"Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . " (beszélgetés)
Mindenki másként éli meg. Én így. Te másképp. Miért csak nekem kell megértenem másokat? Engem mikor fog bárki békén hagyni az elveimmel? Miért csak én vagyok az, akinek kuss a neve és igenis értsem meg más "tragédiáját"?
Nekem ebből annyira, de annyira elegem van, hogy leírok valamit, és a mellette érvelők (ezt most ne vedd magadra!!!!) már fikáznak és aláznak.
Nekem Holokauszti tett. Másnak nem. De én én vagyok és igenis jogom van így érezni és hinni abban, hogy mindennek van megoldása, mert én is sok mindent átéltem már.
Egyrészt nem tudhatod, másrészt nagyon sok múlik a nevelésen, szocializáción.
Egyébként ezt a kérdést boncolgatja a Rosemary gyereket vár c. könyv /Ebből lett a Rosemary gyermeke film/ - csak ott a sátán fiát várja:)
Engem egyetlen kérdés tud csak zavarba hozni, amire nem tudom a választ mai napig, elveim ellenére sem:
Ha tudod, hogy az anyaméhben Hitler van, aki ha megszületik, akkor egy bájos újszülött és édes kisbaba lesz, ugyanakkor a világ egyik legnagyobb gyilkosa, akkor mit tennél?
Tehát pontos adat nincs, becslések csak. Az abortuszok száma erősen csökkent, jobban mint a népesség. 98-hoz képest kb. harmadával, míg a népesség pár %-al.
Én 4,4 milliós adatot találtam, ezek szerint a számot senki nem ismeri pontosan. link: [link]
Ez is abortuszellenes oldal, úgyhogy nem hiszem, hogy kisebbítenék a számot.
Sziasztok!
Én 6 millió táborához tartozok,azt hiszem.
18 évesen,miután már szakítottunk a barátommal,utána derült ki,hogy terhes vagyok.
Nagyon kiborultam,mert olyan munkám volt,ahol alig kaptam fizetést,nem véletlenül szakítottam se a pasival,családból is csak a nagymamámra számíthattam volna,meg féltem is ekkora felelősségtől,hogy miből élek meg egyedül egy gyerekkel?!Aztán az abortusz napján elkezdtem vérezni,azért írtam,hogy azt hiszem,mert mondta a doki szerinte,ha megtartom akkor is elment volna.
Azóta a legjobb barátnőmet le tudtam beszélni az abortuszról,most együtt babázunk.Ami azóta lelkiis
meret furdalásom van,meg szerintem másnik is,az nagyon komoly.Főleg,hogy született azóta egy kislányom,és amikor minden nap ránézek,az jut esz
embe,hogy a másik baba mennyi idős lenne most?
Amitől a legjobban tartottam akkor,hogy egyedül hogy nevelem fel,hát a manót egyedül nevelem 1,5 éve de szuperül megvagyunk
Mert lusta vagyok:
forrás: [link]
Részlet:
"1956 és 1990 között megközelítőleg 4,5 millió abortusz, terhességmegszakítás történt. Az azóta eltelt közel 21 évben újabb megközelítőleg 1,2 millió, ami persze csak a „legálist" jelenti. Óvatos becslések szerint is, 1956 óta a mai napig, az „illegális" úton elvégzettekkel együtt immár 6 millió terhességmegszakításról van szó. Az abortuszok száma csökkenést mutat ugyan, de ugyancsak csökkenő népesség mellett. "
Én megtaláltam a táblázatot, de nincs kedvem összeadni. :)
Lehet, hogy reális a 6 millió.
6 millió?
Akkor ez már Holokauszt. Engedélyezett Holokauszt.
A Hoxát olvasgatva és néha fórumozgatva, ez bizony szégyen.
Bár én büszke vagyok rá. :)
Nem szégyen!
Szerencse !!!
Adj hálát a Jóistennek !
De utána lett K E T T Ő !!!
Hogy miért, ahhoz senkinek semmi köze!
Hát én vagy felnőtt nem vagyok (a 33 évemmel) vagy ritka vagyok...
Ez egy nagyon nagy baromság
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Legszebb női és férfi név szerintem .......!
- Szoptatásról - szerintem…