Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Holnaptól kezdem a 20 g szénhidrátos diétát fórum

Holnaptól kezdem a 20 g szénhidrátos diétát (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

23. Cukiboszi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:35

A 160 g ch-t javasolnám. Bár ez is a mostani súlyodtól függ, lehet, hogy 180-nal kellene kezdeni! Nekem pl. az endo doki nem javasolta a kevesebbet.

Lehet, hogy nem fogynál 1 kilót hetente, csak fél kilót, de jobban kialakítható vele egy új életmód, hogy ne hízd vissza.

(Én is fogyni próbálok, sokkal többet, sokszor elbuktam, most Wegovy-t szúrok. Van tapasztalatom valamennyire.)

22. 55Judit (válaszként erre: 21. - Érdekes73)
jún. 3. 13:03
Nála ilyen a működés.😉
jún. 3. 12:52
Bocs de ha működött és megint koplalnod es sanyargatnod kell magad akkor mégsem működött .
jún. 2. 20:16
Szerencsés vagy, hogy így is tudsz kagilni 😅 Csak a napi rostbevitelem több, mint 20 gramm. Meg is kívántam egy almát :DD
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Simple)
jún. 2. 19:32

Vér-labor eredményből mindent látnak.

És ha az nagyon jó, akkor nem annak a jele, hogy valaki beteg, vagy beteg lesz.

Erről nem is szeretnék vitatkozni :)

18. simple (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 2. 19:30
Pár kg?! Azért a 32 kg nem éppen pár kg. 20 gr szénhidráttal meg nagyon beteg leszel. Kell az is a testnek.
jún. 2. 19:25

Nem. Egyszerűen csak a szénhidrátot számolom.

Eddig nem volt vele gond.

16. libikóka (válaszként erre: 8. - Michelle.r)
jún. 2. 19:15
Igen:)
jún. 2. 19:09
És ilyenkor ez hogy van, a rostot nem számolod bele? Vagy azzal együtt 20 g?
jún. 2. 17:51

Egyébként a korábbi 20 g-ozáshoz. Heti 3 x súlyzós edzés itthon.

A külsőt illetően:

Gyorsan lement a felesleg, nem lettem lötyi sehol sem, cici ép maradt, a hasam lapos lett. A lábaim kicsit vékonyabbak lettek mint korábban volt -átlagos állapotban-, az olyan 58 kg volt.

És léci ne gyertek nekem azzal ,hogy a 20 g fél évig nem jó..satöbbi, mert amikor elballagtam a vérvételekre mindig megkérdezték hogyan táplálkozom, mert ilyen jó eredményt már régen láttak.

Működik, csak az elején kell kibírni azt a kb 9 napot.

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - 55Judit)
jún. 2. 17:36

Azért ha egyszer visszajön pár kiló, az még nem biztos, hogy jojo. Legalábbis szerintem.

Én lusta voltam, nem sportoltam :) És nem számoltam már heti szinten sem.

Kb.

jún. 2. 17:30

Lényegében majdnem mindent eszek, csak úgy kell összerakni az étkezéseket, hogy ne legyen 20 g ch felett.

(Az elején persze).

Később növekedik ez a ch mennyiség majd.

Én 80 g ch környékén stagnálok, így szeretném kicsit kitolni a 20 g-ot, további időre, mert korábban is ezt csináltam és működött. Akkor kb. 6 hónapig ettem 20 g-ot, utána emeltem meg kicsit. 53 kilósan, amikor túlfogytam akkor emeltem fel 130 g-ra kb. (fokozatosan) attól fordult vissza. De ahogyan írtam 80 g a stagnálás nálam.

Vitamint is szedtem és most is szedek, hogy ne legyen esetleg hiány.

jún. 2. 17:21
Nem eszek rizst és burgonyát. Egyiket sem.
jún. 2. 17:19
A hal majdnem lemaradt. Azt is elég sokat ettem korábban, általában füstölt halakat, vagy konzervet - pl sprotni, vagy hagymás halat - az a dunsztos üveges.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Icuska538)
jún. 2. 17:14

Lényegében majdnem mindent ami nincs feldolgozva, kivéve húst.

Húst, zöldséget, tejterméket kivéve tej, sajtokat, magokat. Nagyon minimális lisztet - habaráshoz vagy rántáshoz.

Már bevásároltam majonézt és szőlőcukrot, ha esetleg vészesen esik a vércukrom. Már a változó korban vagyok (éppen). Nincs. Az első hét az éhes vagyok állapot, utána elmúlik.

Ma ettem először így, példa: reggel 2 abonett teavajjal + natur joghurt

Ebéd: 15 dkg sült csirkemell 12 dkg salátával, vacsi: 1 tejföl,2 tojás.

Az elején nem eszek gyümölcsöt és keményítőt.

8. michelle.r (válaszként erre: 5. - Libikóka)
jún. 2. 15:40
Ahhoz meg a vízmennyiségre. 🙃
7. Icuska538 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 2. 12:54
Szeretném kérdezni mit eszel? Hány éves vagy, /vannak gyógyszereid állandóan szedendők? Nemvagy éhes? Tarthatjuk a kapcsolatot?
6. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 2. 12:04
Ezek szerint a jojot már ismered.
5. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 2. 10:58

Hajrá:)

Rostbevitelre azért figyelj:)

jún. 1. 17:26
Korábban már csináltam ezt a diéta fajtát. Akkor 8 hónap alatt 40 kg-ot fogytam. A diéta végén nem állt meg a fogyás és egész 53 kg-ig mentem, amikor el kellett kezdenem hízlalóbb ételeket enni. Sokáig tartottam is a súlyt, de aztán egy csomó minden összejött és nem figyeltem arra -napi szinten - mit eszek, elmaradt a sport és szépen lassan jöttek fel a kilók. Nagyjából 4 év alatt. Ettől a négy évtől szeretnék megszabadulni, és soha többet vissza nem térni erre a súlyra ami most van. A számadatokat most kihagyom :)
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Michelle.r)
jún. 1. 17:19

Tudom, hogy kevés.

Bár most is kevés ch-n vagyok, nem 20-on. Mivel lassan megy a fogyás átállok a 20-ra. Pontosabban visszaállok, mert 20-al kezdtem, csak ugye 2 hétig nem számoltam és visszaugrott majdnem 3 kg. Ráadásul nem tudtam visszaállni a 20-ra. Ezért vagyok kicsivel nagyobb ch-n., de most úgy érzem menni fog a 20 is. Köszi :))

jún. 1. 17:07

Figyelj magadra nagyon. Nagyon kevés a 20 gr. Azt max. 2 hétig csináld, aztán duplázd, akkor is fogyni fogysz.

Elvileg jó tempó a 32 kg 8 hónap alatt, de ne légy türelmetlen, a közepe körül meg fog állni a fogyás, akkor légy nagyon észnél.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook