Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Honnan tudom, hogy biszex vagyok? (beszélgetés)
Hát tőled biztos nem fogja! pffff..
A kinézet nekem nagyon nem számit,csak vékony legyen.
ha nekem ilyen barátnőm lenne, de jó lenne!!
itt nem egyetérteni kell, olvasd el a bázis kérdést!!!!
honnan tudja meg!!!! pfffffffff.....
Nekem sincs gondom a párommal,a kapcsolat tökéletes!
mondtad neki? milyen kinézetűeket szeretsz?
ne haragudj, de akkor meg mért kérdezted? Nekem szimpi ez a dolog! Ha nem értesz egyet, mért vagy itt??
ott a csajokkal volt a gond,hogy nem izgultam fel.Bár volt egy akivel szivesen kiprobáltam volna,de ö meg nem hajlik a dologra.
engem a párom izgat, már amikor itthon van, ő meg hímnemű...
de köszi hogy gondoltál rám...;)
Szia!
Onnan hogy egyre többet gondolsz arra a nemre ami vagy!Nem csak úgy hogy de jó nő/ffi vagy hanem hogy hú vele el tudám kébzelni a sexet...
Vagy ha netán önkielégitesz akkor nem az ellenkező nemre hanem a saját nemedre teszed!
Evvel ha szingli vagy nincsen semmi baj de ha párkapcsolatban élsz...
Janesz
Egyébbként,téged is izgat a gondolat?
mármint felizgultál, bocsi
Szerintem hazudik az a nő, aki azt mondja, hogy még soha nem játszott el a gondolattal...
nekem is megfordult a fejemben már...
Ez nem szégyen, és ettől nem leszbi az ember:)
és jó volt? úgyértem felizdultál?
:DDDDDDDDDD
én akkor kisbokor vagyok még csak :)
A párodnak is biztosan tetszett!!!
Fa humora csak a férfiaknak van!
Hát is-is!többször elöfordult,még a párom elött is
értem a poént!Biztos pasi vagy,mert a párom is így szokott poénkodni
de ez buliból puszilkózás volt, vagy valami meghittebb?
Szerintem sincs benne semmi rossz.Amugy már csókoloztam csajjal.
Te írtad, ha oda kerülne a sor, akkor mernéd-e. Én meg megkérdetem, hogy hova kerülne a sor?
Mi az ,hogy érteted?
Szerintem nagyon sok nőben benne van a kíváncsiság a maga neme iránt.Nincs ebben semmi rossz,sőt....!:-)
Onnan, hogy izgat a női test látványa. Ha már a fejedben megfordul, hogy milyen lehet egy másik lánnyal, akkor azt már félig meg is tetted. Szerintem csak a megfelelő partner és egy laza hangulat kell hozzá. Ami késik nem múlik, ha már így érzel...
Ezt a kérdést,hogy érteted?
most mért....ez igazán jó ötlet!
További ajánlott fórumok: Honnan tudhatom meg, hogy rajta vagyok-e a BAR listán? Leszbikus vagyok vagy csak biszex, esetleg hülye, vagy tök normális? Honnan tudhatom meg, hogy valójában mágus vagyok-e vagy sem? Biszex nő vagyok. Olyan férfit szeretnék, aki ezt elfogadja. Agykontroll, theta healing esetén, honnan tudom, hogy mikor vagyok théta, vagy alfa állapotban, estleg bétában maradtam? Honnan tudom, hogy látható, elérhető vagyok-e mások számára Messengeren?