Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Honnan tudom, hogy biszex vagyok? (beszélgetés)
na ezt most nem értem...
eddig még nem volt olyan szitu, hogy megmozdult volna a fantáziám, de ki tudja?!
ezért nem ítélek el senkit, azt sem tudom engem merre fog sodorni az élet...
Figyelj,ha csak bunkózni tudsz,akkor inkább lépj!
Kicsit szerényebben nem lehetne?
!Nem nyomulni kell,rá kell vezetni bammeg!Atyáááám
Nem lehet rajtad kiigazodni!:)
Én már 45...nem gondoltam, hogy ilyen fiatal vagy, ne haragudj!! Na már léptem is!!
én nem ítélek el senki...sőt, soha nem mondom azt hogy soha...
hmmmm.....
Most kamuzol!miért,te mennyi idös vagy?
Így van...teljesen egyetértek..
Nem minden nönek tetszik az ötlet,csak az a lényeg hogy ne itéljük el a másikat azért mert ö például ezt találja izgalmasnak.
Tyűűű, akkor érett férfi a párod...akkor én már labdába sem rúghatok!
én valahogy nem jól működök, nekem még egyszer sem fordult meg a fejemben...
de az emberemnek biztos bejönne...
Fözni nem fözök,mert a párom föz,vasalni utálok,közétek meg akkor fexem,ha a Józsi eljön lenyírni a füvet!
Akkor meg minek kérded? Szerintem egyértelmű. Én még soha, és nem is fogok.
Fontos ezt tudni? Én pl. egy teszt szerint igen.
De nem tudom, hogy tényleg így van-e, és nem érdekel, nem is igazán izgat a gondolat, kipróbálni nem fogom. Elég nekem a Józsi, nem még egy nő plusszban.
Habár egy nőt elfogadnék itthonra, aki főzne, vasalna, takarítana helyettem. Ennek fejében még akár velünk is alhatna, mit bánom én.
Maradj csak,neked is lehet véleményed!és ez nem nyomulás akar lenni!
igen,és a párom tökéletes!
én léptem, majdcsak sikerül kideríteni nektek...
mert egyesek mindenben nagyon okosak....:S
Kösz a dicséretett,nem vagyok nyomulos!
Pasiban is? Mármint a vékony?
Miért,te már kiprobáltad.
Nem veszekszem, de mért bunkó? Hiába a nők...
Ne veszekedjetek.A negativ,és pozitiv hozzáállás is épitö jellegü,mert ez egy forum,és ez a lényege!
További ajánlott fórumok: Honnan tudhatom meg, hogy rajta vagyok-e a BAR listán? Leszbikus vagyok vagy csak biszex, esetleg hülye, vagy tök normális? Honnan tudhatom meg, hogy valójában mágus vagyok-e vagy sem? Biszex nő vagyok. Olyan férfit szeretnék, aki ezt elfogadja. Agykontroll, theta healing esetén, honnan tudom, hogy mikor vagyok théta, vagy alfa állapotban, estleg bétában maradtam? Honnan tudom, hogy látható, elérhető vagyok-e mások számára Messengeren?