Indamail-os e-mail (beszélgetés)
6. sagitta (válaszként erre: 5. - A7baea197d)
2008. okt. 10. 19:49
mocsokmano megfejtette..nekem a kapott levelek között volt ilyen..sürgős
5. a7baea197d (válaszként erre: 3. - Barby_barby)
2008. okt. 10. 19:47
Rájöttem!
Mert a levelek küldésénél a kézbesítést normálról sürgősre állítottad! Ne aggódj ez csak azt jelenti, hamarabb ér oda a leveled!
4. 60dc903c1a (válaszként erre: 1. - Barby_barby)
2008. okt. 10. 19:44
Én is indamailos vagyok, de még sosem láttam piros felkiátót a címzett mögött.
Próbáltál már rákérdezni a kezelőknél? Alul van egy olyan, hogy "kapcsolat"... Ott szerintem rá lehet kérdezni a problémára.
3. barby_barby (válaszként erre: 2. - A7baea197d)
2008. okt. 10. 19:43
Szia! Nálam az elküldött leveleknél van ,egy jó párnál pontosan a név( címzett ) után . Eddig nekem sem volt ott. Nem tudom mi lehet az :(
2. a7baea197d
2008. okt. 10. 19:40
Direkt beléptem az indamail-os fiókomban, de vaksi vagyok, nem látok ilyet. Te hol látod?
1. barby_barby
2008. okt. 10. 19:37
Kinek van indamailja,azt kérem segítsen nekem!!!
Néhány elküldött levelemnél a címzett neve után van egy nagy piros felkiáltójel. Mit jelent az ? Miért van ott? Kérlek ,ha tudjátok mondjátok el nekem is,mert én nem értem.
További ajánlott fórumok:
- A pasim három hét után egy e-mailben dobott ki...pedig elvileg minden rendben volt...Segítsééég!
- Tesz-Veszen lelt árut rendeltem hosszas egyeztetés után, előre ki is fizettem. Azóta sem e-mail, sem áru. Ennek egy hete. Mi tegyek?
- Büntethető, ha másik személy facebookjába be tudok lépni, mivel az én e-mail címemhez lett hozzárendelve?
- Valóban visszaélésnek számítana az általam elkészített e-mail cím használata, amit én készítettem egy cégnek?
- Ti vissza szoktátok olvasni a régi e-mailes levelezéseiteket, sms-eket? Amik azoktól jöttek, akik fontosak nektek?
- Szerinted gyerekes az, ha egy felnőtt ember e-mailben közli valakivel hogyan érez?