Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Hááááát fordítva is meg ordítva is rántást kavarni, meg háááát egyáltalán kavarni, nagy bűn, akárhogyan nézem. Nekem pedig menni kell ebédelni, ma magyar étterem.
Ciaó.
Édes bársonyos nyuszifülem! A maradék 2-3 agysejtem is leszívták ma. Még főzni is elfelejtettem.
Kedves vagy, az enyém már úgyis rozoga.
Fordítva kavarta a rántást :D
Nem tudom miért lépett ki, de mindig azt mondom, aki szeret annak hiányozni fogok, aki meg utál csapkodja a térdét, meg a fenekét a földhöz örömében.
Ne adjunk az ellenségnek örömöt. Nem kell kilépni, pihenni kell maximum.
drága szerelmem, édes pici babérlevelem, jó napod volt?
ma végre rájöttem, hogy mit teszek a fád alá karácsonyra...
(nem, nem tüzet, nem talált...-)
kapsz tőlem egy szobabiciklit munkába járáshoz...)
nem kell előre hálálkodnod, tudod, hogy rám mindig számíthatsz...
hogy került a csizma az asztalra?
Nem tudom követni, hogy mire gondolsz...
Mi történt itt kérem? Gondolom radírozás is volt, mert Józsi ua. számú hsz-re válaszolt, amilyenbe írt.
Lehet rossz receptet osztott meg, és valakinek a fejéhez vágták, ebből lett csete-paté.
Te csak ne ugrálj, főleg ne jégen...-))
kitaposott kínai mamusz nem utcára való viselet.
csak ne panaszkodj a pííínzre...
Nálatok a sok százezer összeadódik...
én meg csak magányosan eszem egy jövedelemből a csórók kenyerét...-)
Nekem Merkel nem utalt extra 80 rugót ünnepek előtt...-)
M E X I K Ó I.
Szabolcsi mexikói. Maxikói szabolcsi.
... Hansika ! akár hiszed ? akár nem ? még'''' nem vagyok rászorulva , de majd ha mégis ? akkor nem fogok totjázni ! nem várom majd meg , míg valaki éhenhal a családba @@@@@@@
hehe :) ha Te ennyit betudnál osztani ? amennyiből én gazdálkodhatok ? akkor Te lennél a mé'szaros :))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)