Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » IKRES SZÜLŐK forumja fórum

IKRES SZÜLŐK forumja (beszélgetés)

❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
427. inci-finci (válaszként erre: 425. - 70feba11fd)
2008. aug. 21. 20:23
Hát ez jó kérdés????????
426. inci-finci (válaszként erre: 424. - 70feba11fd)
2008. aug. 21. 20:23
De igen kell kérned tőle egy különélési nyílatkozatott, és két tanú kell hogy aláirja, de kérdezd meg az önkormányzatott, pl, magasabb családit kapnál, ingyen menza az oviban , stb , néz utána megéri , és mihamarabb ad be a váló pert , ja tudom én beszélek aki még mindig stagnál a párjával , de mi most jól vagyunk , és a gyerekek a fontosak, és itt a suli kezdés és a többi .
2008. aug. 21. 20:19
A többiek hol vannak?
424. 70feba11fd (válaszként erre: 423. - Inci-finci)
2008. aug. 21. 20:19
Igen, anyukámra számíthatok! Nem váltunk még el, nem kérhetek kedvezményeket-támogatásokat!
423. inci-finci (válaszként erre: 422. - 70feba11fd)
2008. aug. 21. 16:56
Hát? akkor???, hogy boldogulsz a gyerekekkel , van aki segítsem , a nagyobbik óvodás ugye? Néz utána mint egyedül álló szülőként többféle kedvezmény van mint a három gyerekeseknek. kár lenne kihagynod. jó vagyok mi ilyennel foglalkozok? De ami jár az jár, a exed támogat legalább?????
422. 70feba11fd (válaszként erre: 418. - Inci-finci)
2008. aug. 21. 16:21
Ja, nem rá gondoltam akkor!
2008. aug. 21. 14:32
Kicsit fáradt vagyok főznöm kéne és pakolni , holnap megyünk vidékre a lányokért , és visszük haza a fiút csak reggel még vezetek és utána indulás . Pihenjél sokat ebbe a nagy melegben .
420. pumukli75 (válaszként erre: 419. - Inci-finci)
2008. aug. 21. 14:16
szia inci igen jól és te?épp kézi meccset nézek..sokáig játszottam én is most már csak a tv marad
419. inci-finci (válaszként erre: 417. - Pumukli75)
2008. aug. 21. 14:14
Jól vagytok?????,
2008. aug. 21. 14:13
Bocsika , az olvastam hogy szeretnéd ha belépne, az egyik fórumon, de jól teszed,ne szomorkodj és ne bánkódj , légy boldog és éld az életed , tudod hogy lesz valahogyan, az első lépést megtetted a többi meg jön magától, amúgy a szülők mit szóltak hogy itt hagyott, ha megkérdezhetem?? És a lényeg hogy volt egy szép napod a gyerekkel, és jól érezted magad. szia
2008. aug. 21. 14:09
szia gonoszdi üdv nálunk..gyere sokat mennyi idősek a fiaid unokáid nincsenek még?
416. 70feba11fd (válaszként erre: 415. - Inci-finci)
2008. aug. 21. 08:06

Inci!

Ezt honnan veszed, hogy várom? Nem várom! A szomorkodás inkább csalódás, hogy fére ismertem, hogy 12 év Neki ennyi, képes így itt hagyni negyedóra leforgása alatt! Nem hiányzik, azt vettem észre inkább magamon nyugodtabb vagyok! Persze gondolok a jövőre és az kicsit megrémit, hogy lesz majd a három gyerekkel! De nem vagyok egy elveszett elkényeztetett leányzó, bizom benne hogy fogok boldogúlni! Én még egy könnycseppet nem ejtettem érte, és nem is fogok!(A gyerekeknek amúgysem szabad szomorúnak látni engem, Nekem Ők nagyon fontosak!) Amúgy meg este felmentünk a fiúkkal a térre ahogy írtam, hogy megyünk! Megnéztük a felvonúlást és megvártuk a tüzijátékot is! Nagyon élvezték a kismazsolák, ismerkedtek is, volt hogy mind a kettő volt valakinek az ölébe!:) A nagyfiam is nagyon élvezte még az óvónénijével is öszefutottunk! Hazafelé már kicsit elvoltak csendesedve, hisz elég késő volt már! Szép napot!

415. inci-finci (válaszként erre: 413. - 70feba11fd)
2008. aug. 20. 18:46
Nézelődők össze-vissza és csak a szomorkodás jár az agyadban , ébredj fel , és lépj tovább, tudom hogy nehéz, de tedd meg a gyerekek kedvéért is. Azóta is várod???????írj, írj, írj, szia
414. inci-finci (válaszként erre: 413. - 70feba11fd)
2008. aug. 20. 13:44
DE ÍRJÁL , HA AKARSZ PRIVIBEN IS ,
2008. aug. 20. 08:16

Sziasztok!

Megvagyok Én is, olvaslak benneteket, de igazából ne haragudjatok nincs annyira kedvem irogatni! Kimentem tegnap a gyerekekkel a Hármashegyaljára a Zsuzsivonattal! Nagyon tetszett Nekik élvezték! Igaz nem sokáig voltunk kint inkább a kisvonatozás miatt mentünk! Este pedig lenyírtam a hajukat! Most tényleg olyanok mint két tojás, aki idáig nagynehezen megtudta Őket különböztetni, most tuti nem fogja! Ma délután pedig felmegyünk a térre és a tüzijátékig fentmaradunk! Remélem fog Nekik tetszeni! A vonulásra most reggel nem viszem Őket, kicsik még hozzá inkább a tv-ből nézzük majd! Már az ebédet is megcsináltam, így arra sincs már gond!

Pumukli! Édesek a babáid! Szép nagysúlyuk van már! Én császárral szültem a 37. héten 3300 g 51 cm, és 2950g 51 cm, vízszintesen feküdt mind a két baba azért volt szükség császárra! A 35. héten mentem korházba mert fájásaim voltak, de szerencsére infúzióval csillapították a fájásokat és bent maradtak a babák! Akkor már haza sem engedtek!

Gonoszdi! Üdv a fórumon! Egy vagy kétpetéjüek a fiaid, hasonlítanak egymásra? Nekem mikor megszülettek azt mondták kétpetéjüek, pedig nagyon egyformák! Hát igen ikreknél kell hogy az anya ötletes legyen! Nekem mondjuk szerencsém volt ha lehet annak nevezni, mivel majdnem 10 hónapig szoptattam Őket és mellettük egy örökbefogadott kislánynak adtam tejet fél évig! Igaz rengeteget fejtem is, ami nagyon fárasztó volt, de megérte minden szempontból! Mesélj majd róluk légyszi! Na majd még jelentkezem! Szép napot mindenkinek!

412. inci-finci (válaszként erre: 411. - Gonoszdi)
2008. aug. 19. 23:10
Szia , és üdv , miért ne jó hogy jöttél , a többiek nyaralnak , de vagyunk egy páran , menyi idősek a fiuk, nekem a lányok nem olyan kicsik de jó kis hely itt a többiek között és mégis itt ragadtam .
2008. aug. 19. 23:06

Sziasztok!

Nemtudom,hogy csatlakozhatok e ide. Mivel már nekem felnőtt ikerfiaim van.:)Első szülött kislányom sajnos meghalt,aztán apukám úgy vigasztalt,hogy nem baj lányom szűlsz te még nekem iker unokákat. Következő évben már meg is születtek az ikrek.:D 8. hónapra születtek 2800-2900grammal,és 52-52cm-el.Szerencsére anyósomnál laktunk még,így volt segítség eleinte. Aztán jött az ötletek,hogy etessek 1xre 2 babát cumisüvegből(sajnos nemtudtam szoptatni őket,mert idegeskedéstől elapadt az a kevés is,ami volt.Mert férjemhez kellett járni kórházba,mert rosszúl lett munkahelyén.Váltottuk egymást a korházba).Cumisüvegeket kitámasztottam kispárnával,és ott álltam a 2 kiságy közt,hogy figyeljem nehogy gond legyen.Ezt a megoldást még a korlapjukra is felírta a védőnő,gyerekorvos.:)

2008. aug. 19. 20:17
Az jó legalább lesz ,segítséged, nekem sajna nem volt, ketten csináltunk mindent a párommal.
2008. aug. 19. 20:15
Babaszoba még nincs..egyenlőre itt lakunk anyumnál..ha meg lesznek a babák utána intézzük a hitelt és utána költözés..a lakás már le van foglalozva..itt meg még egy szobába leszünk a kicsikkel
408. inci-finci (válaszként erre: 407. - Pumukli75)
2008. aug. 19. 19:58

Csudijó szépek és az a lényeg hogy egészségesek , ja csak mi vagyunk . Van aki nyaral a héten , Gyémántlányt meg láttam a dühöngő topin , de nem válaszolt, most nehéz neki hogy a párja lelépet , de jól döntött. Remélem mindenki vissza talál majd.

nagyon vigyázatok magatokra, én mindig számoltam a napokat és olyan borzalmas volt, várni és az utolsó hetek nagyon nehéz volt , de mindegy jól vagytok és szép lassan itt az idő , berendeztétek már a baba szobát?

2008. aug. 19. 19:52
Szia inci úgy látom hogy csak mi látogatjuk ezt a fórumot..voltam ma uh on minden okés 1.5kgosak a babák:)azt mondta a doki h szép nagyok:)most már megnyugodtam:)
2008. aug. 19. 19:43
Halihó??????,
2008. aug. 17. 22:04
Sziasztok , a lányok elmentek , a uncsitosómékkal együtt,azt hittem csönd és nyugalom lesz de egy k nagyot tévedtem itt maradt a unoka öcsém aki 18éves, és hozta a gitárját és az erősítőt is.Egész nap gitároztak ,és mélynyomó bőnbőlt a végén kiköltöztetem őket a kis házba, na jó kis hét lesz. Amúgy jól telt el a hétvége,a lányok alig várták hogy menjenek Nagykállóba. Remélem jól telt a hétvégétek?????
2008. aug. 16. 18:37
JA ŐK VOLTAK A FONTOSAK DE MINDEN NAP EGY KINLÓDÁS, VOLT AKKOR A FIAM 5ÉVES VOLT Ő ITHON AZ APJÁVAL ÉN MEG SZÁMOLTAM A NAPOKAT HOGY TOVÁBB HUZZAM ÉS NE IDŐ ELŐTT SZÜLESENEK MEG, DE SIKERÜLT.
2008. aug. 16. 18:23
5hetet kellett bent lenned?hát én ettől félek..hogy befektetnek..persze ha menni kell megyek.. a kicsikért mindent kibirok.Szép sullyal születtek:)
2008. aug. 16. 18:20
37Re de a kórházban töltöttem a 32.héttől a napokat,Eszter.2660gr-mal született, fejjel , a Mariann 2400gr-mal de ő farral jött a világra , mondhatnám könyű de nehéz szülés volt senki sem kívánnám, mindegy egészségesek és ez a lényeg. Már csak két napot kell várnod és többet tudsz, remélem minden jól lesz .
2008. aug. 16. 17:25
Jól köszi kedden megyek uh ra és már nagyon izgulok:)te hány hétre szülted az ikreidet?
400. inci-finci (válaszként erre: 399. - Pumukli75)
2008. aug. 16. 17:23
Gondolom kicsit hűvös de jobb mint volt , és hogy vagytok????
399. pumukli75 (válaszként erre: 398. - Inci-finci)
2008. aug. 16. 13:11
Jó hétvégét neked is..én örülök ennek az időnek jobb a közérzetem:)
2008. aug. 16. 10:47
Sziasztok , eléggé elromlott az idő de azért jó hétvégét mindenkinek.
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook