Hosszú, makacs láz (beszélgetés)
Nem tudjak biztosan h vírus meg az orvosok se csak gyanítják.hetfon azt mondtak hogy lehet a fog is.pentekre mar labort csináltak.ha az orvos se tudja biztosan ,en végképp nem.nalatok h derült ki h vírus es h milyen vírus?es harom hétig nem kapott gyógyszert?magatol elmúlt?
en is biztos falnak mennek.plane így,hogy meg beteg se nagyon volt eddig,antibigyot meg nem kapott,a kupot azt se tudtam h kell felrakni ,mert meg sose kellett.sajna mar en is es a gyerek is bele jöttünk:(nem voltunk meg így,lehet ezért meg ijesztobb:(
Ne ijedt meg annyira a láztól!
Azt kell tudni minden esetben, hogy nem más okozza-e a problémát, mint vírus.
Az én fiam egyszer elkapott egy olyan vírust, amitől 3 hétig volt 39 fokos vagy azt megközelítő láza, és csak nagy ritkán vitte le a lázcsillapító és a hűtőfürdő is. Azt hittem, megbolondulok. De annak a vírusnak sajnos ilyen tulajdonásga van, amint utólag elolvastam.
Igen az orvos us mondta h várják meg a 38 át h láz kidolgozza.mar ugy csinálom,eddig azert adtam mert amikor eddig lazas volt(nem túl sokx)a nuri 15 perc alatt levitte,most meg1,5 óra kellett hoza.es ettől eléggé megilyedtunk.
Koszi az infót ezt az ugrál=vírus dolgot nem tudtam,ez is megerősít kicsit
37,5-nél én még nem adnék lázcsillapítót. Ha tényleg vírus, a láz öli a kórokozókat.
A láz "ugrálása" többnyire vírusos megbetegedésnél jellemző.
Mit jelent az, hogy nem vártátok meg, hogy 39 legyen? 4 óránként lehet csak beadni lázcsillapítót.
Ugrál a láza vagy folyamatos?
Sziasztok
Nem volt túl magas a crp azt nondta azert nem fekteti be es azert nem ad gyógyszert
A süllyedése asszem jo volt
Hufyuti fertőzés nem 2x volt vizeletteszt plusz levettem a pellust es figyeltem sír e?de nem.ja a pisi ok volt.
Nem egyfolytában 39 fok,mondjuk vszinu azert mert nem vártuk meg h annyi legyen óránként keltunk hozza es mertük.tnAp mar nem kellett kupot adni,csak nurit 2x akkor 38 át mertzem.igen nincs más tünet csak láz!mas is volt így?esetleg ami feltűnt h olyanokat pukiz mint egy felnőtt.esetleg a hasa?csak talalgatok.igen kell menni hétfőn kontroll labora,de megvagyok ijedve.
6 nap láz soknak tűnik vírusfertőzésnél ilyen kis gyereknél.
Most mennyi a láza? Valami mástól is lehet gyulladás nemcsak vírustól! Azt azért ki kellene vizsgálni, ha még mindig magas a láza.
Mennyi a süllyedése?
Kérdés az, hogy milyen magas? Írod, hogy volt 39,5 is, de csak egyszer? A többi alkalommal mennyi?
"Csak" láz a tünet? Hasmenés? Fájdalom? Nátha? Köhögés?
Ha van egyéb is, akkor lehet valóban vírus, amire tényleg nincs gyógyszer, de azért lehet neki adni torkfertőtlenítőt, gyomorfertőtlenítőt, diéta, sok víz, stb. Lázát csillapítsd és ha a láza nem megy lefelé, akkor hétfőn megint doki vagy akár ma ügyelet!
Sziasztok!
Segítséget szeretnek kérni.22 honapos a kisfiam,es egyáltalán nem beteges típus.miota megszületett a 2.uveg nurofenunk fogyott el most,kupot meg sosem kellett adni ,ám most hétfő óta lazas,vittük orvoshoz ,először fogzast mondtak v vírus.tnap csináltak labort,ami gyulladást mutatott.persze az orvosunk szabin van,a helyettes azt mondta vírusra nem ad antibigyot mert az csak bacira hat,vírusra nem.csillapitaam a lázat es kész,hétfőn kontroll labor.en mondtam h nagyon megvagyok ijedve,mert azert ez mar 6 napja tart es volt 39,5 is.de o azt mondta o se csinálna mást ha befektetne(o ügyelt a kórházban us)
Volt mar más is így?tenyleg magátol elmúlt a láz?es ilyen hosszú idő utan ?vagy más orvos adott vmit?megnyugtatna ha van vki nek tapasztalat
Bocs ha nem válaszolok,lehet csak hnap ,akkor elaludtam:)
További ajánlott fórumok:
- SZÓLÁNC rövid és hosszú magánhangzókkal - egy rövid, egy hosszú:)
- Milyen káros hatása lehet a védőoltásoknak hosszú távon?
- Csináljunk egy hosszú szóláncot melléknevekből, az utolsó 2 betűvel folytatva
- Van olyan jegy, akivel egy skorpió nő hosszú távon együtt tud élni?
- Szerinted milyen étrend kell ahhoz, hogy hosszú és egészséges életed legyen?
- Mi kell egy hosszú házassághoz?