IKRES SZÜLŐK forumja (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Megyek 6 napot melózni, nem veszek el, csak kell egy kis péz!:-)))
Azért próbállak olvasni benneteket, és néha be-is szólok majd, így reggelenten. Puszi nektek!
Remélem mindenhol oké-s minden.
Krisz! Ezek óvónők és nem anyukák, nekem is sokára tartott megszoknom, hogy ők nem engem pótolnak, csak vigyáznak x gyerekre és néha tanítanak nékik vmit.
Sziasztok!Remélem mindenki jól van!Hát én tegnap azt hittem,hogy nem érem meg a reggelt,annyira megviselt ez a hülye idő.Amúgy is frontérzékeny lettem mikor az ikrekkel terhes voltam.Addig soha nem volt semmi bajom,azóta meg minden nyavalyám elővesz!A mai napom is jól indult a nagyobbik gyerekem elfelejtette tegnap mondani,hogy ma az első órájuk úszás lesz,és természetesen nem vittük az úszásfelszerelést.Na a két kicsit gyorsan bevittem az oviba,futás haza,futás vissza,hogy 8 órára beérjek a felszereléssel.Mondanom sem kell szakadt rólam a víz,ráadásul meg is vagyok fázva,úgyhogy jólesett.
Krisz:Nekem tavaly voltak az ikrek kiscsoportosak,és csak egy hétig tartott a sírás utánna nem sírtak sose.Most én is féltem,hogy baj lesz velük az alvásnál mivel tavaly még hazahordtam őket délben,de hálistennek semmi baj nem volt azt mondta a dajka néni úgy elvannak mintha mindig is egész nap jártak volna oviba.
Sziasztok!
Megterhelő volt ez a hétvégi kánikula.Ma meg hűvös,esős reggelre ébredni.
Ma még én is bennt maradtam az oviban a gyerekkel de holnap már otthagyom őket 1/2 12h-ig.(remélem sikerül is mert bőgés az tuti lesz)
Az eső miatt bennti foglalkozás volt.Hát nem irigylem az ovónőket mert 28 gyerekkel egy kis helyiségben nem lehet könnyű.
Bár véletlenül meghallottam,hogy 130000 ft-t keresnek.Na ennyiért azért én is kibírnám a gyerek ricsajt.
Amúgy furcsa nekem -de lehet én akarok sokat-hogy nem erőltetik meg magukat.Folyik a gyerek óra (elég látványosan)de amíg nem szól a gyerek nem törlik meg neki.Vagy tízóraira alma volt és egy tányérra kirakták a felszeletelt almát és aki kapta marta.A picik pld nem ettek épp ezért.
Akkor a wc-re sem kísérik ki őket,jó a nagyobbakat nem is kell de a kiscsoportosakkal még azért kimehetnének,nem?Igaz a dadus néni ott volt de szinte csak "bábunak".
Nálam sem jöhetet be a férjem a császárkor hanem az ajtó elött várta a babákat.Az előkészületeknél lehetett csak velem.Amúgy lehet jobb is mert műtétnek számit ahol vágnak,varrnak,vér van.Amikor kivették a babákat nekem megmutatták őket és vitték őket lemosdatni,felöltöztetni na azt már nézhette.Szerintem jobb is volt így.
Pumukli, köszi én is bízom benne hogy nem lesz bukta. remélem nem lesz ilyen meleg mert az nem jó senki sem bírja , te meg csak pihenj míg lehet,Apás szülés lesz?
Betty:gáz az ilyen szomszéd én meg vagyok velük áldva , melletünk egy vén csaj lakik 48éves de mindenért szól.De már májusban kint napozik és semmi dolga .A gyerekek jobban vannak ????
Krisz.Milyen az ovi? hogy bírjátok .
Na tegnap mi is egész nap jóformán csavarogtunk , Pest Imrén Szeptember fesztivál van , p-sz-v- , egész napos programok , kirakodó vásár körhinták , főző verseny. stb, mi is kimentünk mert a fiam barátjának van egy együttesek és felléptek , délelőtt, utána uncsitesoméknál voltunk , és délután haza, este meg vissza mentünk mert Fieszta koncert volt és Gáspár Laci, és tűzijáték, délután Zséda, meg még sokan mások 4 színpadom megy az előadás még ma is. De nekem elég volt a tegnapi nap.Jó volt szép volt a lányok jól érezték magukat a koncertet az emelvénytől az első sorból látták , kell ennék jobb.Ma apai szobafogság takarítás címen de megint nincsenek bent és a takarítás ugrik :DDD Ja amúgy a suli működik és tetszik nekik az ötödik , de ők szeretnek tanulni , úgy hogy nincs gond,pénteken haza jöttek megcsinálták a leckét és a hétvége szabad, és már kaptak egy ofő , dicséretet.
Hol van Gyémánlány , és a többiek .
sziasztok!
Krisz nem voltam szülésfelkészitőn..a párom nagyon sokat dolizik nélküle meg nincs kedvem menni..majd ha megyek uh-ra azért a szülüszobába meg a környékén szétnézünk majd:)igen saját lakásba költözünk majd..nem épitkezünk újépitésű sorházban egy lakás kis kerttel..köszi a biztatást kicsit nyügizem de szerintem az idő miatt..holnaptól már lehülés szerencsére:)
SZiasztok!
Nagyon szupi volt a felvonulás, és rohadt meleg volt,de legjobb az egészben a motoros show volt a gyerkők jól elfáradtak és még utána jöttek hozzánk a motoros barátok nyársalni. Rögtönzött buli volt 7 gyerekkel. Azért volt aki elszarja (bocsi) a bulinkat. A 7 gyerek elvan az udvaron játszának, nem csendesen, de nem is ordítva, mint akik jól érzik magukat 12évestől a 2 évesig. Valamelyik barom szomszéd, már tudom ki volt, beszólt a rendőrségre,hogy van vmi baj. Gondoljátok el a gyerkők kapun belül bicóznak, szaladgálnak és egyszercsak a nagy sötétben bevillant a rendőrautó.Persze falubeli zsaru volt az ügyeletes és megkért bennünket, hogy csendesebben legyük 1/2 10-kor. Még ha 10 után lettünk volna!!!!! Persze 10-kor már semmi nem volt, mentük aludni, mert a fiúk melóznak.
Szerintem sapka,kistakaró biztosan kell majd.
Jársz/jártok szülésfelkészítő tanfolyamra?Mi nem jártunk mert én már a 32.héttől a kórházban készültem fel rá annyi szülést láttam,hallottam.Sőt a kismamák már a pelenkázást,fürdetést... is megtanították mire megszültem.Szóval volt előnye is hogy sokat voltam a kórházban.
Saját lakásba költöztök?Talán épitkeztek?
1 éves korukig mi is egy szobában aludtunk.Megnyugtató volt úgy elaludni,hogy hallottuk a szuszogásukat.Ha felsírt vmelyik akkor meg gyorsan feltudtam venni és akkor nem keltették fel egymást.Az enyémek még 2 hónapig éjjel is ciciztek és csak oda vettem magamhoz (Ádámot szoptattam a Sárát az apuka cumisüvegből).
Kitartás hamarosan már te sem fogsz unatkozni :-)
VAn pénz b...meg!!! :-))) Nyugi már 1 hét eltelt szeptemberből, már csak 3 van + egy kicsi.
Motorkázás hogy megy ??, Azt nem értem, hogy tudsz mindenre időt szakítani, meló gyerkők du. vásárlások motorka??? Én most pangok, nincs kedvem semmihez.
Ja nem diliztem be hogy helyettük pakoljak , majd rájönnek ha nem akkor hozom a szemetes zsákot és söprök ,:D
Semmi sem olcsó a gyógyszertárt én is megjártam egy gyógyszer és egy krém és magneb6, kb 6e. most számoltuk össze a fizuból menyi maradt , hát ne mondjam és még mindig kell a fiamnak könyvre és stb, . Menyire lenne szüksége egy családnak , hogy nyugodtam éljen , mert én már nem tudom ?
Pedig még csak egy hét telt el a szeptemberből és hol van a hónap vége????:DDDD És megint megyünk vásárolni ?
te semmiképp sem pakolj össze helyettük.Előbb-utóbb észre veszik és szerintem van jó érzékük és összepakolnának. Nálam ez be szokott jönni, sőt már azt is elértük, hogy már szólnom sem kell és estére összepakolnak.
Hát csajok, uszodaszemölcsünk van. A kence rá, potom 5000 akárhányszáz Ft.Tegnap 5200-at hagytam a gyógyszertárba, vettem egy digitális lázmérőt 970- mert a régi bekrepált, Szonjának egy speciális testápolót, mert nagyon száraz a bőre(3355 Ft) meg augmentint vettem receptre amit ma vittem 1870Ft-ért. Most számolom, hogy a lázmérőt nem is számolták:-))))
Sziasztok!
Krisz köszi szépen:)A babaszoba még nem készül..októberre vagyok kiirva és nov december körül költözünk..most anyunál lakunk és egy szobába leszünnk a kicsikkel..ezt már probálom rendezgetni csak elég kicsi a hely..
Sziasztok végre előkerültetek ,
Betty jobbulást a gyerekeknek , jól kezdődik a hét , de az ismerőseim közül ti vagytok a negyedik család aki kidőlt az első héten .
Pumukli jó pihenést míg megteheted:DD
Krisz , ha nem vállaljuk ezeket akkor senki sincs aki csinálná , nekem meg fontos hogy a gyerekek a suliban is jól érezzék magukat , és ne keljen wc papírért szaladgálni , megy osztály pénzből és megvesszük és van , és jön a mikulás egy kis csomag , ha nagyok is várják , karácsonyi buli ,és még a többi az év végéig, .
Hogy érted hogy jobb -e a helyzet mire gondoltál , nyugodtan kérdezd meg.
Amúgy örülök hogy már péntek van nehéz volt ez a hét és a kezdés , tegnap meg szülő értekezlett volt, és még mindig venni kel dolgokat , agyamra megy délután megint vásárlás, és nagyon meleg is van itt nálunk .
Amúgy hol van Gyémántlány? eltűnt, remélem jól vannak ?
Ha nem lesztek jó hétvégét mindenkinek és szép napokat.
Szia!
Te és a Betty nagyon aktív anyukák vagytok.
Otthon már jobb a helyzet?
Szia!
Hát jobbulást nektek!
Mi nőtt szegényke fenekére?
További ajánlott fórumok:
- Szo/szó kezdetű szavakkal bővítsd a fórumjátékok listáját
- Ikres szülők, nagymamák beszélgessünk!
- Banki hitelesek Fórumja
- Debreceni ikres szülőket keresek tapasztalatcserére 2 évesek a lányaim!
- Miért nem jelenik meg a kedvenc naplóim között az újonnan irtak?És a fórumjaim is megálltak 13:40 percnél!!MIÉRT?
- Hol vannak a fórumjátékok?