Ismerkedés & Barátkozás (beszélgetés)
Sziasztok!
22 éves, lelkes, jó kedélyű pécsi lány vagyok, és szeretnék megismerkedni szintén pécsi vagy Baranya megyei emberekkel :) Lányokkal, mert van párom. Szabadidőmben szeretek kirándulni, olvasni, új helyeket felfedezni, sétálgatni a városban, biciklizni és írni :)
Nagyon örülnék, ha írna valaki, rettenetesen hiányzik a társaság. Jó lenne igaz barátokra lelni :)
23 éves budapesti egyetemista srác vagyok. Szeretnék megismerkedni olyan emberekkel - akár lány, akár fiú - akiknek van kedve néha kimozdulni, elmenni ide-oda és akivel lehet beszélgetni: meghallgat és én is viszont. Amit szeretek: városnézés, séta, kirándulás, geocaching, fényképezés, a hétköznapi emberek elől elzárt helyek látogatása nyílt napokon, múzeumok, más érdekes helyek, épületek felkeresése, kreatív dolgok készítése, futás. Elsősorban korombeliek jelentkezését várom, olyasvalakit, akinek van kedve valamely fenti tevékenységhez (nem napi szinten, de azért nem is félévente egyszer), ugyanakkor el tudja fogadni, hogy bizonyos időszakokban (főleg vizsgaidőszakban) nem biztos, hogy időt tudok szakítani rá. Örülnék, ha jó barátok lehetnénk. :)
Az e-mail címem: moonfly415@gmail.com
Sziasztok!
19 éves lány vagyok, Cserkeszőlő mellett lakom. Szeretnék ismerkedni, barátokra találni, bízni végre. Bármiről el lehet velem beszélgetni, nyitott vagyok-e téren, nem vagyok prűd.
Itt a nyár, remek alkalom az ismerkedésre, és egy kis kikapcsolódásra! :)
Ha van kedvetek beszélgetni, írjatok bátran!
Szia! Én is bezélgetőpartnert, illetve barátokat keresek, mert nem tulrég költöztem Budakeszire. budapesttöl 9 km. Nincsenek még barátaim.
Ha van kedved erre az e-mail címre írj.: jucus7512@freemail.hu
Szia!
Jucus
Sziasztok! :)
Én egy 23 éves lány vagyok Nyíregyházáról. Főleg Nyíregyről (és környékéről) keresek megbízható barátnőt, akivel el lehet dumálni, szórakozni, sportolni, vagy csak beülni vhova meginni vmit.
Úgy gondolom manapság elég ritka egy igazi jó barát, aki nemcsak akkor áll melletünk, amikor minden a legnagyobb rendben van (többé-kevésbbé), hanem amikor szükségünk van egy jóleső beszélgetésre, támogatásra.
"A barátság a lelkek közötti legtisztább kapcsolat. Nincs benne önzés, kényszer, érzékiség, érdek. Mi választjuk."
"A barát az attól jó, hogy lehet vele őszinte lenni, kimaradnak a játszmák és a kímélő, hogy-ne-okozzak-fájdalmat-neked hazugságok, nem kell fel- és leépíteni, nem vársz el tőle semmit, és ő sem tőled, megmarad a gondolatok és tettek szabadsága, nem értékel, nem ítél el, nem akar megváltoztatni, egyszerűen a barátod."
Azt hiszem leírtam a legfontosabb gondolataimat ezekkel az idézetekkel. Mail címem privátban! :-)
Üdv!
Judit vagyok 21 éves Budapesti lány. Szeretnék első sorban, jó beszélgető partnert találni ismeretséget, barátokat! Nyitott vagyok minden témára persze bizonyos keretek között. Közvetlen típus vagyok, megértő és őszinte.Ha van kedved írj bátran szívesen beszélgetek! Minden jót!
Sziasztok!
18 éves lány vagyok. Nem olyan régen költöztem fel Budapestre tanulás miatt, de sajnos senkit nem ismerek és nagyon örülnék neki ha lenne egy legjobb barátnőm akivel el tudnánk beszélgetni, csavarognánk ilyesmi :)
Sziasztok!
Vidám jó kedélyü 30as lány vagyok!
Budapesttöl 9 km re lakom. Mivel az ország másik végéböl költöztem ide, így csak távkapcsolataim vannak a régi barátokkal!
Szeretnék itteni barátnőket, akikkel lehet jókat beszélgetni, beülni valahová, bulizni, stb... :)
Sziasztok!
Szeretnék új emberekkel megismerkedni, új barátokra szert tenni.
24 éves vagyok Budapestről.
Ide írhattok: edina.mravik@gmail.com
Sziasztok!
Én is szeretek új embereket megismerni,levelezni,beszélgetni.34 éves családos anyuka vagyok Hajdu-Bihar megyéből.
Levelezni, beszélgetni, idővel találkozni, elmenni csavarogni, moziba, kávézni? Pasikat jól kibeszélni? :)
szép napot
Sziasztok! :)
Igazából nem is tudom mit írjak! :)
Szeretek új embereket megismerni. Rengetek témára nyitott vagyok, mindenről lehet velem beszélgetni, mindenre vevő vagyok.
19/L
Borsod
Bemutatkozó szöveg:
43 éves nő vagyok, főleg a sok külföldi évek miatt csappantak meg a barátaim, kint maradtak, az itthoniak elmentek, családosak lettek..stb. Szeretem a társaságot, bármilyen korosztály lehet. Sok minden érdekel, koncertek, fesztiválok, kiállítások, túrázás, tánc, szórakozás, de munka után csak beülni valahova, fellélegezni és beszélgetni is.. Ha kedved van beszélgetni, írj a következő címre: hildiko@hotmail.com