Így dominózom! (beszélgetés)
Szia Marcsikám!
Nagy szeretettel köszöntünk a fórumon Téged is és Mindenkit! :-)))
Ha van kedved leírhatod, hogy milyen dominóid vannak. Esetleg mire vágysz! Ha lehetne kérni mit kérnél! Na persze nem lehet kérni, de sose tudni, hogy kinek a kérését hallgatja meg a program! :-)))
Amit most kaptam ,ment a levesbe(aukció),maradtam annál amit már beírtam,talán a 23 órai jobb lesz:))
Nem igazán vásárolok,szeretem elhúzni a végsőkig,ha lehet,inkább a piacot használom pontszerzésre.
Sziasztok!
Itt vagyok én is, csak át kell olvasnom az előzményeket, mert nem tudom, hogy miről van szó nagyba!
A fele bejött:5/6-ot kaptam.A 2/3 beillesztve,van hely a 23 órásinak,ha alszom,akkor meg a holnapinak.
Jó szórakozást,szép álmokat!
Semkit nem szeretnénk rábeszélni semmire, mindenki vsak annyit közöl a dominózási szokásáról amennyit csak akar.
Azért 2/6 domcsit elfogadnád a 19:00 DÓ, ugye?
Sziasztok!
2/3, 8/9, 4/6, 4/4 3
Ezek a dominóim.Ne akarjatok rábeszélni vásárlásra,és arra se,hogy nyissam ki az ajándékom.Akkor jóban leszünk.)))
Én arra gondoltam, hogy melyik topplistán indultál a nagy igyekezettel. Mert Én az elaukciózott dominókat gyűjtöm. Most a harmadik vagyok. Cél az első hely.
Most ha nincs az aukción dominód, szerintem rakhatsz fel. Például a dupládat. A másikhoz meg vehetnél, hogy a Jokert beillesztsd. Így tudnád forgatni a többi dominót amit kapsz.
Olvadok :D))))
De világosítsd már fel sötét agyamat, hogy minek alapján lehet játszani még, mint jön a dominó vagy aukciózom, vagy vásárolok, vagy? Tágísd elmémet kérlek!
Nagggyon jó Évikém! :-)))
Tehát Te csak úgy dominózgatsz. Semmi elhatározás? Nagy cél? Na majd együtt közösen kitaláljuk ha akarod.
Én is örülök, hogy megtaláltad a fórumot. Te egy igazi cserfes dominós társ vagy. Olyan mint Én meg sokan mások. Zsák a foltját! :-)))
Életvidám vagy és lelkes, lendületes fáradhatatlan! :-)))
Honnan tudjam? Emlékszem Én rá? Azt mikor kell eldönteni? Lehet nővérkém Maruszja tudja, ő ismertetett meg a Hoxával is. De kideritem.
Örülök,hogy itt vagyok köztetek.
Üdvözöllek Évikém! :-)))
Na itt aztán lehet beszélgetni a dominókról. Én is örülök a fórumnak. Nem maradhat bennünk semmi gondolat, mert itt nyugodtan átrághatjuk a témát.
Van aukción dominód?
Vásárlási szándék? Esetleg kinézve egy 4/3-as dominó az aukción?
Évike, a topplistán melyik variációban indultál az előrehaladásban?
Halihó! Rátok találtam!!!
Nagyszerű ötlet volt ez a fórum.
Sajna lemaradtam a 16 órásiról, mivel festjük lányom szobáját, nővérkém meg nem nézett be hozzám.
Dominóim: 8/8,4/joker 3-as a vége, tehát várok mikor kapok jót. A jokeremet még hagyom pihenni van helyem.
411 pont 679. vagyok.
Ahhoz képest, hogy juniusban kezdtem elég szép eredmény, én elégedett vagyok.
Az Én dominóim:
A1= Joker/4
A2= 4/7
A3= 2/3 sárga
A4= 7/1
A5= Joker/8
És természetesen Joker-hez kell illesztenem a soromhoz! :-))) Így mindent lehet forgatni! :-)))
19 óráig döntenem kell, hogy mit csináljak. De már kigondoltam: aukcióra teszem A4= 7/1-et. Ide jöhet az új dominó.
Drága barátom. Változott a program. Nem 1/5-ös dominót kell venned, hanem 5/1-est.
Ugyan is megszavaztuk: a felső dominó jelenti az első számot, az alsó dominó jelenti a második számot. Ok!?
AKKOR MEGSZAVAZTUK. Te voltál az első aki reagált. Így megszületett az erdmény. Ezt hívják demokráciának :-)))
Az első szám jelenti a felső számot a dominón.
A második szám jelenti az alsó számot a dominón.
Nekem 7 eshez kell vánom ,az asztalomon
A1:1:2
A2:8:8
Azt szeretném kérdezni: Te előre az alsó dominókat írod, vagy a felsőket?
A1= alul 7 vagy felül 7
Ezt jó lenne tisztáznunk mindenkivel.
Kinek mi az első szám? A dominó alja vagy a teteje?
A sorod végén most 9-es van, pedig elötte 3-s volt. Lehet persze, hogy elöbbre tartanál ha a pontszámodnak veszed a háromszorosát, csak azt nem tudom egy nap alatt hogyan lehet megcsinálnod. :-)))
Így kell ezt csinálni, gratulálok.
Jaj: bocsánat! A lerakás előtt volt: Pontszámod: 869. Ezzel 235. helyen állsz a toplistán.
Ez van most: Pontszámod: 874. Ezzel 234. helyen állsz a toplistán
Látod: Neked jósoltam Jókert és Én kaptam. Pedig nekem a soromban is az utolsó Joker és az első dominóm is Jóker. Igy meg a A5 is. Imádom a Joker-t.
Mivel most az aukción van dominód, várnod kell.