Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól! (beszélgetés)
Én nem voltam sehol. ahol lakok nincs normális szórakozóhely:S
És te voltál/voltatok?
Nincs meleg:) egy icipicitén is fázok. Mit foksz reggelizni?
Én is jól vagyok köszi:)
meg vagyok(fagyva), és tudnék még aludni
amúgy jól, várom , hogy reggelizhessek végre:)
és te?
sziasztok:)
szia
Sziasztok!
Zarahell mikor lesz a találkád a pasival?
Most lesz az 1 éves évfordulónk.
Még messzebb van az összeköltözés, de valószínű, hogy itt nálunk, vagy legalábbis nem messze innen(pénzügyfüggő)
Hát elég nehéz így, hogy ennyire messze vagyunk egymástól, picit feszültebb is a légkör a kapcsolatunkban. Ha együtt vagyunk sosem veszekszünk, de ha csak így tudunk beszélni, akkor heti egyszer azért összekapunk valamin(bár igaz, hogy ez kb 2 percig tart csakXD---gyors a kibékülés:D)
És mióta vagytok együtt? Hol fogtok lakni, ha összeházasodtok? Azért ez nem olyan egyszerű ilyen nagy távolsággal, nem?
Már megint akkor jöttem, mikor senki sincs itt! :)
Mindig beletrafálok.
Nekem is távkapcsolatom van, már több mint 3 éve.
Mi 180 km-re lakunk egymástól, de szerencsére minden hétvégén találkozunk, csak kivételes esetekben nem, mint pl. most, mert pénteken szigorlata lesz. Ilyenkor támogatnom kell.
Ő gondolta, hogy az, ezért először azt gondoltam, hogy esetleg csak miattam akarja megkérni, de azt mondta, hogy ennek semmi köze hozzá.
250 km-re lakunk egymástól, és most januárban nem jön, mert spórolja a pénzt, gondolom pont erre az alkalomra.
Alvin és a mókusok
Szex és New York
Indiana Jones
Mamma Mia
Ebből csak az Alvin és a mókusokat néztem meg. Az jó volt, az nagyon tetszett. A szex és new yor-kot csak az elejéig láttam, mert anyum nem volt rá kíváncsi:)
Jó napom volt:)
Fél 11 kor keltem fel, kicsit tvztem, kicsit gépeztem. Elmentünk DVD-t hozni a kölcsönzőből, és most meg itt vagyok:)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Csak úgy beszélgessünk
- Mintha átok ülne rajtam.. Van itt még valaki, aki olyan végtelenül szerencsétlen mindig a párkapcsolatok terén, mint én? Beszélgessünk!