Igazi "kos" vagy? (beszélgetés)
Szivembol szoltal!
En annyira KOS vagyok,hogy kivulrol latszik,ha esetleg vki vmit tud a kosjegyuekrol... :-(((
Na én nem osztom a véleményed.Igazi kos lévén fejjel megyek a falnak...könnyen robbanok és akkor jaj annak aki csitítani próbál.
Nyílt őszinte vagyok ,és nem bírom a gerinctelen embereket.
Ez igy igaz ! A KOS a legjobb jegy az összes között :)
Mert a hibak eltörpulnek a sok kivalo tulajdonsag mögött :)
Ebben igazad van!Nem csak rossz oldala van a kos embernek!
Segitőkészek,önfeláldozóak és tűzbe mennének a szeretteikért akkor is amikor más már felad mindent!!
A barátaim szerint megbizható igaz barát vagyok!És ezt nem én mondom hanem ők!
De , tudunk csak nagyon gyorsan szamolunk :)
Arrol senki nem irt hogy , mi van akkor ha a kost bantjak meg ? !
Nem hinnem hogy , szep dolog buzeralni 1-kost evekig ! ? Csak azert mert idönkent begorombul !
Van olyan kos ismerösöm aki hetret görnyedve jar , csak azert mert minden lehetö alkalommal fölhanytorgatjak neki , hogy 1-szer 10-evvel ezelött kikelt magabol ! Arrol nem szol a mese hogy , milyen segitökesszek,egyutterzök,odaadok,aldozatothozok tudunk lenni ! Ez alltalaban termeszetes mindenkinek !
"Sokszor kimondok olyat is, amivel megbánthatok másokat, úgymond előbb beszélek és csak azután gondolkodom. Stílusom sokszor nyers, de legalább őszinte."
Juj!!! Én is,szó szerint.De akik igazán ismernek és szeretnek, meg is bocsátanak.Ez a szerencsém.
:DD
Sziasztok kosok! :)
Én is a kosok táborát gyarapítom.
Ha említenem kéne néhány dolgot, akkor pozitívum pl. hogy akaratos, önfejű, maximalista, kitartó vagyok.
Negatívum sokkal több van. :) Hirtelenharagú, olykor agresszív vagyok, egyáltalán nem jellemző rám, hogy érzékeny lennék, sőt, mondhatni úgy is, hogy a könnycseppek egyáltalán nem hatnak meg, illetve csak akkor, ha gyerekekről és valódi fájdalomról van szó. (pedig már próbálkoztam néhányan sírással meghatni, sikertelenül).
Sokszor kimondok olyat is, amivel megbánthatok másokat, úgymond előbb beszélek és csak azután gondolkodom. Stílusom sokszor nyers, de legalább őszinte.
Mi az amit negativnak latsz 1-kosban ?
A kos az , az amit latsz , hallasz ! Van ettöl sokkal rosszabb is , nem ?
Ez a mondas olyan talalo ; "En nem ezekert mondom,hanem mert igy erzem!" Mert ez a KOS ! Amit olyan jol leirtal 1-mondatban :) En meg csak annyit fuznek hozza hogy ; En nem ezekert vagy azokert mondom,erzem,cselekszem..... stb.... HANEM MERT IGY ERZEM es NEM MASKEPP ! Es ezt az egyszeru tenyt olyan nehez mas jegyeknek megerteni ! Ugyan miert ?..... Mert itt lehet 1-kost verig serteni !
NOA!
Gyönyörű a kerted, meg ahol laksz! Ha nem titok, merre van?
Ezt ma kaptam:)
KOS - A vakmerő
Energikus. Vállalkozó szellemű és természetes. Magabiztos és lelkes.
Vicces. Szereti a kihívást. NAGYON türelmetlen. Néha önző .
Lobbanékony (könnyű felmérgesíteni). Lendületes, szenvedélyes és
éleseszű. Társaságkedvelő. Hamar elveszti az érdeklődését - könnyen
unatkozik. Egoista. Bátor és rámenős. Lehet belőle tornász vagy
atélta
További ajánlott fórumok:
- Megint egy karácsonyi téma: Műfenyő vagy igazi? Miért vágunk ki ennyi fát? Megéri?
- Hogyan találd meg az igazit avagy a társkeresés anatómiája
- Mű, vagy igazi fenyő lesz a karácsonyfád?
- Honnan tudom, h jósló vagy igazi fájásom van? Kb 10 perces rendszerességgel jönnek de egyáltalán nem elviselhetetlen. Menjek a kórházba?
- Anyagi jólét és igazi szeretet vagy fiatal szerelem?
- Mit tennétek, ha egy barátod azt mondaná neked, hogy várj rá, mert neki te vagy az igazi, csak most előszőr ki akarja szórakozni magát?