Hosszú hajú férfiak. Pro és kontra. :) (beszélgetés)
Az én férjem rendelkezik mindazon tulajdonságokkal, amikkel én nem, szoktam is mondani, hogy összecserélte a természet a kettőnk pakkját :))
Többek között neki csodálatosan szép, hosszú, sűrű fekete haja van, hozzá nagy, hosszú fekete szempillás kék szemek...Egyáltalán nem néz ki sem lányosan, sem bu..zisan, nagyon is férfias jelenség. Nagyon szeretem a haját.
Bocs, ha megsértettem valakit, de én azt vettem észre, hogy valóban ez a néhány véglet létezik.
Vagy túl lányossá válnak, vagy túl ápolatlanná. Azok a pasik, akik férfiasak sosem növesztik meg a hajukat. Én legalábbis nem találkoztam olyannal:)
Hosszú és hosszabb haj között van különbség. Ha egy pasinak hosszabb a haja és azzal még férfias marad, akkor legyen, de egy semmilyen hínárszerű hosszú haj nőnek sem szép, hát még pasinak.
Nem jött össze még álmomban sem! :S
De nem adom fel,már alig várom az estét! ;)
"elment"-igen,ez a jó szó! :)
Sokszor sokfelé,de legalább még most is élvezi! ;)
Én ezzel nem értek egyet, hogy lányokká és bohóccá válnak.
Egyedül abban az esetben, mikor valaki már erősen kopaszodik a feje tetején, de hátul mégis meghagyja hosszúra a haját.
Nekem nem jönnek be a hosszú hajú fiúk. Nagyon gáz. Fiatal korban lányokká válnak, idős korban pedig bohóccá és ápolatlan a hatásuk.
Valaki belinkelt egy vörös hajú fiú képet. Hát az a fiú is nagyon béna. Tuti, hogy meleg. És ebben az esetben tök mindegy, hogy van olyan nő, akinek tetszik...
Pont tegnap este neztem egy Gigolokrol keszult valosagshow-dokumentum film szeruseget,es abban volt egy nagyon helyes,Idian tipusu srac hosszu hajjal.Neki nagyon jol allt.
Szerintem ez csak karakter kerdese,mint minden mas is.Noben is van akinek jol all a rovid haj.Ez kb. olyan.
"Loknis vagy hullámos, vagy akár göndör,
Mert NEM vagyok jól a kopasz fejbörtöl."
Haja Don
Fiatal kezemmel simitom a hajad,
Fiatal eszemmel iszom a szavad.
Ifjonci véremmel szenvedélyeskedek,
Veled én szívből szerelmeskedek.
A középkorúvá érve dicsérem frizurád,
Remegve érintem angyali stilusát.
Ölellek forrón, kincsem hajasbabám,
Simitom vágyunk ringatozó taván.
De őszre már ritkul, fakul a koronád,
Az élet ily ormótlan, mutatja tomporát,
Nehezen nézlek tar pusztaságba,
Hogy maradtam itt ritka butaságba?
Az idő kegyetlen, s minek áltassalak?
Csináltass parókát, hogy kivánhassalak.
Loknis vagy hullámos, vagy akár göndör,
Mert vagyok jól a kopasz fejbörtöl.
Kapjunk hajba vénként, vagy akasszunk bajuszt!
Este tangát vegyél, meg hizzá szexi mamuszt.
Szedjük ráncba egymást, aszalt gyümimódra,
S valljunk szerelmet a régi emlékeket váltsuk új valóra.:-)