Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól! (beszélgetés)
=(((
Én szerencsére csak 3ig vagyok... 5-től edzésem lesz
=DDD
Az biztos =))) én is azzal harcolok... már az étvágyammal...
regen Atletikaztam...hobbi szeruen.....aztan kosatraztam hobbi szeruen...de ma mar egyetlen sport lemenni a hegyen a baratomhoz...s feljonni a hegyen...
EN sajnos ilyen termeszetu ember vagyok...sosem volt etvagyam...vagyis esetleg ritkan..latom hogy sovany vagyok..s akkor stresszelem magam...mondjuk a magassagomhoz...151 cm nem annyira sovany...de muodne 46 al is...meg kene hizni..kicsit....
Mert sajnos ritka ha van etvagyam...:( voltam en 46 is akkor sem voltam kover....de mivel nincs etvagyam fogyok..szedek ilyen etvagy csinalokat...de szerintem nicns sok hatasuk...de lehet ez az nalam vmi ilyen betegseg..mert kicsi bebi koromba sem szerettem enni...4 honapig perfuzioztak akkor is...;( vmi a vesemmel kapcsolatos...volt akkor...
Szeretnek tobb kg lenni...de nem megy,,,;(
Morning =)))
Piroo jobbulást az ujjadnak =)
Zizicsaj, ki az a Tomi? *szemöldökfelvon, vigyorog*
Justme, engem a fejem miatt néznek annyinak =DDDD
Jujj:(
Velem is volt már ilyen, csak én a kapuval jártam így! Azt hittem eltört, mert nem tudtam behajlítani az ujjam, de anyummal elmentem a dokihoz (ez kb 5-6 éve volt), és megröntgenezték. De csak megzúzódott:( Az se volt kellemes:(
Jobbulást az ujjadnak:)
Velem nem sok minden, ma kaptam egy 4est környezetvédelemből:) Angolból megúsztam a felelést:) Dupla tesink volt, de a második órán visszaöltöztem, mert fáztam:),utánna kimentem a dohányzóba, és ott volt ♥Tomi♥ is. Egyből felmelegedtem:) Mostmeg olyan álmos vagyok, és nem tudom miért:(
jujj..az nem jo tegyel ra hideg vizes borogatast...
hosszu ez a delutanos het...
Sziasztok!
Képzeljétek rácsuktam a kocsiajtót az ujjamra. :( Nagyon fáj(t), olyan kis ügyetlen vagyok.
Veletek mizu?
=)
Tudod, sokan tizenévesnek gondolnak, na aztán jönnek a nagy meglepetések, amikor megtudják, mennyi vagyok valójában, dehát van ilyen... =)
Hi mindenki! =))))
Azt hiszem, ide még beférek korügyileg =P
Az a lényeg:)
Barátnőd hogy van?
Én is úgy várom a hétvégét:)
Nem tudom hogy lesz e buli, lehet hogy nem sok kedvem lesz menni, majd meglátom:)
Szia!
Én még soha nem síeltem, viszont jégkoriztam már és az nagyon jó, gondolom a síelés is hasonló. :)
Hát a vasárnap elment, a buli után kicsit nyomott voltam és hát mint már Jázminnak is írtam a párommal sem úgy sikerültek az utolsó "percek" ahogy elgondoltam.
De ma már minden ok. Holnap már kedd lesz, mindig úgy várom a hétvégét.
Akkor lesz buli ezen a héten? :)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Csak úgy beszélgessünk
- Mintha átok ülne rajtam.. Van itt még valaki, aki olyan végtelenül szerencsétlen mindig a párkapcsolatok terén, mint én? Beszélgessünk!