Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól! (beszélgetés)
Helló csajok! Én már egész jól vagyok!
Hogy telt a napotok? Velem semmi extra.
Ok kiprobalom....:) koszi a tanacsot..:)
ti hogy vagytok?
Hagymatea =PPPP
Nekünk szorgalmasan, házat terveztünk =) Nagyon jól haladunk csak lassan ki kellene számolnunk, hogy hol is állunk anyagilag... mennyi van, és mennyinél tartunk...
Szia:)
Jobbulást neked:)
Én meg vagyok köszi! vagyis nem tudom:) Jól is vagyok meg nem is:) Priviben megírhatom neked mi a bajom??:)
Sziasztok!
Nekem is jól telt a hétvége, viszont a megfázásból nem sikerült kijönnöm!
Ti hogy vagytok?
Sziasztok!
Na úgy látom, mindenki hol itt volt, hol ott, én is páromnál voltam, szóval... =P
Remélem, jól telt a hétvégétek =)
Sziasztok...en is csak bekoszonok..hamarosan indulok a baratomhoz...egesz heten nem lattam...
a hetveget ott toltom...kellemes hetveget nektek
pussz :)
Sziasztok! Mindenkinek jobbulást kívánok! :)
Most csak beköszöntem, mert nemsoká indulok Pestre, úgyhogy nem nagyon leszek a hétvégén, de ti beszélgessetek sokat, majd visszaolvasom!
Ja és gyógyuljatok meg! Szép hétvégét! :)
Sziaztok:)
Én ma voltam dokinál, de semmit nem értettem, mert latinul beszélt:) Úgyhogy nem tudom mi a bajom:( Kaptam 2 gyógyszert, az egyik az köhögésre, a másik, nem tudom mire jó. Ma még mennem kell fogdokihoz is:S! Nem akarok menni:) Tomimat is régen láttam:'(
Jók legyetek:)
=)
Az tuti =) de legalább nem fájt =)
Na én pont a másik műfajok nyomom most már =P
Azért vigyázz magadra! Igyál cickafark teát, az segít, de azért menj dokihoz is =)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Csak úgy beszélgessünk
- Mintha átok ülne rajtam.. Van itt még valaki, aki olyan végtelenül szerencsétlen mindig a párkapcsolatok terén, mint én? Beszélgessünk!