Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők (beszélgetés)
Szia! Nálam már holnap indul a következő felvonás :-)
Nálatok miért nem volt biztos, hogy lehet újabb inszem?
Nagyon sajnálom :-( Természetesen nem adjuk fel :-)
Sajnos ma este már egy picit véreztem. Valószínűleg holnap reggel kezdődnek a piros betűs napok és szerdán kezdem szedni újra a clostylt :-) Ezúttal összehozzuk nincs mese! :-) Diéta, mozgás és pozitív hozzáállás. :-)
Szia! Ma van az a bizonyos nap! Teszt negatív lett:-(
Jelenleg csak enyhe barnázás van de sajnos erős Pms tünetekkel + a 16. napon inszem után negatív terhességi teszt nem sok jót ígér. Neked azért tiszta szívből kívánom, hogy ott legyen egy kis pocaklakó :-) Remélem megírod :-)
:) Legyen úgy! :)
Drukkolok Nektek! :)
A premenstruációs tüneteim elmúltak :-) Enyhe émelygés, derék fájás, hiperérzékenység - még a reklámokon is bőgök - fáradtság ill. a hasam. Tegnap nem voltam jól azt hittem tuti meg fog jönni de ma határozottan jól vagyok. Ami nálam jó jel, hogy nem vagyok kívánós. Amint rámtör a zabálhatnék kezdhetek aggódni. Az nálam egyértelmű előjele a menstruációnak. Bár a férjem szerint a kismamák is kívánósak :-) Annyira tartja bennem a hitet :-) Tökre cuki csak így nagyobbat csalódik az ember. Nem lenne szabad nagyon beleélni magát az embernek de annyira jó érzés ha arra gondolok lehet van egy Babóca a hasamban. Tavaly amikor hallottam ill láttam a pici kis szívét dobogni az leírhatatlan volt. Remélem hamarosan újra részem lehet benne :-)
Nagyon szurkolok nektek is!
:) Hát, hogy konkrétan olyan tünet-e, azt nem tudom. Inszem óta puffadok... székrekedésem van & ha hosszabb ideig állok, vagy megyek, jobb alul szúrkálok... Múlt hét 2.fele óta mérem a hőmet naponta többször, 37 &37,5 között van. 7-8 perce mértem: 37,4 volt.
Nálad mi újság?
Nem kaptam semmit. Tavaly amikor sikeres volt az Inszemináció utána kellet szednem utrogestant. Amennyiben most nem sikerült a dolog rákérdezek az orvosomnál, hogy mi lenne ha....
Neked vizeletből fognak tesztelni vagy vérben nézik a Hcg-t?
Szia!
Nálunk nincs hivatalos tesztelés és az Inszemináció is csak centrifugálásból áll "válogatás" nélkül. Mivel nekünk egyszer már összejött nem aggódom de ha most nem sikerült akkor beszélek az orvosommal, hogy kicsit vegyük komolyabban a dolgot. Fórumokon olvastam sokat az Inszemináció menetéről így tudom, hogy az én orvosom kevesebb hormont és más "okosságokat" ad ami egyébként jó de azért időnként úgy érzem tehetne többet is az ügy érdekében. Sajnos szorít az idő! 12. nap! Szerinted a 14.-en tesztelhetek?
Szia!
Most én is csak kb. egy hete mérem. Az enyém is általában 35,9 szokott lenni. Most is azért kezdtem mérni, mert egyszer fáztam, aztán meg melegem volt. Persze, máskor is meg szokott emelkedni, onnan tudom, h. anno mértem a peteérés miatt. 36,8-ig szokott felmenni. Most lehet, h. az utro miatt van... Én is gondolkodom az ovutesztben, de aztán lehet, h. "kínzom magam" jövő hét elejéig & kivárom a "hivatalos" tesztelést... :)
Nem mérem a hőmet. Nekem az valahogy nem fekszik. Reggelente szokták mérni ugye? Néha mértem de nekem alapból alacsony így csak rástresszeltem. Menzesz előtt is emelkedik a testhőmérsékletünk azt olvastam.
Még 4 nap és minden kiderül! :-) azért a hétvégén egy ovuteszt lehet előkerül ha nem bírok magammal:-)
Szia Nina! Napról napra feszültebb vagyok a várakozástól főleg, hogy mindenhol kismamákba botlom :-)
Murphy törvénye :-)! Remélem hamarosan pozitív hírrel jelentkezünk. Szurkolok mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben
- Akik most szeptemberben készülnek az első inszeminációra...
- Ha férfi és a nő is teljesen egészséges, hormon, inzulin, sperma rendben, miért nem sikerül teherbe esni spontán és inszemináció útján sem?
- Milyen az inszemináció előtti laparoszkópiás vizsgálat? Meséljetek róla!!!
- A mi csodánk (az első és egyben sikeres inszeminációnk)