Így dominózom! (beszélgetés)
Drága barátom. Változott a program. Nem 1/5-ös dominót kell venned, hanem 5/1-est.
Ugyan is megszavaztuk: a felső dominó jelenti az első számot, az alsó dominó jelenti a második számot. Ok!?
AKKOR MEGSZAVAZTUK. Te voltál az első aki reagált. Így megszületett az erdmény. Ezt hívják demokráciának :-)))
Az első szám jelenti a felső számot a dominón.
A második szám jelenti az alsó számot a dominón.
Nekem 7 eshez kell vánom ,az asztalomon
A1:1:2
A2:8:8
Azt szeretném kérdezni: Te előre az alsó dominókat írod, vagy a felsőket?
A1= alul 7 vagy felül 7
Ezt jó lenne tisztáznunk mindenkivel.
Kinek mi az első szám? A dominó alja vagy a teteje?
A sorod végén most 9-es van, pedig elötte 3-s volt. Lehet persze, hogy elöbbre tartanál ha a pontszámodnak veszed a háromszorosát, csak azt nem tudom egy nap alatt hogyan lehet megcsinálnod. :-)))
Így kell ezt csinálni, gratulálok.
Jaj: bocsánat! A lerakás előtt volt: Pontszámod: 869. Ezzel 235. helyen állsz a toplistán.
Ez van most: Pontszámod: 874. Ezzel 234. helyen állsz a toplistán
Látod: Neked jósoltam Jókert és Én kaptam. Pedig nekem a soromban is az utolsó Joker és az első dominóm is Jóker. Igy meg a A5 is. Imádom a Joker-t.
Mivel most az aukción van dominód, várnod kell.
Persze , hogy van, Aukción veszek 1/5- domit és mint dupla beépítem a soromba. Természetesen DÓ kaphatok 1/5-s domit, ha kettő van belölle az sem baj. Jelenleg nem jelent gondot a "tárolása".
Egyébként ez megint a multkori felvetésemet igazolja.
Megpróbálom, mert csak felizgattatok.:))
Sajnos nem tudom (nem figyeltem meg), hogy mit adott az óra nekem. De:
De:
A1 7/4
A2 9/7
A3 4/1
A4 4/4
Vásároltam most 2 pontért: 3/1, asztalom így tele lett és le tudom tenni az 5 darabos sort.
Így: Pontszámod: 869. Ezzel 235. helyen állsz a toplistán.
Na, ki mit kapott?
Én A5= Joker/8 gyorsan meg is fordítottam. Hogy mit csinálok 19 óráig azt még alaposan átgondolom.
Igen. Jó a kérdésed. Véletlenszerűség, logika, szerencse. Ez a három tényező tényleg létező dolog.
Na, hogy most mi itt pontosan ebben a játékban mivel is állunk szemben! Kifogjuk deríteni közösen! :-))) Ok?
Az előbb azt írtam ,hogy "mióta komolyabban oda figyelek és játszom a játékot",visszavonom:))
Ennyire nem veszem komolyan az egészet.
Persze persze, értelek!
Én is láttam hasonló eredményeket. Van egy pár kivétel. De általánosságba körülbelülről beszélve, mindenkinek esélye van, hogy a kapott dominói közül minden 20. ajándék. Én arra értem ezt, hogy nézve azokat a dominós társainkat akik már elérték a 3000. dominórát kb aránylag egyforma esélyekkel játszottak eddig.
145. lotta 1176 1786 506 349 172 2178 103
146. zsike50 1168 1631 345 344 122 1811 104
A fenti két sor ellentmond az elméletednek.
2178 dominóra 103 ajándék, ill. 1811-re 104.
Nem kekeckedni akarok, félre ne érts!
CSak engem is izgat, hogy véletlenszerűen kapjuk-e, vagy van benne valami logika :)
Megnéztem, s elemezgettem is a toplistát, bár nem vagyok statisztikus. :)
Ez véletlenszerű egybeesés is lehet. Szerintem semmi értelme nem lenne így, hiszen ezzel kizárnák hoxáék a szerencsét szinte teljesen.
Persze ez csak az én gondolatmenetem. :)
Szerintem a játéknak nem a szerencse a lényege, hanem hogy ki milyen taktikus.
-Az ajándékokat hogyan tudja jól kihasználni.
-Mindenkinek 8 dominó jut egy nap, hogy mennyit vásárol és hány pontért az rá van bízva.
-Na meg persze a türelem. A következő dominót megvárni, hogy mit kapunk. Mert lehet, hogy érdemes megvárni a következő DominÓrát és nem kapkodni megfontolatlanul.
Ez OK, értem.
Én nem dobtam volna el, kivártam volna, ill. inkább egy pöttyöst tettem volna aukcióra.
Hátha jó volt az az ajándék :)
Ez a zsákbamacska dolog az egyetlen izgalom ebben.
Nekem egyszer nagyon bejött. Pl. volt az, hogy megduplázhatok egy dominót.Másnap jött egy újabb ajándék :)
Naná, hogy azt dupláztam.