Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól! (beszélgetés)
Szia! Én általában szombatonként ilyen tájban soha nem vagyok itt található.
Hogy vagy?
Na az én angol tesztjeim anno mindig övön aluliak lettek, élesben meg tök jól megcsináltam =P
De azért megy a drukk
Köszi!
Épp most csináltam meg egy tesztet. Elég tűrhető lett.
huffff
Hát hallod! Bazi nagy kalappal!
:)
Német középfok.
Miből próbavizsgázol?
Ja, hát kérem... ott délen jó idő van =P üdvözlöm az oroszlánokat meg a zebrákat =DDD
:D Na de mondom, hogy voltam kint reggel. :)
Most is nyitva van az ablak és nem fázom. De azért nem süt a napocska. :( Szerencsére csütörtök szabadnapom, nem kellett korán reggel a hidegbe kisétálnom a buszhoz. Viszont tanulni kellene, mert holnap próbavizsga. :(
Jártam... most van párom, de még tegnap táncoltunk egyelőre először együtt, meg hát majd kiderül, mennyire tetszik neki.. esetleg következő évadban, mert Pesten van párom, de... =P na mindegy...
Jaaaaaaaaaaa, kérem, szobából itt is jó idő van =DDD
Itt nem. Egész jó idő van. Bár még nem nagyon voltam kint, csak reggel néztem ki egy kicsit. Viszont még este elég hideg volt.
Akkor biztos jól megy a tánc. :) Versenyekre jársz?
Amúyg 2éves korom óta, komolyan 2éve...
Jaja, itt esik a hó... ott nem?
Havazás?
És mióta táncolsz amúgy?
Így ülve nagyon jó =DDDD
Most a másik is fáj, de az a havazás miatt =( ilyen ez a táncos élet =S
Hát jah, este sokáig tanulok, meg nyújtani is kell, gyakorolni, így valóban eléggé későn fekszem, reggel kelni tanulni... ma csak felkeltem 3kor, DE ez az uccsó nap, este 8-9kor fekszem, és reggel 1/2 5ig fel sem kelek... =DDD
Képzeljétek, lementem tegnap spárgába, és amikor ki akartam nyújtani a spiccem, kiroppant a combnyakam =( Ennek meg van az előnye, h többé, ha roppan sem fog fájni =) hátránya, h nem nagyon tudok egyelőre ráállni a jobb lábamra =(
Köszi!
És miért kell annyira korán kelni? Gondolom este is későn kerülsz az ágyba. Szörnyű lehet! :( És hogy döntöttél a holnappal kapcsolatban?
Nekem amúgy ma egész jó napom volt.
Sziasztok!
Na, majd kérek beszámolót, hogy milyen volt a tea =)))
Piroo, örülök, hogy jobban vagy =)))
Nekem ez volt a héten a 2. nap, h 3kor kellett kelnem, még egy ilyen, és meghalok, pedig lesz még ilyen... most azon agyalok, a holnap reggelt csak kihagyom, mert ma ugye zsinórban lesz 5 táncórám elméletileg, ha jön a srác tényleg, akkor ugye be kellene menni párosra is, szóval lehet jobban járnék, ha holnap reggel tanulás helyett inkább aludnék...
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Csak úgy beszélgessünk
- Mintha átok ülne rajtam.. Van itt még valaki, aki olyan végtelenül szerencsétlen mindig a párkapcsolatok terén, mint én? Beszélgessünk!