Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
félek is tőle....))
nem vesz engem komolyan...))
Más fórumokon láttam.
Én is el, mert még van dolgom.
a mi Enissánk hol van?
sztrájkol?
én nagy fokhagyma pusztító vagyok....
kenyérsütésnél is a fél kilóba 5-6 gerezd megy bele összetörve...
a tarhonya nem az esetem....
mióta kiderült, hogy azt nem aratják...))
Olyan részletesen írod le, hogy mindig megéhezem tőled....
Bizti fini volt....
Megvolt az ebéd, disznólkodtam.
Ujjnyi vastagságú sertés/comb szeleteket beolajoztam, fűszereztem, és az egyik lényegesebb, bekentem mustárral. Éjszakára hagytam a hűtőben. Reggel nagyon alacsony hőmérsékleten megsütöttem, olyan 4 óra hosszát, kb. 95 C-fokon. A végén tettem rá szeletelt gombát. Reggel mielőtt sütöttem, keveseltem az olajat, ezért öntöttem rá kis bort is. Kanállal kellett kiszedni, mert vaj puha lett, leesett a csontról. Rizsával és ubi salátával szolgáltam ki magam. Ja igen, madnem végig letakarva, én fedő alatt sütöttem, inkább főztem, mert nagyon sok levet engedett, de a végére mind elpárolgott. Nyáron ezt először grillen meg pirítom mindkét oldalán. Télen is lehet bent a tűzhelyen lábosban.
hogyne láttam volna...))
és jó volt a humora is...
akárhányszor nézek ebbe a fórumba bele, itt mindig a párosodásról van szó....
velejéig Romlott, amerikás magyarok rontják itt a magyar erkölcsöket szóban és írásban....))
Az öntudatos, dolgozó nők nevében én tiltakozom!!!!
nem érted Te ezt...
egy pár volt nekem....
a többi 31 párt még most is keresik az utca lakói....
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)