Ismertek jó nőgyógyászt Győrben? (tudásbázis)
Sziasztok!
Lelkiismeretes nőgyógyászt keresek Győrben, nem baj, ha nem vezet le szülészt. Magánrendelésre mennék.
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valakit, akihez holnap (csütörtökön) el tudnék menni? Van rá esély?
Előre is köszönöm.
Szia, nekem is leírnátok, hogy mely doki kb. mennyit kér egy általános vizsgálatért?
köszönöm
Sziasztok!
2 évvel ezelőttig jártam Dr. Dúcz René magánrendelésére és most megint szeretnék elmenni hozzá. A Liezen-Mayer utcai rendelőben azonban már nincs kint a táblája. Van valakinek információja arról, hogy már csak Csanakon rendel-e, vagy még működik a csütörtöki, győri magánrendelése is? Előre is köszönöm a válaszokat!
köszi :)
remélem nekem is beválik, 2 hét mulva megyek hozzá.
Dr Kreko Imre rendelőjében van saját UH?
Köszi!
Sziasztok!
Mindenkinek szívből ajánlom Dr. Stummer Jánost. Fiatal kora ellenére nagyon tapasztalt, és nagyon kedves. Ami külön jó, hogy nem kertel, mindent egyszerűen elmagyaráz, ha jó, ha rossz. Én Szalayhoz jártam előtte mert rengeteg problémám volt az azt megelőző tíz évben, és meddőnek tartottak, majd ő átküldött Stummerhez, mert a Szalay már csak magánrendel, és nekem műtét is kellett. Azóta eltelt lassan 3 év és van egy 13 hónapos kisfiam.
Mindenkinek ajánlom.
Próbálhatod eleinte a Szalayt, mert ő legnagyobb agy talán a városban, csak mindom, ő már nem dolgozik a kórházban, csak magánban.
Remélem, segítettem.
Emberileg is teljesen normális, kimért okos ember,szépen elmondja minden kérdésedre a választ.Neki ez az élete, kutatóorvos és a labor is helyben van.
Nagy a várakozási idő,ez a hátránya... De vajon miért is? :)
Köszönöm a válaszokat!
A Szalay doktorról én is hallottam, hogy jó. Emberileg milyen?
Közben még egy nőgyógyászt ajánlottak: Parányi János. Róla tud esetleg valaki véleményt mondani?
Köszönöm szépen! :)
Szia!
Szalay doktor a legnagyobb tudású és országosan is elismert nőgyógyász.Profi.
A felsorolt 2 orvoshoz biztos nem mennék, inkább szülészek.
Kardirex: Dr. Nagy György. Évekkel ezelőtt voltam nála, remélem, még rendel...elég idős volt már akkor is. Kardirex központi számán megmondják. (Engem is érdekel, mert készülök hozzá.)
Esetleg még Papp Gábor, vagy Vajda főorvos.
Akit nagyon nem ajánlok: Likár és Mika Péter.
Krekónál egyszer voltam még terhesen, normális volt... Papp Zsoltot nem ismerem semennyire.
Sziasztok!
Tudnátok jó nőgyógyászt mondani Győrben? Nagyon sok név elhangzott, és kényes is a téma, kinek a pap, kinek a papné... De én egy olyan orvost keresek, aki emberséges, és nagy tudású, tapasztalt, jó szakember. Többféle nőgyógyászati problémám volt már (ciszta, endometriózis, Candida, különböző nőgyógyászati és húgyúti gyulladások...), és azt szeretném, ha valaki átlátná a problémákat, és normálisan elmagyarázná őket, illetve segítene a megoldásban. Most megint vannak panaszaim, és a sok megalázó hercehurca helyett egy hatásos megoldást keresek.Eddig sajnos nem találtam ilyen nőgyógyászt... A hallomások alapján Krekó-n és Papp Zsolton gonfdolkodom...
Köszönöm a véleményeket!
Sziasztok!
Dr.Bosznyák Csabáról tudna valaki véleményt írni?
Endometriozissal mennék hozzá.
Köszönöm! :)
Csak gondoltam hátha járt valaki arra mostanában. Azt tudom, hogy időpontos lett, csak nem emlékszem, hogy a gyógyszerírás és cytológia kiadás is így van-e.
Akkor hívd fel a L-M úti rendelőt és kérdezd meg tőlük hogy milyen rendszer van, jobb ötletem per pillanat nincsen.
Szia: Eszter