Istennel beszélgethetnél, mit kérdeznél tőle? (beszélgetés)
Hat napig csak melóztam, hetedik nap egy picit megpihentem.
Hát nem rögtön elfoglalta valaki a helyem?!
Jó Isten! Én betartottam az ígéretemet. Hol a bicikli?
Berci
(Gyermeklevelek Istenhez)
"Én csak egyet kérdeznék: miért ülsz a helyemen?"
Hogy került a helyedre ha te vagy Isten?
Ez 28:2 Emberfia, mondd meg Tírusz fejedelmének: Ezt mondja az Úr, az Isten: Szíved felfuvalkodott, s azt mondtad: „Isten vagyok, és az Isten trónján ülök a tenger közepén.” Noha ember vagy, nem Isten, szívedet mégis Isten szívéhez tetted hasonlóvá.
Ez 28:8 Letaszítanak a gödörbe, és erőszakos halállal halsz meg a tenger szívében. 9 Vajon mondod-e majd gyilkosaid előtt is: „Isten vagyok”, noha csak ember vagy, s nem Isten, azoknak a kezében, akik átszúrnak?
Péld 19:20 Hallgass a tanácsra és vedd fel a fegyelmet; hogy bölcs légy a jövendőben.
A Szentírás világosan feltárja, hogy ha valaki hanyagságból vagy lázadásból elutasítja az isteni bölcsességet az számíthat rá, hogy a jövő számára kedvezőtlenül alakul majd. Az ellenkezője is igaz, aki elfogadja Isten vezetését, annak a jövője , hosszú-hosszú napokat igér.
Péld 3:2 Mert hosszú életet hoznak neked, szerencsés éveket s boldogulást.
Vagyis kielégítő boldog jövőt, ha hallgatsz a te teremtődre.
További ajánlott fórumok:
- Találkoztam Istennel
- "Beszélgetések Istennel" idézetek
- Te miket kérdéznél az "Igazság ára" c. műsorban?
- Tudnátok-e ajánlani lelki témájú filmeket, mint pl. a Beszélgetések Istennel?
- Interjút készitesz egy költővel. A szokásos kérdéseken kívül még mire lennél kíváncsi, mit kérdeznél meg tőle?
- Keresek egy verset! Olyasmiről szól, hogy egy baba éppen megszületni készül, és Istennel beszélget arról, ki fogja őt szeretni itt a földön.