Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól! (beszélgetés)
Na, akkor nem vagyok egyedül.. Én nem könnyezni szoktam, hanem bőgök, mint egy csacsi, aztán röhögök, hogy milyen hülye vagyok, hogy így bőgök. :)
A múltkor a moziban sikerült meghatnia egy filmek, negyed órát ült velem még ott a film után az ismerősöm, mire sikerült megreguláznom magam. :)
Az egyedül nem megy című film volt!
Hát, igen. Ezt én is tudom sajna. :(
Mindegy, örülök, hogy látom így is, úgy is! :)
9 éves rákos kislány, aki olyan bátran viselte, hogy a hülye Housedoki azt hitte, hogy vérrög van az agyának abban a részében, ahol a félelemközpont van. Pedig nem is ott volt.
Ez így más, mert nem lehet elmesélni, de meghatott a kislány bátorsága, pedig tudta, hogy 1 éven belül meghal.
nekem sikerült megismerni:Phihi
és semmi gond, azzal, amit mondtál
a másikra pedig: nekem a nőkkel nincsenek tapasztalataim, de miután 3 pasi játszotta el velem, hogy eltűnt, egy 3 napra, egy 1 hónapra, egy pedig egy egész életre... háááát nem a legjobb a váleményem róluk
Ilyenkor sokszor jobban esik egy baráti beszélgetés. De ha meglátogat, akkor majd meglátod mik a szándékai.
És ki tudja, lehet, hogy a későbbiekben majd, mint nőhöz megy, de én azt mondom veszélyes a friss sebekkel játszani.
hát igen, szívből jött, ha 1 hónapra kimegy Bécsbe legalább egy telefont megereszthetett volna előtte, hogy ez van, de annyit sem, testvérétől is csak annyit tudtam meg, hogy nincs otthon, és nem is lesz...
Egyik pasi szemetebb tud lenni, mint a másik
még jó, hogy vannak kivételek
Köszi! Ezt olyan jó hallani!
De azért nem.. :(
Furcsa a női lélek, -lehet, hogy ti nem így vagytok vele- de ha nem pattintott volna le régebben, akkor most nem érdekelne ennyire.
teljesen érthető:)
nekem még nem volt ilyen, csak hogy a pasim 1 hónapig nem keresett, majd visszajött, hogy hogy is vagyok, mondom ahhoz neked már nem sok közöd van...
másik pasi később ezt 3 nappal játszotta el, ő is kérdezte: van valami mondanivalód, mondom nincs, ennyiben is maradtunk...
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Csak úgy beszélgessünk
- Mintha átok ülne rajtam.. Van itt még valaki, aki olyan végtelenül szerencsétlen mindig a párkapcsolatok terén, mint én? Beszélgessünk!