Ismeritek, használtátok már a dermarollert? (beszélgetés)
Dracool, igen, nálam is ezt történt. Írtam az owndocnak, és visszakaptam az árát.
Csajok, azon agyaltam, hogy mindenféle vírust lefertőtlenít-e a neomagnol. Mi az, és hol lehet venni olyat, ami minden vírust levisz? Csak amiatt, mert ezekben az ázsiai gyárakban kitudja mi történik. Ti mit ajánlotok? Most vettem alkoholt is....
Én most is ennyiért veszem, + posta.
Egy darabig nyolcezerért vettem a Sohler Istvántól (express.hu), szeptemberben már tízezret kért, utaltam a pénzt, azóta sem küldte az Emlámat, telefont nem vett fel, emailre nem válaszolt. Becsapott!
Igen, más is panaszkodott már hasonló problémára!
Olvass vissza!
Azt hiszem, nekem ilyen nem lesz.
Helo
Képzeljétek, nekem az kis sárga pecsétem van 1,5 milis, amiből 6 tűt húzott ki a homlokom!! Mással is előfordult már ilyen?
Nagyon szivesen. Akkor leszek happy ha elégedett leszel. 554 ft a cucc + pk.
Jó ejt.
Nem tudom meddig elég, mint írtam, most vettem. Az első alkalommal vastagabb rétegben kentem, utána 2 napig száraz volt és nagyon szépen lehámlott a bőröm. Most kétnaponta esténként vékony rétegben próbálkozom, sima és puha a bőröm. kb. 7-8 napja rollereztem utoljára, azok a sérülések már begyógyultak és úgy gondoltam nem hámlasztok rollerezés után, amíg piros a bőr (nálam kb 2-3 nap). Hámlani meg tovább szokott.
Majd idővel kiderül jó-e. Gondolom hasonló lehet a Bellavita21 által írt cucc is, talán más hatóanyaggal. Sajnos nem volt időm megnézni.
Most rohanok dolgozni.
Szép napot mindenkinek.
Sziasztok,
A pharmafutártól szoktam rendelni a retin-a krémet, most viszont szeretnék olyat rendelni, amiben van pigmentfolthalványító hidrokinon is, ezt hívják pigmanorm-nak.
A hatvanas évek végén amerikai bőrgyógyászok felfedezték a Retin-A hatóanyagát tretinoint, mely egy A-vitamin származék. Kezdetben pattanásos bőr kezelésére ajánlották, ám később kiderült, hogy rendkívül hatékony a ráncok kezelésére is.Felfrissíti a bőrt, kisimítja, és selymessé teszi. Eltávolítja a durva fakó és száraz bőrsejteket.
A retin-a krémben lévő hatóanyag orvosi szintű hatóanyag, a bőr kezdetben hámlik tőle.
Viszont ez nem arckrém, már a klasszikus értelmében, hanem egy gyógyszernek minősülő krém, ezért a használata is így legyen. AZ elején, amíg hozzászokik a bőr, hámlani fogsz, érdes lesza bőröd, használd kétnaponta, hetente, amíg hozzá nem szokik a bőr. Elég részletes leírás van a tubusban, márha érti valaki a német nyelvet :-), mivel No.ból hozzák. Én egy évig keményen nyomtam vele, aztán most már azt is csak ritkábban használom, párszor hetente. Jelentős javulás lett a bőrömön.
Hasonló hatóanyagot használnak a sima krémekben, de az nem ugyanaz.
Bővebb infó: [link]
Az ára 11 euró körül van, a szállítási költség pedi 2700 huf. A szállítási költséget szeretném osztani:-)
"Nem tudom mi az amit rendelsz, de gondolom jó cucc, úgyhogy kérek szépen én is. "
Mindegy mi az, csak neked is jusson belőle!:-)Ez cuki volt!
Sziasztok,
Valaki írta, hogy szed kollagén kapszulát, hogy belülről is "rásegítsen". Mesélne erről valaki?
Lányok! Megy a szajré, délután postára adtam elsőbbségivel. Ha minden igaz holnap ott van. Még nem próbáltam, itt van az enyém is. Mind a kétfélét megcsináltattam, (egyszer élünk) és ki fogom próbálni hétvégén egyszerre, hogy érezzem a különbséget. Most szép (szebb) a bőröm, élvezem egy picit. Rendeltem és kipróbáltam az Isis glycol-a 12 % hámlasztóját. Hát mit ne mondjak. Szerintem is csodás. Az első bekenés után hámlott, meg ronda volt, gondolom lejött aminek le kellett jönni. Aztán 2 nap szünet a regenerálódásra és tegnap este is bekentem vékonyan. Hát nem ismertem magamra. Sokkal szebb lett a bőröm. Egyébként is olvastam, hogy fontos a bőrmegújítás, hát ezt a cuccot a krémmánián olvastam, hogy meg voltak vele elégedve. Ajánlom mindenkinek az eddigi tapasztalatom fényében. (Olvassatok utána)
Kedves Bellavita 21.Nem tudom mi az amit rendelsz, de gondolom jó cucc, úgyhogy kérek szépen én is. (Valami cucc a foltok ellen?)Bocsi, de nem tudok most utánanézni. Hulla vagyok.
Szép estét mindenkinek!
Sziasztok,
Esetleg valaki akar-e csatlakozni retin-a/pigmanorm rendeléshez? Intézek mindent, a szállítási költséget pedig osztjuk. A retin-a nagyon jó ránctalanító, bőrmegújító, s a rollerezés előkészítésére javasolt.
Szia!
Pályafutásom kezdetén, kb. 1,5-2 éve tőlük rendeltem a kezdőcsomagom, és bár tőlem is kérték a bizonyítványom másolatát, ami term. nekem sincs, mégis postázták a cuccot, sztem náluk is a bevétel diktál, nem a szabályok....
Igen, az enyém is tele van nagy szemcsékkel. Nem lenne baj, ha érzéstelenítene, de nekem semmit nem csinált. Akár ha testápolót kentem volna fel, vastagon.
De majd a következő!
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Dévény módszer (gyógytorna): ismeritek?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?