Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Ikrek jegy szülötte főnök és nyilas beosztott fórum

Ikrek jegy szülötte főnök és nyilas beosztott (beszélgetős fórum)

2018. jún. 7. 07:44
Azóta eltelt egy hét, mi újság???
9. Érdekes73 (válaszként erre: 4. - Mókuska2012)
2018. jún. 4. 21:39
Ezt neked kell tudni hogy meddig lesz ehhez türelmed és a jó dolgok kompenzálják e ezt.
8. 12d083b51b (válaszként erre: 7. - Mókuska2012)
2018. jún. 2. 16:53

Ne keseredj el! Új dolgozó vagy, most még tesztel!

Ha most jól viseled ezt a szerintem "szándékos" útálatát, akkor még később talán éppen ezért leszel te a legkedvesebb munkatársa, mert tudni fogja rólad, hogy elviseled tőle a napi hangulat-változásait.


Ez most a "szándékosan útállak" oldala, de csak azért, hogy lássa, hogyan reagálod le! Nyugi, ne vedd komolyan, és főleg ne vidd haza! Rázd le magadról, mint kutya a vizet, vagy a bolhát, vagy akármit, és menj tovább úgy, mintha semmi sem történt volna!

7. Mókuska2012 (válaszként erre: 5. - 12d083b51b)
2018. jún. 2. 16:48
Akkor ez a kapcsolat sose lesz jó? Vagy ő rúg ki vagy én mondok fel? Egyenlőre próbálok mosolyogni a dologhoz, de ma miután hazajöttem nagyon magam alatt vagyok. És kihat a családra is a rosszkedvem. :(
6. globus (válaszként erre: 5. - 12d083b51b)
2018. jún. 2. 16:37

Sajnos, van ilyen, akinek semmi nem jó. Állandóan szapul, morog, elégedetlen. Ha szabadságra megy a dolgozó, visszatértekor órákig mantrázza, hogy "majd beleszakadtak a munkába", érdekes, szabi nem szakadtak bele? :) Akkor valaki mégis jól dolgozik. Sosem értettem meg, miért nem lehet megbecsülni a szorgalmas dolgozót. Miért az újaknak kell segget nyalni, magasabb fizetéssel csalogatni?

Ilyen főnökök sosem fognak "megjavulni", mert alaptermészetükből fakad az örökös elégedetlenség. Valószínűleg odahaza is zsarnokok, pocsék párkapcsolatban vegetálnak, mert képtelenek reálisan értékelni. Megérdemlik, hogy néha kapjanak rosszabbat, legalább megismerik.

5. 12d083b51b (válaszként erre: 4. - Mókuska2012)
2018. jún. 2. 16:19

Egyelőre nyugi! Most megy a teszt!

Először megnézte, hogyan reagálsz arra, ha kedves, és aranyos. Ezek szerint látja, hogy ösztönzőleg hat rád (rátok) és ez megnyugtatja.

Most azt nézi, mit tesztek, hogyan viselitek, amikor az útálatos oldalát mutatja (az ikrek másik fele!), és éppen úgy néz ki, mintha kiestél volna a szatyorból. Képes vagy-e elviselni? Képes vagy-e ugyanolyan intenzitással, pontossággal végezni a munkádat? Egyáltalán mit is teszel ilyen helyzetben?


Nekem is volt egy ikrek-főnököm. Azt olvastam valahol, hogy: képes önmaga viselkedését kívülről látni, mint egy külső szemlélő, és mindig annak megfelelő oldalát mutatni kifelé, ami a pillanatnyi érdekei szerint előnyös neki!!!


Nekem, mint gazdaságvezetőnek a képembe vágta: útálom a gazdaságisokat, ti csak viszitek a pénzt, semmi hasznot nem hoztok! És hiába is soroltam neki a plusz milliókat, amiket különböző pályázatokon, egyéb helyeken összetarháltam: ezért kapod a fizetésedet.


Nekem sohasem mutatta a kedves oldalát, pedig láttam, hogy tud olyan is lenni. Két évig bírtam, utána azt mondtam: ezek után útálj mást, ne engem!

4. Mókuska2012 (válaszként erre: 3. - Érdekes73)
2018. jún. 2. 15:38

én úgy érzem mindig a felé fordul aki épp kedves neki. egy időbe én voltam az mert gondolom újdonság voltam "friss hús". most már más a kedvenc.

hogy lehet azzal együtt élni, hogy utál és sose lesz elég jó amit csinálok ...???

3. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Mókuska2012)
2018. jún. 2. 15:30
Szerintem nem a horoszkóp a probléma. Ha utál és ezért ilyen veled akkor tök mindegy mit és hogyan és mennyit csinálsz sose lesz neki jó.
2. Mókuska2012 (válaszként erre: 1. - Mókuska2012)
2018. jún. 2. 15:27
.
2018. jún. 2. 14:37
Pár hónapja mentem vissza 3. gyermekem születése után dolgozni. De új munkahelyre hívtak. Örültem neki, mert végre a saját szakmámba dolgozok és jó a fizetés is, és ugye 3 gyerek mellett ez nagyon nem mindegy. Igen ám, de ez a munka hely extra furcsa. Sok dolog nagyon másképp működik, mások a szokások. Jó az ember alkalmazkodik, be illeszkedik. Eleinte a főnök igen kedves volt, az utóbbi időben viszont állandóan le vagyok... va, hogy ez sincs kész, az sincs kész stb. Pedig 3 ember munkáját végezzük ketten a kolleginával a belünk kilóg ezerrel teperünk. Azokon a melóhelyeken ahol eddig dolgoztam állandóan dicsértek, hogy milyen szépen, pontosan dolgozok, és mennyit mindent csinálok. Terhelhető vagyok. Most meg folyton megkapom.. Én nyilas vagyok a főnököm ikrek. Ikrekkel mindig is nehezen jöttem ki. Nehéz nekem őket elviselni. FOntos a munkahelyem szeretném megtartani, légyszi segítsetek, tanácsokkal, hogy viselkedhetnék vele szembe, hogy jobb legyen a kapcsolatunk. Köszönöm!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook