Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Internátus c. sorozatról minden fórum

Internátus c. sorozatról minden (beszélgetés)

❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯
2010. júl. 23. 14:53

Végülis abból mit hoznak ki,hogy Cayetano szelleme megjelenik Júliának?Mert én addig láttam,hogy megjelenik neki,és azt hiszi hogy a szerelmes levelet is ő írta neki,és Júlia mérges mert Cayetano nem szólal meg.

Carolban én azt nem bírom,hogy a 2 fiú között szambázik,ez nekem elég fura,Paula engem akkor idegesít,amikor állandóan kijárkál az erdőbe,mindenféle hülyeséget kitalálva.

Az már kiderült hogy mikor még az első évadban kimegy az erdőbe,és megáll egy autó és elviszi,hogy ki vitte el?

247. Reniga (válaszként erre: 232. - Buenasnoches2)
2010. júl. 22. 22:52
Nem tudod hogy ki az az öreg akit a srácok találtak az alagútban? Aki elmondta hogy ki ölte meg Carolt. Az álomban azt mondta, hogy ő Hector... De az lehetetlen mert Hector elvileg tuti meghalt gyerekkorában. Ha meg nem, akkor kié a holttest? Ezt nem nagyon értem:)
246. Reniga (válaszként erre: 243. - Buenasnoches2)
2010. júl. 22. 22:50

Jacinta: bennem is felmerült hogy lehet hogy gonosz, de végülis minden ellene szól... Sosem árulta el Hectort, meg rosszban volt Elsa apjával.. szóval szerintem ő tiszta lehet.

Noiret apósával még tényleg lehet majd valami...

De szerintem a főgonosz mindenképpen Sandra nevelőapja.. Hogy meghalt-e azt nem tudom, végülis Camilo is egész jól eléldegélt a szétégett testével:)

A vírus már kiszabadult, mivel az internátuson kívülről is hoztak betegeket. Úgyhogy sok titok már nincs... csak még az iskolába vannak zárva, uh a külvilág nem tudhatja meg.

245. Reniga (válaszként erre: 243. - Buenasnoches2)
2010. júl. 22. 22:46

Na igen, ez elég érdekes, hogy az elején azt mondták Paula milyen kimagaslóan intelligens, közben meg elképesztően buta gyerek... A korához képest is. Mindent elhisz, mindent félreért, nem lehet vele értelmesen beszélni... Értem én hogy ezzel akarják aranyossá tenni, de ez az intelligenciájának ellentmond. És nem is lesz aranyos csak egy idő után idegesítő.

Mert pl. Dakota Fanning vele egyidős gyereket játszott egy csomó filmben: na rajta látszott hogy intelligens. De Paulán nem és ez engem kiakasz:D már lassan kinyírhatnák őt is.

244. buenasnoches2 (válaszként erre: 243. - Buenasnoches2)
2010. júl. 22. 21:41
- Lehet még Jacinta is. Hiszen ő az, aki kezdetektől fogva ott volt az Internátusban, irányíthatta a háttérből a dolgokat. Mint Szabó Magda: Abigél c. regényében Kőnig tanár úr...
2010. júl. 22. 21:33

Azon gondolkodtam, hogy az egész kísérletezésnek nem lehetett "csak" az a célja, hogy Evát feltámasszák. Kellett, hogy legyen még valami más is!

Pl. az Ottox azért csinálja az egészet, hogy egy világjárvány esetén jó nagyot kaszálhasson az oltóanyagból. Ld. H1N1...

Ez meg túl egyszerű lenne, szerintem itt nem elsősorban a pénz a mozgatórugó.

Lehetséges végkifejletek:

Noiret, Hugo és Camiló gonoszak, de ők csak végrehajtói az ördögi terveknek. Ki állhat mögöttük?

- Iréne Espí örökbefogadó apja mégsem halt meg a robbanáskor. Áh, ez túl egyszerű lenne.

- Noiret apósa. Mert hogy hárman voltak: Elsa apja, Iréne nevelőapja és ő. Róla nem tudunk semmit.

- Alicia, a rendőrnő mégsem rendőr. Áh, ez is túl profán.

- Hector/Samuel! Miért? Jelszó: siempre vengadores, azaz bosszúállók mindörökké. Ő maradt egyedül, hogy bosszút álljon. Akár így...

Ha kiszabadul a vírus, nem maradhat többé titok az elmúlt 30 év.

- Paula!!!

Emlékeztek a történet első részeire? A padláson talált jegyzék a tanulókról tartalmazta azt is, hogy kik azok, akik a legmagasabb intelligenciával rendelkeznek. A Gemini-projekthez azokat válogatták ki, akiknek a legmagasabb volt az IQ-juk. Köztük Irénét. Aztán később Paula is csodagyerekként mutatkozott be. Klónozott ember, programozott agyú bioszámítógép, nappal csacsogó tündi-bündi kislány, éjszaka meg ... - mint dr. Jekyll és Mr. Hyde. Ő a Méhkirálynő.

242. Reniga (válaszként erre: 241. - Klau2020)
2010. júl. 22. 21:26
Ezt még nem tudjuk, a 7. évad eddigi utolsó részében még minden rendben:) szerintem most már maradnak ennél a kb. 12 résznél.. legalábbis remélem, hogy nem megint csak 8 lesz mint az elején:)
2010. júl. 22. 11:28
Sziasztok! Én is nagy internátus függő vagyok már a hetedik évadot nézem, persze sokat nem értek belőle! Arra lennék kíváncsi, hogy Iván el fogja veszíteni az emlékezetét teljesen? Nem tudjátok hogy részes a 7. éved?
240. Reniga (válaszként erre: 239. - Harmony27)
2010. júl. 21. 23:23
Én is emiatt kezdtem gondolkodni rajta:D nem tudtok valami netes otthontanulós lehetőséget? Franciául jól beszélek és ezért nagyon sok mindent megértek, úgyhogy valamennyire magamtól is meg tudnék tanulni, nincs pénzem egyetem mellett tanfolyamra:D
239. harmony27 (válaszként erre: 238. - Buenasnoches2)
2010. júl. 21. 21:56
Én is hasonlóan vagyok ezzel, bár én már régóta tervezem,hogy egyszer elkezdem,de ilyen-olyan okokból eddig elmaradt. Most viszont megjött a szükséges utolsó lökés és 2 hete el kezdtem járni egy nyelvtanfolyamra:):)
238. buenasnoches2 (válaszként erre: 237. - Reniga)
2010. júl. 21. 21:46
Engem pont ez a filmsorozat sarkallt arra, hogy elkezdjem tanulni a nyelvet. Nagyon tetszik, nem bántam meg! :)
237. Reniga (válaszként erre: 234. - Harmony27)
2010. júl. 21. 14:38

szia!

hát igen, szerintem nincs sehol más felirat a francián kívül... ez nekem nem gond, de tényleg érthetetlen hogy angolra miért nem fordítják le! Bár az is igaz h az amerikaiak inkább megcsinálják a saját sorozataikat, nem fizetnek külföldiért:D

236. Reniga (válaszként erre: 232. - Buenasnoches2)
2010. júl. 21. 14:36
Én kérdeztem, köszönöm!! Én is ezt az apa-dolgot hallottam ki belőle, ez kevert meg egy kicsit, hogy akkor most az Öreg az apja?:D de ez elég értelmetlennek tűnt. Már értem, köszönöm:)
235. Reniga (válaszként erre: 231. - Buenasnoches2)
2010. júl. 21. 14:35
Gondolom Camilo vagy Amelia vetíthette, akkor még a többi gonosz nem vlt az iskolában!
2010. júl. 21. 00:41

Üdv Mindenkinek!

Csak most találtam rá erre a fórumra pedig Internátus függő vagyok én is:) Az egyik legjobb sorozat amit az utóbbi években láttam.

Én is próbálkoztam azzal,hogy spanyolul nézzem,de ha nem értesz egy szót sem úgy nem a legjobb:P. Heteket töltöttem el azzal,hogy feliratot vadásztam, de csak franciát találtam és én sajnos azzal sem vagyok kisegítve, az angollal már nem lenne gond... Végigolvastam az összes hozzászólást,a spoilereket is mert kíváncsi voltam,de így is nézni fogom az tuti:)

Azoknak akik szeretik a sorozatot de esetleg nincs AXN Crime csatornájuk, a következő oldalról le tudják tölteni a már szinkronos részeket. 1-2 évad fent van és a 3-at is teszik fel ahogy a tv-ben mennek a részek. Egyébként az oldal állati jó, rengeteg sorozat van fent, teljesen ingyenes és mielőtt valaki aggódni kezdene én egy vírust sem szedtem össze pedig rengeteget töltöttem már az oldalról.

A link: *****

Jó szórakozást!:)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
233. Moncsa0825 (válaszként erre: 230. - Buenasnoches2)
2010. júl. 20. 23:56

Paula mikor elcsatangol valóban rátalál Alfonsora,(akkor találja meg a gyűrűjét,és Alfonso megfogja a kislány lábát,hogy segítsen)Paula megijed és elszalad,és el is mondja Marcos és Héctor-nak,és mire visszamennek,addigra már nincs ott Alfonso.Akkor még élt,és a katakombákban mutatják utána,amikor egy kis résen segítségért kiált,és lelövi valaki.Utána Caroék rá is találnak az árvák holttestére és az övére,utána mindegyik eltűnik,és Héctor jóval később kiássa az árvákat,de Alfonso teteme nincs köztük.

Én így emlékszem.

2010. júl. 20. 22:53

Valaki kérdezte, hogy mit mond az öreg Saúl a halálos ágyán. Nos:

Megdicsérte Carlost, hogy teljesítette a küldetését és azt mondta, hogy az apja is büszke lenne rá.

Arra számítottam, hogy bevallja: valójában ő az apa.

Kétértelműen fogalmazott, mert valahogy úgy mondta, hogy olyan büszke vagyok rád, mint amilyen az apád lenne.

2010. júl. 20. 22:49
Azon gondolkodtam még, hogy ki "vetítette" a filmeket a műtétekről és az eltűnt árvákról odalenn a labirintusban? Pablo, a gnóm aki értelmi fogyatékossága miatt nem tudta, hogy mit lát?
230. buenasnoches2 (válaszként erre: 227. - Moncsa0825)
2010. júl. 20. 22:47
Én úgy emlékszem, hogy Alfonsót keresték, és később meg is találták a holttestét. Akkor, amikor Paula elcsatangolt az erdőben és mindenki őt kereste. Paula találta meg a gyűrűjét, azt viseli Marcos. Úgy rémlik, hogy akkor rendőrök is kinn voltak keresni a kislányt és ők bukkantak rá Alfonso holttestére. Gyilkosságra senki nem gyanakodott, mert balesetnek látszott a dolog.
229. Moncsa0825 (válaszként erre: 228. - Reniga)
2010. júl. 20. 22:21

Úgy látszik sok fontos részletre nem figyeltek oda,meg még amit megfigyeltem,hogy sok dolog annyira sokára derül ki sokszor visszaemlékezésekből,hogy az ember már rég elfelejti,szóval tényleg nagyon húzzák a dolgokat mint a rétes tésztát.

Első évadban van amikor ugye Ivan és Marcos megtalálják fent a tetőn a cserepek alatt Samuel Sp rajzait,(ugye már tudjuk hogy Héctorét)na azok a rajzok között van szárnyas farkas,meg a 2fejű nyúl és még egyéb érdekességek,szóval én ezidáig még csak itt találkoztam farkas féleséggel.

228. Reniga (válaszként erre: 227. - Moncsa0825)
2010. júl. 20. 20:28
Ez jó kérdés... Szerintem ezt el is felejtették:D most meg már mindegy mert az iskolában Elsáék és a srácok összedolgoznak, uh biztos elmondták neki hogy Alfonso meghalt... De tényleg érdekes hogy nem foglalkoztak vele! Meg hogy nem lett gyanus senkinek hogy hullanak a tanárok mint a legyek:D
227. Moncsa0825 (válaszként erre: 224. - Reniga)
2010. júl. 20. 16:18

Tudod még mire lennék kíváncsi?

Hogy Alfonso után nem érdeklődik senki?Az igaz hogy mikor az első részben összekülönbözik Elsa-val,és azt mondja neki Héctor hogy vegyen ki pár hónap szabit,de már fél év is eltelt (legalábbis a III.évad első részeinél tartok)és nem tűnik fel senkinek hogy eltelt a pár hónap és Alfonso sehol?Amikor Héctor kiássa a megölt árvák tetemét,ott nincs Alfonso eltemetve.

Tényleg megéri minden apró részletre odafigyelni mert nem is gondolnánk hogy később jelentősége lehet.

226. Moncsa0825 (válaszként erre: 215. - Buenasnoches2)
2010. júl. 20. 15:32
Megnéztem az első részt,és Maria Almagro nevére szól a felvételt nyert levél,amit Héctor küldött.Össze volt hajtva,sztem a zsebéből vette elő,és ezért is szökött meg,mert volt hova.Van a buszon egy alvó csaj,és tőle lopja el a hátizsákot.Szóval stimmel amit írtál,és valóban az ő neve Maria.
225. Moncsa0825 (válaszként erre: 224. - Reniga)
2010. júl. 20. 15:17

Az komoly :D!

Végre,majd írd meg légyszi hogy alakul tovább,mert én egy szót nem beszlek spanyolul,és feladtam a spanyol verziók nézését,eddig a III.évad első 3 részét néztem meg.

Köszike

224. Reniga
2010. júl. 20. 00:41

SPOILER

Végre lebukott Roque a többiek előtt... Marcos elkezdte szétverni de a többiek lefogták, Roque meg előrántott egy pisztolyt:D most így állunk.

223. Reniga (válaszként erre: 216. - Buenasnoches2)
2010. júl. 19. 22:18
Bocsi de ez a farkasember nem rémlik:S ez mi is?:D
222. Reniga (válaszként erre: 220. - Moncsa0825)
2010. júl. 19. 22:18
De, ott lopja el a zsákot! Csak az a fura, hogy akkor vagy az ő neve nem Maria, vagy pedig azon a papíron nem volt név... Máshogy nem áll össze:D
221. Reniga (válaszként erre: 219. - Buenasnoches2)
2010. júl. 19. 22:17

azért szőkék mert ők ugye sandra nevelőapja lányának a klónjai, aki meg német volt:)

Evelynnél meg a szülők nem szőkék uh lehet hogy anyuka félrelépett:D

220. Moncsa0825 (válaszként erre: 215. - Buenasnoches2)
2010. júl. 19. 21:46

Nekem így rémlik,bár már én is rég láttam az első részt.

Úgy emlékszem hogy a buszon amire felugrik,onnan lop egy hátizsákot,és abban van a papír is ,de lehet én emlékszem rosszul,este megnézem az első részt én is. :D

219. buenasnoches2 (válaszként erre: 213. - Reniga)
2010. júl. 19. 21:43

A 6-os pontra: elfogult vagyok, de szerintem a spanyol emberek nagyon "szépek" - és nem csak a színészek! :)

A sorozatból a férfiak közül Iván, Martín és Hector/Samuel (bár az őt alakító színész szakáll+bajusz nélkül már nem olyan helyes) néznek ki a legjobban, a nők közül meg Victoria, María és Rebeca.

Marcos állítólag nagy "szépségideál" a spanyol tinik körében, de a szögletes arcéleivel ő a legkevésbé vonzó. Szerintem. :P

Furcsa egyébként, hogy a főszereplő gyerekek (Evelyn, Paula, Lucas, Javier) mind szőke/szőkés hajúak, az a déli népeknél nem tipikus.

Bár ha azt vesszük, kicsinek én is szőke voltam, most meg sötétbarna. ;)

❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.