táp,arat,ár,ára,ám,ács,át,ás,ad,adom,adoma,Ida,por,porta,pita,mocsár,pamacs,dácsa,csata,csapat,csador,csal,csalás,csalom,csali,mosat,marad,maradi,már,márt,mart,marta,Márta,Márti,madár,sál,pasi,pasa,pára,párta,pálma,pata,Csád,Soma,csapás,csira,csirás,irat,irtás,ima,imád,imádat,ital,italos,ipa,iram,Irma,ordas,oda,olt,Oli,

önfenntartás

1099. Kata75
2009. ápr. 12. 20:10

barka, barkafák, baka, bak, bakon, bár, Bánk, bán, bor, Borka, barkák,

ara, arák, arákon, akar, akarok, Arab, Arabok, a,

rak, rakok, rák, rákok, rokka, rokkan, rá, Rába, rab, rabok,

kofa, kobak, kobakon, kor, kaka, kakába, kakában, kar, kan, kanok, kába, káka, karok, kofák,

fák, fákon, far, farok, farka, farkán, fába, fok, foka, farkak, fa, fan,

ár, árka, árok, árokba, árokban, áfa,

ok, oka, okán,

paradicsomsaláta

1098. m.ágica
2009. ápr. 12. 19:49

né,nép,népvándorlás,ás,ásd,vén,dér,rád,ád,ép,lép,dán,

lásd,áld,áldás,vér,vár,város,vond,von,vonás,sál,láván,

vénás,láp,Pál,Sándor,vándor,

barkafákon

1097. Kata75
2009. ápr. 12. 18:59

spenót, só, sót, sor, sort, ser, sert, sport, spóra,

per, pert, por, port, posta, porta, pora,

Era, Eta,

nóta, nap, napot, net, Nóra,

óra, óta, Ottó, ott,

torna, torta, tat, tett, te, tart, tarot, tartó, tartót, tartón, tan, tor, Tór, tóra, tó, tavon, Tót,

rota, ró, Róna, rap, rop, rost,

apó, após, apóst, apót,

népvándorlás

1096. Hajn1
2009. ápr. 12. 18:03

kerék,kerékpár,ék,éke,kér,kék,pár,kár,rák,ér,árpa,kép,epék,pék,ár,rá,kúra,túra,úr,rút,túr,akár,pára,kar,párta,

spenóttorta

1095. Kata75
2009. ápr. 12. 11:46

bab, baba, bak, beken, bele, belen, bel, begy, begye, begyek, Bag, baka,

kel, kele, kelengye, kebab, kengyel, ken,

gebe, kegy, kegye, kan,

egy, e, el, elegy, elegye, eke, elken, eb, ebe, ebek, egye, egyek, egyen, Elek,

al, angyal, abba, agy, agya, agyal, agyak, anya, aga, a, alak, ablak,

le, leken, len, lenge, lak,

kerékpártúra

1094. Rúnia
2009. ápr. 12. 11:31

szürke,állomány,áll,ál,lám,ám,mál,máll,Mány,száll,szál,szám,szák,zsák,szül,kell,kel,kár,rák,szár,le,el,leás,elás,ás,kormány,ormány,lom,rom,rám,már,rá,ár,moll,szárny,nyák,nyál,nyel,ekrü,mer,mersz,ser,sem,se,másol,más,smárol,smár,sárm,som,sok,mozsár,kerül,merül,nyer,nem,ne,okán,ok,orkán,lányom,lányok,lány,szán.

babakelengye

1093. Dámci
2009. ápr. 12. 10:40

piros,tojás,rost,táj,tor,sor,por,poros,pár,páros,táp,tápos,ár,sás,is,ás,ostor,tipor,rop,ropi,tár,sátor,sáros,sár,

szürkeállomány

1092. isztu
2009. ápr. 12. 10:25

locsol,locsoló,ló,le,les,leves,leveles,levelek,olló,ól,orsó,olcsó,ok,okos,csel,cser,só,sok,csókol,sor,sós,óv,vers,versek,el,Elek,eke,kever,kell,kecses,keserv,kese,

pirostojás

1091. Kata75
2009. ápr. 12. 09:23

medve, megy, mama, meg, ma, mag,

de,

vad, vegye, vegyem, vegyed,

hagy, hagyma, hegy, hegye,

Ede, egy, Emma, e,

ad, aha, agy, agya, aga, a,

gyed, gyedem,

gamma,

locsolóversek

1090. öszitél
2009. ápr. 12. 08:54

szalon, szél, széle,szép, szék, széke, sok, sas, sasol, se, szak

kép, képes,képez, kél, kelés, kosz

és, él, én, ép, ék, én,

pék, péke, pénz, pénze,

nosza, nép, népe, népes, nap, napos,

lép, lépe, lesz, les,

az,

medvehagyma

1089. m.ágica
2009. ápr. 11. 21:35

te,tele,telek,telket,telt,teltek,ha,hat,határ,határt,

rá,ráhat,ár,árt,tár,tárt,tárta,tára,tárat,tárlat,ára,

árat,hát,háta,hátak,hátat,hátra,ráta,kár,kárt,kára,

akár,rák,lát,látta,láttak,látra,tál,tálak,tálat,talár,

el,le,kelet,kelte,etet,ette,ettek,lehet,Elek,kel,kelt,

kelta,Trák,tar,tart,eltart,tarkát,kar,kart,karát,atka,

arát,arák,átka,rak,elrak,lerak,hetel,hetek,keret,terek,

teret,retek,teher,terhel,terhelt,terhe,terhet,terhek,

hetet,tatár,hal,hál,hált,kert,kertel,kertet,keltet,

szalonképesen

1088. Kata75
2009. ápr. 11. 20:05

szab, szabad, szavak, szed, szakad, sző, szűk, szem, szembe, szava, szedem, szedek, szőke

sakk, sas, sav, savas, savak, sem,

zseb, zsebe, zsebek, zsebem,

bak, baka, bűz, bő, bűze, Bős,

Dabas, dőzs, de, deszka, deka,

kőműves, kőművesek, kaka, kakas, kő, kese, keze, kezes, kezek, kezem, kezed, kas, kasza, kaszakő, kedv, kedve, kedvem, kedves, kedvez, kedvesem, kedvesek,

ősz, ők, őz, őzek, ős, őse, őszes,

űz,

mű, műve, művek, maszk, mese, műves, medve, műkő,

telekhatár

1087. Dámci
2009. ápr. 11. 19:17

lottó,sorsolás,sor,sors,sorsol,ott,ás,ál,át,áll,állt,lát,tát,sál,láss,soros,torol,orsó,orsós,tátó,látó,álló,olló,ollós,ollót,Ottó,sás,sár,ló,ól,sorol,soroló,tároló,tárol,

szabadkőművesek

1086. Kata75
2009. ápr. 11. 18:50

mell, mellék, mellé, mellékes, mellékvese, mellére, melles, mellesek, meg, megver, mese, mesék, méreg, mérge, mérgek, mérges, még, mer, mér, merek, mérek, mekeg, mekegek,

el, eke, elkél, elém, elég, elegem, ekék, emel, Elek, egek, esek, esem, emelek, erek,

él, élek, ék, ékel, ékelem, év, évek, évem, ér, érek, ég, égek, éger, és, élelem, élelme, élelmes, élelmesek,

lé, lék, léke, lékel, le, leve, leves, levese, levesem, levesek, leemel, lekever, leemelem, lel, lélek, lelke, lelkem, lemér, lemérek, lekésem, lekér, lekérem, lever, leverem, lélek, lelkes, lelkesek, lég, lemerek,

kér, kérek, kérem, kések, kés, kése, késem, kese, kerek, kerekes, kell, kellem, kellemes, kellék, kéreg, kérges, kérge, kék, kékes, kém, kéme, kémek, késve, krém, krémek, kevés, kevesek, keres, keresek, keresem, krémes, kerge, kergék, kerék, kereke, kerekem, kesereg, kesergem, kele, kel, kelek, kever, keverek, keverem,

vese, vekker, vekkerem, ver, verem, vér, véres, vérem, vés, vésem, vele, velem, vél, vesék, vesém, vég, vége, végre, véges, verés, verések, vérmes, vérmesek,

sereg, serege, seregem, sem, sser, sere, serek, serke, serkék,

rém, rémek, rémes, rémesek, remek, remekel, remekelek, rég, rege, regél, regék, regém, rév, relé, relék,

gél, gélek, gém, Gellért,

lottósorsolás

1085. Dámci
2009. ápr. 11. 17:43

csapat,játékos,játék,csap,csáp,csat,csata,csak,csaj,pata,patt,pát,tép,táp,tok,táj,tojás,tajték,tajtékos,át,ék,apa,tájék,Kata,kos,sok,tok,sapka,sapkát,sokat,sapkája,kacsa,toka,tokás,topa,téka,tét,tép,és,ép,tát,tojt,csápja,Pécs,kéj,kaja,sajt,saját,sajátok,apacs,takács,kép,kap,kapa,kapát,kapás,két,kaja,kaját,pajta,tata,atka,átka,átkos,átok,Ákos,ács,ás,ásat,sáp,átcsap,

mellékvesekéreg

1084. Kata75
2009. ápr. 10. 20:50

következetes, követ, kövek, köveket, köt, ketten, kezes, kezesek, kezek, kezet, kese, ken, kent, kente, kentek, köz, köze, közt, kezest, kezeseket, Keve, keze, közte, köztetek,

öv, övet, övek, öveken, övez, övezte, öves, öt, öten, ötven, ötvenet, öveket,

vet, veszt, vesz, vette, vettek, vesztek, vezet, vezette, vezettek, vese, vetet,

eke, esze, evett, este, estek, ette, ettek,

töve, tövet, tövek, tesz, teve, tente, teke, test, teste, testek, testeken, testen, te,

zeke, zene,

neve, nevet, nevek, neveket, nevetek, nesz, neszt,

se, sete,

szett, szent, szentek, szövet, szövete, szövetet, szövetek, szöveteket, szöveten, szöveteken, szöktet, szöktetve, szöktek,

csapatjátékos

1083. Dámci
2009. ápr. 10. 18:43

tenyér,jóslás,jós,te,tó,át,ét,nyer,nyerés,nyel,nyelés,nyes,nyesés,nyelt,nyál,ért,érte,élet,él,éle,éles,ér,leér,sál,sás,se,és,jó,jel,jár,járt,nyáj,nyert,ár,árt,ártó,sért,sós,só,sár,sárt,ló,ól,táj,jós,tányér,ser,lény,lány,ler,táró,tér,tál,látó,tej,esés,elér,rét,ró,ásó,ás,áss,

következetesen

1082. Hajn1
2009. ápr. 10. 13:28

jövő,jő,vő,öv,jön,jel,lej,len,elem,el,le,lő,lőn,delej,de,elem,elme,eme,egy,megy,elmegy,egyenlő,egyen,egye,lengyel,melle,gyenge,gyengéd,nőtlenség,nőt,őt,tőle,ég,elég,lenge,elé,éle,éj,év,vég,vége,öt,védelem,véd,

tenyérjóslás

1081. Rúnia
2009. ápr. 10. 12:58

csirke,paprikás,papi,pap,ikrás,irkás,kiás,kire,kik,ki,ás,ár,rá,ikra,irak,irka,akik,aki,akire,kari,kar,rak,kirak,Sári,Sára,sár,kap,kikap,a,is,kecs,csakkis,csak,csek,kása,csikk,pipa,pipás,ipa,kicsapás,kicsap,karikás,ipar,kápa,kár,rák,rakás,cári,cár,kapás,csepp,páka,pára,pár,pá,Ercsi,Ercs,sarki,sark,sika,se,ser

jövedelemegyenlőtlenség

1080. Kata75
2009. ápr. 9. 20:56

had, hadi, hit, hitt, hol, holt, Hofi, hal, halak, hat, hatol, hatolt, halott, halat, halad, hadat,

ad, adott, al, alt, alatt, Adolf,

Dali, dal, dalt, dala, Ditta,

itt, itta, Ida, ihol, ital, italt,

fitt, Fila, fia, fiad, fiadat, flotta, folt, fal, falat, falt, falta,

lift, Lotti, Lada, lohad,

olt, oda, ott,

tat, tol, tolt, tolta, ti, tata, Tata, Tilda,

csirkepaprikás

1079. marci/pán (válaszként erre: 1075. - Rúnia)
2009. ápr. 9. 20:49
Köszönöm,éppen szabadnapot csináltam magamnak,s igencsak jólesik egy kis 'lightes' agytorna! :)
1078. Kata75
2009. ápr. 9. 14:42

barát, bár, bárt, bal, balt, bál, bált, bálra,

arát, át, ál, ár, ára, abál, abált, ábra, Ábel, Ábelt,

ül, ült, ülte, üt,

el, elüt, Era, Eta, eb,

fül, füle, fület, fülbe, fa, far, fart, fel, fal, falt, fát, fába, fára,

tár, tar, tál, tálba, tára, tábla, tálra,

le, leüt, lát,

Rába, rab, ráta,

hadiflotta

❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook