Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Lányok! Próbáltátok már ezt az étrend kiegészítőt?
Jókat olvastam róla, de nagyon húzós az ára...
Bár ha tudnám 100%-san hat, akkor nem sajnálnám rá a pénzt...
En is elviszem hathga a segitsegere lesz.
Nagyon kivancsi vagyok mit mond majd Neked.
Szyl jo feloled is hallani.:)
En jovo het kedden megyek dokihoz. Remelem nem lesz tul keso. De csak kedden meg csutortokon rendel.
Elviszed a gorbedet is?
Virag biztos kenyelmesebb a terhesnaci.
Ja egy valamit szedek ebben a honapban dm-es terhesvitamint.:)
Hát a ciklusom még semmi extra, nemrég múlt el...
Pénteken megyünk a dokihoz, gondolom rámnéz ultrahangon, de még akkor nem lehet sok minden, jövő kedd körül lenne ovum..
Szia! Megvagyok. Egesz este fejfajas+vagy 10* kimentem pisilni. Hanyinger meg van de nem annyira mint 2 hete. Vettem a brendonban kismama gatyot :) . Allandoan ehes vagyok. Este meg a hasam is feszitett, szerintem novogetunk. Talaltam ammoniamentes hajszinezot. Loreal casting. Kicsit sotetebb szoke de jo lesz :)
hogy all a gorbed?
Sziasztok!
Jó reggelt!
Próbálok visszaolvasni kivel mi történt, tegnap csak este értem haza, és a héten is ez vár rám.
Annamari!
Sajnálom, hogy nem sikerült, pedig reménykedtem...Valószínű, hogy progeszteron hiány lesz. Ha a dokihoz el tudsz legalább menni, és elmondod a tüneteket, lehet, hogy ír fel Utrogestant...ki kell próbálni...
Virág!
Hogy vagy? Nekem is fájt tegnap a fejem..most is kicsit..
Pöttöm!
Drukkolok!Remélem lesz még egy kismamánk...
HOlnapután megyek dokihoz, kíváncsi vagyok mit mondd...
Jövőhéten ovu...meglátjuk..
A hom mult szerda ota magas, vagyis akkor kezdtem el nezegetni, elotte nem tudom magas volt-e. Viszont szedem a gyulladascsokkentot kettesevel es a hom meg sem mozdul, ugyhogy valoszinu nem a fogam csinalja.
Annamari ismerem ezt tesztet, vasarnap azzal teszteltem de semmi. A hasam valtozatlanul fajdogal, nem allando de megmutatja magat hebe hoba. Ez nem baba lesz hanem mensi szerintem, remelhetoleg meg a heten. Ha mar kesni akar legalabb sokat ne kessen :)
Sziasztok!
Annamari nagyon sajnalom. :( A progi potlas jo otlet nagyon, hatha segit.
Pottom sajnalom, hogy nega a teszt. Nekem pl nem mensi elott, hanem alatta esik a hom le. Viszont nalam mar egy ket tized eses is mensit jelez. Egyebkent lehet a fogad miatt magas a hod.
Most jut eszembe, hogy te nem is Magyarországon vagy... :)
First response nevű tesztet nem tudsz venni? Az nekem nagyon szimpatikus, csak itthon nem lehet kapni. Kerestem mindenhol hátha tudok rendelni, de sajnos nem.
Érzékeny is ráadásul. Próbáld meg azzal!
[url= [link]
Itt ilyen ez a teszt :) nem gondoltam volna hogy van elteres! Nem tudok sajnos olyan tesztet venni mert itt nincs :(
Használtam már ilyen tesztet 3x. Az utolsó egy hibás teszt volt. :)
Elvileg azt mondják nagyon érzékeny, sok jót olvastam róla, de hát mindegyikben van hibás. Szerintem próbálj meg egy hagyományos tesztet, mondjuk facellét. (Rossmannban kapható)
A digitalis clearblue-t hasznaltam:
Hat en mar tenyleg nem tudom, erzekenyseg ide vagy oda, ha itt baba lenne azt mar mutatnia kellene a tesztnek szerintem :(
Nekem nem jön belőle semmi. :)
Ma megpróbálom felhívni a dokit, hogy hogyan megy ez az egész. Ha ebben a ciklusban már nem is, de a következőben megpróbálom végigcsinálni a vizsgálatokat. De mivel nem pontos a mensim, így elég nehéz lesz. Előző hónap 32 napos volt, a mostani meg 29. Lehetetlen úgy megcsinálni a beosztásomat, hogy több napig ne dolgozzak és készenlétben legyek...
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban