Holnaptól kezdem a 20 g szénhidrátos diétát (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A 160 g ch-t javasolnám. Bár ez is a mostani súlyodtól függ, lehet, hogy 180-nal kellene kezdeni! Nekem pl. az endo doki nem javasolta a kevesebbet.
Lehet, hogy nem fogynál 1 kilót hetente, csak fél kilót, de jobban kialakítható vele egy új életmód, hogy ne hízd vissza.
(Én is fogyni próbálok, sokkal többet, sokszor elbuktam, most Wegovy-t szúrok. Van tapasztalatom valamennyire.)
Vér-labor eredményből mindent látnak.
És ha az nagyon jó, akkor nem annak a jele, hogy valaki beteg, vagy beteg lesz.
Erről nem is szeretnék vitatkozni :)
Nem. Egyszerűen csak a szénhidrátot számolom.
Eddig nem volt vele gond.
Egyébként a korábbi 20 g-ozáshoz. Heti 3 x súlyzós edzés itthon.
A külsőt illetően:
Gyorsan lement a felesleg, nem lettem lötyi sehol sem, cici ép maradt, a hasam lapos lett. A lábaim kicsit vékonyabbak lettek mint korábban volt -átlagos állapotban-, az olyan 58 kg volt.
És léci ne gyertek nekem azzal ,hogy a 20 g fél évig nem jó..satöbbi, mert amikor elballagtam a vérvételekre mindig megkérdezték hogyan táplálkozom, mert ilyen jó eredményt már régen láttak.
Működik, csak az elején kell kibírni azt a kb 9 napot.
Azért ha egyszer visszajön pár kiló, az még nem biztos, hogy jojo. Legalábbis szerintem.
Én lusta voltam, nem sportoltam :) És nem számoltam már heti szinten sem.
Kb.
Lényegében majdnem mindent eszek, csak úgy kell összerakni az étkezéseket, hogy ne legyen 20 g ch felett.
(Az elején persze).
Később növekedik ez a ch mennyiség majd.
Én 80 g ch környékén stagnálok, így szeretném kicsit kitolni a 20 g-ot, további időre, mert korábban is ezt csináltam és működött. Akkor kb. 6 hónapig ettem 20 g-ot, utána emeltem meg kicsit. 53 kilósan, amikor túlfogytam akkor emeltem fel 130 g-ra kb. (fokozatosan) attól fordult vissza. De ahogyan írtam 80 g a stagnálás nálam.
Vitamint is szedtem és most is szedek, hogy ne legyen esetleg hiány.
Lényegében majdnem mindent ami nincs feldolgozva, kivéve húst.
Húst, zöldséget, tejterméket kivéve tej, sajtokat, magokat. Nagyon minimális lisztet - habaráshoz vagy rántáshoz.
Már bevásároltam majonézt és szőlőcukrot, ha esetleg vészesen esik a vércukrom. Már a változó korban vagyok (éppen). Nincs. Az első hét az éhes vagyok állapot, utána elmúlik.
Ma ettem először így, példa: reggel 2 abonett teavajjal + natur joghurt
Ebéd: 15 dkg sült csirkemell 12 dkg salátával, vacsi: 1 tejföl,2 tojás.
Az elején nem eszek gyümölcsöt és keményítőt.
Hajrá:)
Rostbevitelre azért figyelj:)
Tudom, hogy kevés.
Bár most is kevés ch-n vagyok, nem 20-on. Mivel lassan megy a fogyás átállok a 20-ra. Pontosabban visszaállok, mert 20-al kezdtem, csak ugye 2 hétig nem számoltam és visszaugrott majdnem 3 kg. Ráadásul nem tudtam visszaállni a 20-ra. Ezért vagyok kicsivel nagyobb ch-n., de most úgy érzem menni fog a 20 is. Köszi :))
Figyelj magadra nagyon. Nagyon kevés a 20 gr. Azt max. 2 hétig csináld, aztán duplázd, akkor is fogyni fogysz.
Elvileg jó tempó a 32 kg 8 hónap alatt, de ne légy türelmetlen, a közepe körül meg fog állni a fogyás, akkor légy nagyon észnél.
További ajánlott fórumok:
- Holnaptól kezdem a fogyókúrám, ha gondolod gyere és csináljuk 1ütt!:)
- Csökkentett szénhidrát diétát kezdek, leszel a társam?
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Aki próbálta a 160gr szénhidrát diétát mit tapasztaltatok? Fogytatok tőle vagy híztatok?
- Úgy döntöttem, nem eszem húst és folytatom az egy éve elkezdett szénhidrát diétát.
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?