Így dominózom! (beszélgetés)
Úgy érzékeltem, ha a beváltott ajándék használhatatlannak tünik, akkor eldobva, nem von le pontot a gép, gondolom azért, mert mikor kaptad nem kaptál 1 pontos dominót a sorod építéséhez.
Nyithatod a következő ajándékodat.
Na azért nekem ez még egyszer sem jutott eszembe!:))))
Amúgy is ritkán kapok:((
Az ajándék zsákba macska,nem mindig jön ki jól a lépés:))
Azt már én is megtanúltam ,hogy nem jó felvenni ha tele a tálca,ha már túl késő van és nem maradok fenn sokáig,akkor sem jó,ha még sok DÓ van hátra....húh:)))
Na ide találtam sziasztok:))
Ma elég unalmasan telt domi ügyileg a nap,se egy joli,se egy fehér,se egy ajándék:((
Csak egy árva domim van a tálcámon,de nem aukciózom,mert a mai maradék három bőven felfér.
Mindenkinek tanácsolom:
Jelöld be kedvencként ezt a fórumot és könnyebb lesz idetalálni.
Gond nincs. Mostantól ne dobj el dominót! :-)))
Aukciózz. Vagy inkább vásárolj olyan dominót amivel be tudod illeszteni a meglévőket.
At tudom tanácsoni, hogy bízzál meg vele valakit, hogy felvegye a dominódat. Családtagot, barátot...
Ne vesszen kárba a 16 órási dominód. Erre az időszakra érdemes megváltoztatni a belépési jelszavadat és ha visszatérsz, visszaállítod az eredeti jelszavadat. Kérj meg valakit! :-)))
Én nagyon örülök a saját dominó visszavásárlásának egy pontért. Mert tudom, hogy nem megy kárba. Mivel megveszem már tuti, hogy megkapom érte a 2 pontot és mehet aukcióra, mert növeli az elaukciózott pontjaim mszámát.
Másnak is ezt javaslom: Ha az egy pontosok közt van a saját dominód és már az idő vészesen fogy, eltűnne a semmibe, vedd meg magadnak azonnal! Így nem lesz minusz egy pontod!
Nagyon örülök, hogy tudtam segíteni. Máskor is nagyon szivesen. Bátran kérdezzen mindenki, ha elakad. Együtt megoldjuk! :-)))
Erre is jó lesz a fórum! :-)))
A sorom végén 1-es dominó van.
A1=9/0 a többi üres
Jelenleg a pontjaim száma: 335
Aukción 9/2 egy pontosra vált majd 18:59, tehát itt lesz 2 órám rá, ha addig nem vinnék el, hogy az utolsó percekbe visszavegyem, hogy ne veszítsek rajta 1 pontot. Ilyen még csak egyszer fordult elő, hogy vissza kellett vennem a saját dominómat. Emiatt figyelem a vásárláskor "kapott" 2 órás megkötöttséget, hogy mikor jár le. Mivel 1 pontos dominót 06:52-kor tudtam venni utoljára máma, így a kötöttségem 08.52-kor lejárt. Szabadon vásárolhatnék, de nincs 1 pontos, majd az éjjel megint lesz.
Hajlandó vagyok arra is, hogy max 3 pontnál megvegyek valakinek dominóját, ha hirtelen beszorul az asztalán és szól, hogy nem tudja felvenni egyébként az új domonóját. Privibe jelezze, mert ha válaszolok, abból tudja majd, hogy mi a lehetőségem éppen akkor.
Nem egymás cikézésére hozta létre Ildikó ezt a lehetőséget, tehát ne tegyétek, ne bosszantsátok egymást, mert játszani jó, felszabadít, jó kedvre kell hogy derítsen. Privibe hívjad fel a figyelmet, ha valakinél valamit nem értesz, ott kérdezz rá. Ha valaki úgy dönt, hogy "nyilvánosságra" hozza azt maga tegye meg, más által privibe kiadott információt, itt csak beleegyezésével tegyetek közkincsé, megkérdezése nélkül ne. Ez nagyon fontos!
Jó dominózást kívánok minden csatlakozó dominózónak külön is.
Én amúgy így állok:
Pontszámod: 117. Ezzel 1650. helyen állsz a toplistán.
Eddig 204 dominót raktál le, 238 DominÓrával találkoztál, az aukcióra 9 dominót raktál, 24 dominót vásároltál onnan, 44 dominódat dobtad el, és 15 ajándékot váltottál be.
Köszöntelek a fórumon!
Örükök neki, hogy tetszik az ötlet. Megérkezik oszlej és beindul a nagy eszmecsere! :-)))
Üdvözöllek a fórumon!
Kaptál egy ajándékot! Lehet, hogy nem emlékszel rá!?
Jelenleg ilyen ajándékom van:
Beváltott ajándék!
A következő aukcióra felrakott dominóért nem vonunk le -1 pontot.
Jelenleg 74 pontom van.
Gratulálok szerintem jó lesz ez a fórum, legalább saját játékunkat is nyomon tudjuk követni.
Én nemrég kezdtem dominózni. Jelenleg így állok:
Pontszámod: 13. Ezzel 2943. helyen állsz a toplistán.
Eddig 29 dominót raktál le, 21 DominÓrával találkoztál, az aukcióra 2 dominót raktál, 9 dominót vásároltál onnan, 0 dominódat dobtad el, és 1 ajándékot váltottál be.
Jelenleg egy dominóm van, és szerintem még nem kaptam ajándékot, de már szeretnék!