Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le! (fórumjáték)
Kegyetlen fejemnek eme szeles felleges
rettenetesen kellemetlen.
kerek meleg egyed gyere melegedjenek emberek.
:)
Egyeztessetek s lesztek egyszerre betegek szerelmeddel s szeretkezhettek rengeteget...mely remek lesz nektek...s rendben lesztek:)
Tekerj sebesen, de el ne ess, mert menet szerved sebes lesz....
:))))
Remek eszmecsere kedvesem:)Lelkendezek eme helyes feleleten s megyek menetelve nyeregbe...kell nekem s testemnek remekelnem.
Ejj de remek lesz:)
Ejj nedvedzek szemembe s egggyel lejjebb
Nem helyes kellemetlen nemkem
Eme meleg nem tesz helyre se rengedteg
belefetyelt nedv.
Nekem eme kedves meleg test jelenleg nem kedvezhet, mert stex kereset helyemen, ketyere szerkezetemet verem rendesen, sebesen, leveleket eszelek-szerkesztek, meg egyebeket vele.
Ezt befejezve, kedves beteg emberemet lesem meg felcserekkel, fekhelyekkel tele telepen. Melles gyermekem vesz fel, vele reppenünk eme helyre !
Kedves betegecske! Melegedj, kerek meleg test neked kedvez, kellemes meleg lengedez szerte kertekben tereken ezer fele!
Kezemet lengetem Neked! !!!!!!
te rendes egyed :)
kezem lebegetem
Kehes lettem kertemben melegszem
Szemem s egyebem nedves e melegben
lebetegedtem meleg levet kell lefetyelnem.
ejj de kellemetlen megegben szenvednem
Nem lehettem eme helyen mert eme ketyere nem kedvezett nekem.
Lehet ezt lejegyzem s elmegyek testem megnedveztetem s lefekszem.
Egyes gyermekem szendereg.
Kettes gyermekem jelez nekem menne elfele.
További ajánlott fórumok:
- Adj meg 3 mássalhangzót. Ebből, magánhangzó hozzáadásával értelmes szót alkoss!
- 3 mássalhangzó - pótoljuk ki magánhangzóval:)
- 3 magánhangzó, egy szó!
- Írj egy mondatot, melyben csak a magánhangzók vannak.Pl: Arra van a patak partja!
- Írnátok olyan melléknevet, amelyben a következő magánhangzók szerepelnek ilyen sorrendben: aaú?
- A következő szavakból minél több értelmes mondatot kell alkotni, a mondatokban többször is szerepelhet névelő