Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ilcsi Mama 2011. évi időjárás előrejelzése - tél/tavasz fórum

Ilcsi Mama 2011. évi időjárás előrejelzése - tél/tavasz (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Ilcsi Mama 2011. évi időjárás előrejelzése - tél/tavasz

15. Ilcsi Mama (válaszként erre: 4. - Jollymama)
2011. júl. 24. 15:50

Kedves "Jollymama" Remélem, már lassan meggyőzlek arról, hogy érdemes megbízni az előre jelzésemben.

Üdvözlettel: Ilcsi mama.

14. Babi11
2011. febr. 16. 09:24

Kedves Ilcsi Mama!


Köszönjük,figyelni fogom az előrejelzésedet.

Várjuk a továbbiakat is.

Jó munkát.

A versek is nagyon jók.

13. klarika5 (válaszként erre: 8. - Ilcsi Mama)
2011. febr. 15. 15:41

Összegyűjtöttem én is rigmusokat, mint pl.:Ha Szt. Mihály napján itt van még a fecske, Karácsonyig vígan legelhet a kecske. Vagy: ha Katalin kopog, a Karácsony tocsog...

Elhatározom, hogy megfigyelem a népi bölcsességek igazságát, de sose sikerül:(

Egyben biztos vagyok: ha egy szikra felhő nincs az égen, és én mosok, kiteregetek az udvarra, akkor fél órán belül eső lesz. Mondják a szomszédok: Klári tereget, jön az eső:)

12. Ilcsi Mama (válaszként erre: 11. - Akvamarin)
2011. febr. 15. 14:07

Kedves Akvamarin! Köszi a hozzá szólásod. Megfog jelenni a Nyár, Ősz, Tél részek is, de a Hoxa moderátor átvizsgálási idő - sajnos a sok beküldött anyag miatt- elég hosszadalmas. Nézd meg: A Neten a Start lapon a googl keresőbe. Írd be" Ilcsi Mama" meg nyilik egy oldal, annak lent (számozásoknál) a 2. oldalára kattintva rézd meg a Klubnál az egész 2011. évet. Valamint a

NXPower Lite bejegyzéseket. Itt a megnyitást követően megjelenik egy kicsi ablak azon "a csak olvasásra szövegre" kattints rá. Amennyiben szeretnéd a tobbi részt is írj e-,ail címet szívesen elküldöm. Jó szórakozást. Üdvözlettel: Ilcsi Mama.

2011. febr. 15. 13:44

Kedves Ilcsi mama!

Én már tavaly is figyeltem Dávid Mihály előrejelzéseit is,nagyrészt bejöttek a jóslatok.Én Budapesten élek.

Mostantól ezt is figyelni fogom,főleg,ha az év többi hónapját is leírod!

Üdv:Akvamarin

10. Ilcsi Mama (válaszként erre: 4. - Jollymama)
2011. febr. 15. 13:08
Kedves jollymama! Te döntöd el, hogy miben hiszel és miben nem. Majd jegyezd fel légyszíves, hogy mennyiben jött be ott, ahol te is laksz. Amennyiben- itt az oladalon- később megírod a tapasztalataidat, akkor azzal segítesz nekem abban, hogy a beteljesülési %-nál azt figyelembe vegyem. Ezzel a következő évekre készített leírások talán még jobbak lehetnek. De az időjárást sajnos nekem nics hatalmamban megváltoztatni. Ezzel csupán egy kis adalékot szeretnék adni arról, hogy a Holdállások, miként változtatják meg az időjárást, valamint a régi öregek regulái és a saját megfigyeléseim szerint is milyen idő várható. Szeretettel Üdvözöllek: Ilcsi Mama.
2011. febr. 15. 12:08
Én az Ilcsi mama féle tudást ezerszer nagyobbra tartom - mint azt amit Gál Noémi képvisel.
8. Ilcsi Mama (válaszként erre: 5. - Klarika5)
2011. febr. 15. 11:42

Kedves klarika! Látod ez ebben a szép, hogy mindenki saját szabad akarata szerint dönthet arról, hogy figyelembe veszi-e a leírást vagy sem.

Persze ha a júliust vesszük, akkor én azt írtam, hogy 4-25-ig tartó időszak, már jó meleg nyaraló időt hoz. Persze lesznek ebben is (főleg:11-13,18-20,26-29-ig)délutánonként -rövid ideig tartó- zivatarok, esővel, de azért a nappalok még mindig jó időt ígérenek. Köszönettel vettem a hozzászólásodat. Üdv: Ilcsi Mama.

7. Ilcsi Mama (válaszként erre: 6. - Soktap)
2011. febr. 15. 11:31

Kedves Gabi! Köszönöm a kedves véleményed, tudod, ez nagyon jól esik nekem, meg erősít abban, hogy továbbra is készítsem - és ajándékként – adjam tovább az éves előre jelzéseket.

Ugyan boszi nem vagyok, de hál Istennek már sok éve nagy %-ban bejön a - minden év- január első hetében égész évre leírt időjárásra vonatkozó előre jelzésem. Első sorban én, ezt - évek óta, <ajándékként> sok-sok barátomnak és ismerősömnek - azért készítem, hogy a szabadidejüket, olyan időre tervezzék, amelyek alatt ne csak mérgelődjenek a rosszul megválasztott szabadság időpontban. Nagyon örülök, hogy most a HOXA is lehetővé tette, hogy mennél többen meg ismerjék a leírásomat. Folyamatosan meg, fog jelenni az egész év, csak így részleteiben!

Persze azért azt is, szeretném neked (és másoknak is) elmondani, hogy más oldalakon is, megjelent már előzőekben is az előre jelzésem, de sokan nem azt értékelik, hogy ez csak egy segítség a szabad időtervezéshez. Ezért aztán sokszor sértő beszólásokat is kapok, ha éppen ott, ahol az illető lakik nem olyan az idő, amelyet én leírtam. Arra nem is gondolnak, ezek az emberek, hogy természetes, hogy az egész ország területén nem egyforma idő van.

Azt, hogy már január első hetében valaki meg tudja mondani, hogy például október 14-én (Szegeden) még szép őszi nap lesz-e vagy sem, ahhoz <ahogy írod> tényleg boszorkánynak kellene lennie. Üdvözlettel:Ilcsi Mama

2011. febr. 15. 10:39

Kedves Ilcsi mama,

én alig vagyok pár évvel/3/ fiatalabb nálad de úgy tudom ,hogy boszorkányok pedig nincsenek,vagy mégis?

puszi kis időjós,gabi

2011. febr. 15. 07:43
Épp ma reggel bontottam fel egy e-mailt, melyben ezt az előrejelzést kaptam meg. Lázasan olvasni kezdtem, hogy júliusra tervezzem-e a nyaralást. És akkor olvasom, hogy nappal meleg, este hűvös, néhol zivatar... Úgy döntöttem, nem mentem el.Hallgatom az 1 napos előrejelzését Gál Noéminek. Az 50%-ban megbízható: valahol esni fog, valahol nem.
2011. febr. 15. 06:46
Én nem akarok megbízni benned ,nem sok olyan mondat olt amibe ne lenne jégeső ,jégverés még májusban is .Lássunk egy kicsit naposabban előre,mer ez az előrejelzés ha igaz akkor már most hibernálo magam nyárig.Az elmúlt években jellemző volt hogy kora tavasszal bejött egy-egy olyan hét mikor rövidnadrágban napoztunk az udvaron,bár előfordult hogy két hét múlva ismét havazott de volt meleg hogy az emberek kicsit töltődjenek az utolsó rohamra a télből.Ezt várom az idén is márciusban vagy áprilisban.NAgyon remélem hogy nem jön be a jóslat!!!
2011. febr. 14. 23:00
Köszi szépen! Én is megbízom benned! :o)
2011. febr. 14. 21:10

Köszönöm kedves Ilcsi Mama!

Megbízom benned :)

2011. febr. 14. 21:08
Több évtizede készítem e leírásokat január első hetében, egész évre szólóan. Természetes, hogy e szélsőséges időjárási viszonyok között nem mindenhol van az ország területén egyforma időjárás, azonban általában nagy %-ban bejönnek a leírt előre jelzések. Sajnos még sok évtizedes megfigyeléseim során sem sikerült kitapasztalnom annyira részletesen, hogy országrészenként is el tudjam készíteni a leírást.

Ugrás a teljes cikkre: Ilcsi Mama 2011. évi időjárás előrejelzése - tél/tavasz

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook