Holnap elkezdem a Dukan diétát........ (beszélgetés)
Kedves Danny!
Dukanpapa tiltja a sertésthúst,mert túl zsíros húsnak minősül ebben a diétában.
Azonban én fogyasztom a light darált sertéshúst, melynek a zsír tartalma 7 %, vagyis ugyanannyi, mint a pulykának és az íze szerintem összehasonlíthatatlanul jobb, mint a szárnyasoké.
Jó lesz az! Én is 5 nappal indítottam. És a napi séta-gyaloglás, hol gyorsabban tempóban, hol lassabb ütemben, de azon kívül nekem sem fér be egyéb mozgás. De azért csak-csak mentek le kilók, és minél több lement, annál könnyebb lett a mozgás.
Jön a jó idő, menni fog az!
Üdv. a csapatban!
Nekem kissé gyorsnak tűnik, hogy 5 hónap alatt a 20 kg. Igen-igen keményen kell hozzá edzeni, tornázni!
Persze ha neked ez megy, akkor mindent bele! Kíváncsian várom, hogyan-miként fogod tudni elérni, tavasszal-nyár elején én is indítom a második adag Támadásomat. Megyek veletek!
Ezzel én is így vagyok egyébként.
Az ilyen számolgatások helyett inkább azt mondom, hogy amikor már elégedett vagyok önmagammal, az lesz számomra az ideális!
Még akkor is, ha bármilyen tudományos alapon elkészített kalkulátor annál 5-6 kg-mal kevesebbet is diktál.
:D közepes csontozat esetén ez működik is.
Ez alapján Arnold mindig is kövér volt :D
Én eddig azt hittem magasság -110.
De a Te verziód barátságosabb :)
Kalkulátor nélkül, ezer év óta úgy számolnak az orvosok, hogy:
- a testmagasságból elveszünk 1 métert
- a maradék = az ideális testsúly, amelynek szélső értékei = + - 5 %.
Tehát pl. egy 180 cm-es embernél a 80 cm = 80 kg, annak az 5 %-a 4 kg. Vagyis 76 kg és 84 kg közötti súly bármelyike megfelelő. Én ebben hiszek, és ehhez valóban nem szükséges kalkulátor.
Nekem nincsenek ilyen magyar konyhás ragaszkodásaim. Inkább az a bajom, hogy ha valami listát nézek, akkor hirtelen mindig mást akarok enni, akár olyanokat is, amiket öt évente egyszer eszem :D
Nem a teljes súlyodra gondoltam, hanem arra, hogy mennyit számolt a kalkulátor, mennyi az az összsúly, amit le kell adnod. De ezek szerin harmincvalamennyi. És akkor is sárgulok a -10 kilód miatt :)
Atyám, de irigy vagyok most rád! (Pedig csinálhatnám én is irigykedés helyett, tudom :) )
Mennyi volt az elvesztegetni való súlyod összesen, amiből már le is ment tíz kiló?
Szevasztok!
Csak szépen, lépésről-lépésre, menni fog az!
Én is úgy kezdtem, hogy vissza-olvastam, akik korábban ezen az oldalon hozzászóltak, azoknak az "Adatlapját" néztem, ha van/volt nyilvánosan olvasható naplójuk (márpedig leginkább igen!!), azokat bejelöltem kedvencem közé, és a benne levő recepteket, praktikákat olvasva, tanulva, haladtam előre...
no + amit dr. Dukán írt, azt bizony keményen betartva. Sikerülni fog, mert elsősorban azt részletezi, hogy miket ehetsz, tehát az agyad azon jár, hogy a megengedett kajákból napról-napra miket hozzál össze, és nem azon filózol, hogy ezt sem szabad, azt sem szabad... éppen elég sok mindent szabad, van miből válogatni!!
Sziasztok! Udvozlok minden fogyo es fogyni vagyo szemelyt! En is mar nagyon sok dietaval probalkoztam de ugy dotottem megprobalom a Dukan dietat is. Tudom h kemeny de hatha sikerul.A tablazatot kitoltom amint nekiifogok.esetleg valaki aki az elejn van, valami biztato?
Koszonom elore is es szep estet nektek!
Konjacból van. Itt mindent megtudsz róla:
A nocarb tésztákat, csak PV napokon lehet enni?
vagy mehet PP nap is?
További ajánlott fórumok:
- Vége, ma elkezdem! Nem hétfőtől, nem holnaptól, MÁTÓL!!!
- Kezdjük együtt holnaptól a diétát!Csatlakozz!
- Mától elkezdem a South Beach diétát. Csatlakozik valaki?
- Ti is gyakran mondjátok zabaroham után, hogy holnaptól újrakezdem a diétát?
- Kezd velem holnap 2x7napos sikeres diétát!
- Minden nap elkezdem a diétát, de este feladom :(