Ismertek jó nőgyógyászt Győrben? (tudásbázis)
Sziasztok!Jó magánorvost keresek,akinek jól felszerelt,ultrahangos rendelője van és emberséges is! Akihez eddig jártam,menőnek számít Győrben,de a stílusa nagyon flegma...Hallottam Kelemen Szilárdról,Drozgyikról és Likárról! Kit tudtok ajánlani! Kérlek segítsetek,fontos lenne! Köszönöm!
Igen. Vagy ha császár lesz a vége, akkor egyszerre azt is elintézik
Hú reméljük. És akkor utána veszik ki?
Nagyon nehéz döntés volt. De végülis úgy döntöttem, hogy nem vállalom a műtétet. Főorvos úr felsorolta mind a műtét, mind a ciszta kirepedés megcsavarodás kockázatait (nagyobb mint 10cm). Én talán a műtétét találtam nagyobbnak. Most pedig csak arra koncentrálok, hogy minden rendben lesz, és ki tudom hordani a babát a végéig
Szia! Barátnőmnek azt mondta,hogy ki amennyit tud,meg amennyit gondol. Nála sosincs konkrét összeg. :) Sajnos én még nem vagyok kismama,de nagyon korrekt kis doki,és nem pénzéhes. :)
Írtam Neked privit. ;) :)
10 ezer egy alkalom.
Rákszűréssel 12 ezer volt
Köszönöm. Én is ezért mennék. Csak ciszta. És mellette 13 hetes kismama :(
Megtudnád mondani mennyiért dolgozik dr Lendvai Viktor?
Nem kellett időpont 2015-ben. Beszedték a papírokat és várni kellett hogy szólítanak.
Nekem csak oda kellett menni a nőgyógyászati ambulanciára Magyar u. felől azt hiszem szerdán mentem és beadni a papírt. Mióma miatt mentem műtét elbírálásra.
Sziasztok!
Sajnos van egy cisztám, a leleteim el kell vinnem Nagy Sándor doktor úrhoz főorvosi bemutatásra.
Annyit tudok, hogy szerda, csütörtök van a Magyar utcában, 8.30tól. Kell hozzá időpontot kérnem? Vagy csak menjek oda?
Köszönöm
Sziasztok,
terhesgondozásra szeretnék bejelentkezni dr. Mika Péterhez. Tudja esetleg valaki milyen árakon dolgozik?
Annyi, hogy elég sokat jártam dokimhoz más okból, mindig mondta az UH alapján h pl. "ez a hét alkalmas". De kimondottan cikluskövetésre nem jártam.
Sziasztok!
Parommal babat szeretnenk.
Februar ota probalkozunk ,de eddig semmi.
41 naposak a ciklusaim(nalam ez a normalis)
Es igy eleg nehez az ovulaciot kiszamolni.
Reggelente homerozok,de nem nagyon igazodok ki rajta.
Erdekelne hogy jart-e valaki cikluskovetesre,illetve hogy Győrben hol csinalnak ilyet vagy hogy mukodik??
Koszonom
Sziasztok! Én a sok pozitív vélemény miatt dr. Lendvai Viktorhoz kértem időpontot. Nála mennyi egy vizsgálat? Ő szokott árat mondani, hogy mennyit kér a szülésért??
Dr. Szalay László - egy teljes körű vizsgálat 15000 forint, jó előre be kell jelentkezni, általában 1 hónap mire tudnak hozzá időpontot adni. Abszolút profi, én a nem megfelelő tájékoztatások és félelmek miatt fordultam hozzá egy aggasztó lelet után. Mindenkinek ajánlom, figyelmes, körültekintő, modern környezet és felszerelések. Elismert, és tényleg profi szakember. A vizsgálat előtt is kikérdez mindenről, és mielőtt elhagynád a rendelőt teljes mértékben felvilágosít a továbbiakról, és természetesen azt is megkérdezi van e bármi amiről úgy érzed nem kaptál kellő felvilágosítást. Őszintén ajánlom! Még sosem találkoztam ennyire figyelmes és megértő orvossal.
Ebben nagyon igazad van!😄 Meg abban is,hogyha valaki elégedett egy orvossal,akkor kifizeti a rendelés árát,bármennyit is kérjen. Mostmár én sem fogok váltani,az fix.😊
Mégcsak az kéne hogy mindegyik végigvizsgáljon. Egyhez járok Mostmár mindig, vele nagyon elégedett vagyok.
Nincs árlistám nem is volt. 2-3 nőgyógyász árait tudtam , kettő akihez én jártam, egy akihez tesóm. Valaki elírta itt az árlistát tévesen aztán mindenki azt szajkózta. Pedig leírtam párszor hogy ilyenem nincs.
Szia! Nekem is küldd már el légyszíves az árlistát!
Köszönöm előre is!
Szia!Ha még nem választottál orvost: én Dr. Lendvai Viktorhoz járok és teljesen meg vagyok vele elégedve.:)Emberként kezel,ha bármi gondom akad elérem,akár késő délután is. Az egyik legemberbarátabb doki! A barátnőmet olyan szépen összevarrta császár után,hogy alig látszik a helye!:) Engem meg majd most műt januárban...
Azt hiszem rendel a terhesgondozóban is Mika doki. Azt sajnos nem tudom megmondani melyik nap,mert nem az ő betege vagyok,hanem Lendvaié,csak láttam kiírva a nevét egyszer. :) Sokan dícsérik őt is,próbáld meg felvenni vele a kapcsolatot.;) Sok sikert! Zökkenőmentes,boldog babavárást!:)
További ajánlott fórumok: