Internátus c. sorozatról minden (beszélgetés)
Amúgy utánanéztem: a Digi tv-s Axn-en más az adás mint a rendesen, sokszor csak az időpontok de néha a műsor is, mert a digi a román axn műsorát sugározza, a rendes meg ugye a magyart. A digis HBO-nál régen nekem is voltak ilyen bajaim, el volt tolódva a műsor a teletexthez képest.
Állítólag megy már a tárgyalás ezügyben, h rendezzék a helyzetet..
Hát kedves Buenasnoches2:)
Ezért kérdezgettem a szolgáltatós dolgot!
Ma 14 órakkor néztem a számomra legújabb részt:)
Amelyben: Kiderül, hogy Hector és Iréne testvérek, és Hector nem is Hector, hanem Samuel.
Ferminnek beadnak valamit amitől 24 óra múlva meghal, és mindezt azért, hogy valamit megtegyen. A szőke lány, azt hiszem Nóra, kiszabaditja Paola anyukáját, de ő közben megsebesül. Emilia otthagyja az internátust, mert kiderül, hogy Marcossal szerelmesek.
Tehát nálam sosem az van, amit kiirnak. És mostmár tudom, hogy szombaton 14 órától adják.
Érdekes ez a Digi műholdas szolgáltatás....
Ma akartam nézni a Flas Forwardot, ami 21 órára van kiirva, de 2o órakkor elkezdődött, és végig nem volt hang.
Tehát tuti, hogy a sima AXN-n van, mert másmilyenem nincs, és a többi adón nem adják ezt a sorozatot.
Hát kedves Kék Irisz, szerintem valami tévedés van itt...
Ma 12:00 és 15:00 között az AXN-en minden műsort beállítottam felvételre, mert nem voltam otthon. Hazajöttem, megnéztem: A Lost helyén tényleg a Lostot vette fel, a Táncolj, ha tudsz is megegyezett a kiírással, meg a tűzoltókról szóló amerikai sorozat is. :(
Valahol máshol láttad te az új részeket!
Én pont most néztem a műsort a tv.animare.hu oldalon, ott június 14-én az AXN crime-on a 2. évad 8. részét írják.
Most már nagyon kíváncsian várom, mi lesz...
Sziasztok!
Most láttam a port. hu-n, h végre kezdik a III. évadot, amit már nagyon várok, de sajnos most nem a sima AXN-en adják.
III. évad 1. része jún. 14-én 16:30-tól lesz az AXN crime-on, ismétlés aznap 22:15-től.
Nálunk csak sima AXN van, nem tudná vki felvenni és feltölteni az egyes részeket?
Légyszi vki!!!
Ismét SPOILER
Elsát nem, sztem az iskolán belül nem meri megcsinálni...
Marcos apja kijut, csak elveszti az emlékezetét, és ő sem épp az az ártatlan bárány akinek gondolnánk:S Na azért nem ilyen Noiret-szinten.
Köszi a választ!
Igen az értetem, hogy Jacinta alaposan a fülébe rágta, hogy ő mostantól Hector... nem jut eszembe, hogy mi a vezetékneve, és senkinek sem beszélhet arról, hogy S. E.
Két kérdésem lenne, ha tudod légy szíves válaszolj.
1. Amikor Ivan "apja" visszaemlékezett a felesége halálára, akkor Elsa a kádban fürdött és a pasi bement a fürdőszobába, nekem úgy tűnt ártó szándékkal, Elsát is megöli?
Marcos apja kijut a szigetről?
SPOILER SPOILER
Nem kényszeritették, hanem a felesége rájött hogy Ivan anyja Maria, és vissza akarta neki adni, meg kérdezősködni kezdett erről a Gemini-tervről, azért ölte meg Noiret. Csak hát szerette, mégis a felesége volt, ezért sírt.
Hector emlékszik mindenre, csak titkolnia kell hogy ki ő. Gyerekkorukban a barátait megölték, csak Samuel menekült meg, és az igazi Hector is meghalt. Ő meg átvette a helyét, mert hectorért épp jöttek az örökbefogadó szülők, akik még sosem látták. Jacinta segített neki.
Nem mondhatja el ezt senkinek, mert ha a gonoszok rájönnének hogy ő Samuel espi akkor megölnék, mert gyerekként kutatott utánuk. Azt persze az elején nem tudja hogy ő Marcosék nagybátyja, mivel az anyjuknak már nem Irene a neve, és nem tudja hogy a hugát ki fogadta örökbe.
SPOILER, SPOILER, SPOILER
Azt nem tudom, hogy került a gonoszok közé, de az kiderül, hogy Iván örökbefogadó anyja nem lett öngyilkos, hanem a férje ölte meg, belefojtotta a fürdőkádba, erre viszont kényszeríthették, mert után zokogott.
Azt viszont nem értem, hogy Hector miért csak később jön rá, hogy kicsoda is ő valójában. Amikor megszökött az árvaházból, Jacinta segítségével, akkor olyan 12-13 éves lehetett, ennyi idős korára azért mindenki emlékszik.
Vagy olyan nagy trauma érte - szó szerint az életéért futott -, hogy az agya törölt mindent?
Hectornak nincs gyereke!
Iván apja meg Ivánt nem akarja bántani csak hát így jön mindig össze:D de sztem vmennyire azért szereti. Bár ez nem akadályozza meg semmiben:D
Ahogyan az utolsó részekre visszaemlékszem, Elsa öngyilkosságot kísérelt meg. Ugye nem hal meg? ;)
Szerintem ő az a figura a történetben, aki annyira ellenszenves, hogy már rokonszenves!
Az őt alakító színésznő (Natalia Millán) zseniális, játszik az Egy lépés előre c. sorozatban (MTV2-n megy délutánonként), ott egy tánctanárnőt játszik, de azzal nem igazán tudja villogtatni a tehetségét.
SPOILER ismét:)
Iván apja a gonoszaknak dolgozik, hogy hogy került de az nem derül ki, de már Iván kiskorától benne van.
Azt a kérdést nem nagyon értem h Hectort és a fiát miért csinálja ki:)
SPOILER
Igazából az nem derült ki, hogy kik is voltak a szüleik.. vagy nem fontos, vagy majd később derül ki. Irene annyiból tuti kötődik a nácikhoz, hogy a pasi aki örökbefogadta, és az egész balhé kitalálója, az náci tiszt volt. Neki volt egy lánya aki beteg lett, és az ellenszert keresi, vhogy Irene és Paula a klónjai a kislánynak... Ezt pontosan nem értettem mert francia felirattal néztem:D de a 6. évadban beültetnek egy gyereket még vkinek(nem mondom el kinek:) ), elvileg az is ilyen klón, csak még nem született meg.
igen, ez számomra is világos volt a spanyol részekből
véletlenül nem tudod, hogy Iván apja miért kerül be a képbe, és Hectort és a fiát miért csinálja ki (ő is kísérleti gyerek volt)?
SPOILER SPOILER SPOILER, ne olvassa aki nem akarja tudni.
Az is kiderül, hogy Hector=Samuel Espi, tehát ő Marcos, Paulita, és a kis Samuel nagybátyja.
Olvastam, egy olyan mondatot is, hogy Irene és Hector és ennek következtében Marcos és testvérei is Hitler leszármazottjai.
SPOILER SPOILER SPOILER, ne olvassa aki nem akarja tudni:)
gondoltam ide írom hátha mást is érdekel.
Fermin műkincseket keres, amiket még régen elloptak, az apjától is loptak egy Fabergé-tojást. Tulajdonképpen azért van beépítve hogy a gonoszakról infókat gyűjtsön és leleplezhessék őket.
Pauláék anyja van lent bezárva, az ő "apja" folytatja a kísérleteket de ez asszem már ki is derült... Paula is és az anyja is egy embriókísérletből született, azért néznek ki ugyanúgy. A kisgyerek is kísérletek miatt született, volt náci tisztek akarnak kifejleszteni olyan embereket akik ellenállnak minden vírusnak, elvileg ez a gyerek már olyan.
A srácok közül Roque lesz az áruló, de az elején még nem az, később építik be. Amúgy a tanárok között is van olyan gonosz akiről nem is gondolnánk, sőt egy olyan szereplő is az akiről meg végképp nem:)
És nekem 2 kedvenc szereplőm is meghal:( ha vki akarja leírhatom, de lehet h ezt inkább ki akarjátok várni:)
Tulajdonképpen mindkettő, az ő gyereke, de embriókísérletből:)
6. évadban derül ki hogy ki és miért kezdte el a kísérletezést.
Én megnéztem az utolsó részeket, és az első két évad alapján és azok alapján - nekem - összeállt egy kép. Csak azt nem tudom, hogy miképpen tudtak hat évadot leforgatni belőle, hogy közben hány fordulatot tettek bele?:)
Mindenesetre, ha valaki tud magyarul feltöltött részeket a neten, az ossza már meg velünk. Köszönöm előre is.
Szia!
Tehát a sima AXN-en szoktam nézni, szombatonként úgy du. 2 körül.
szia!
A youtube-n látottak alapján nem Marcos és nem Ivan az áruló, olyan valaki akire nem is gondolnál!
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- A Fringe - Rejtély című sorozatról
- Mi a véleményetek A gonosz álarca (Santa Diabla) c. sorozatról?
- Mellékhatás című sorozatról mi a véleményetek?