Hölgyeknek / lányoknak az autókról -akik nem csak vezetni szeretik az autókat (beszélgetés)
Lételemem mondhatni mások szekírozása :DDD és csak egész nyugodtan. nem vagyok sértődős :D
no igen vagyunk néhányan autófanok :)))
Szekálsz? Élvezed? Ha igen,akkor egész nyugodtan:) De ha egyszer én is elkezdem..... :)
Néha a rockerek.hu-n szoktam nézelődni az emberkék közt,és ott is akad 1-2 autó fanatikus.
csak szekállak na :D
nos igen ez a filmipar :)
Jóóólvannaaaa!:)
Megnéztem ma a halálos iramban 5. részét,és be kell vallanom,ebben is igazad volt. Ez a "rétes már tényleg túl van nyújtva". Még jó hogy nem mentem miatta el moziba.
:O dejóóóó
olyat én is láttam de régebbit :))) azt a teljesen kockát. fekete fehér (nem tudom melyik állambeli) :)
szia
Ami nekem bevált az a prevent kátrányoldója. nem bántja a fényezést és leszedi szépen a kátrányt (bár nem első nekifutásra de lejött)
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. van egy 1 éves gyönyörű szép narancs-metál mazda2-m. A problémám az, hogy a kerekek körüli részen a karosszérián elég csúnyán látszanak ilyen kátrány darabok. Kézi autómosóba járunk és a srác nem tudta leszedni az általa egyébként használt szerrel. Hogyan tudnék megszabadulni tőlük úgy hogy a fényezés nem sérül?
Annyira elrontja az összképet, tényleg olyan az autó, mint egy gyönyörű ékszer, most vettem rá a nyári gumikhoz is könnyű fémfelnit... tényleg volt már, hogy a parkolóban idegenek nézegették, meg leszólítottak, hogy áruljam már el mennyi volt (pedig nem drága, csak úgy látszik).
Szóval rettentően bántanak a kisebb-nagyobb kátrány pöttyök...
Akkor neked jobban megszaladt :S
Milyen volt? Deville? Eldorado? Fleetwood? mik vannak még jajj nem jut eszembe több :DDD
Én 150-et fizettem.:(
Most volt szerencsém beülni egy 23 éves Cadillacbe:) Az valami brutál jó! Mintha valami páholyban ültem volna. Unokahugom pasija szerezte egy haverjától.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem kell egy 20 éves, rendes srác a lányoknak? :(
- Nemcsak duciknak, nemcsak lányoknak
- Ennyire elítélendő ez a hölgyeknél?
- Farsangon a lányok fiúknak, a fiúk lányoknak kell hogy beöltözzenek.. Szerintetek ez normális kérés?
- Sovány lányoknak milyen ruhák állnak jól?
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?